Bittertant...


B i t t e r





Jag tror att min lilla ryggsmärta har lagt sig på mitt humör idag. Dessutom vaknade jag på fel sida, Cids sida...hmmm...har varit allmänt sur och grinig idag, så jag nästan har blivit sur på mig själv. Är väl kanske bra att jag är medveten om det iallafall!


Jag har ångest för att jag vill åka utomlands, samtidigt som jag vill pula med lägenheten. MEN allt kostar ju! Och speciellt allt som jag tycker är snyggt. Det är oftast apdyrt!


Fast i och för sig ska jag inte klaga...köpte ett par Fornarinajeans för 399:- och ett par andra märkesjeans (kommer inte ihåg namnet, what a häck) som hade kostat 599:- för, PASS PÅ! 150 riksdaler! Det var la bra kap? Skitsnygga också by the way!


Något som jag också älskar med rean är att jag har råd att vara lite vågad...man ser en flummig tröja som kanske aldrig skulle köpa annars. Men, när den kostar 30-40 spänn så kan man ju lattja lite! Har dock dåligt samvete över att jag har köpt lite för mycket....men det är som vanligt. Man ska inte ha pengar när det är reor överallt! Många pölar små...



Igår såg vi Wallander! Den var jättebra och jag rekomenderar den warmt! Cid gillade den också som tur var, annars hade jag väl aldrig mer ftt välja film på bio! ♥
Vi bestämde oss för att ta en prommenad hem, det var mysigt och skönt, men mina öron och mitt huvud höll på att förgås! Så det var skönt att få komma hem till den varma stugan!


Idag har jag frossat i majonäs/ägg/kräftstjärts-mackor! Det var min kära älskling som skulle handla till min födelsedag. Jag skulle ha rätt mycket av allt och hade skrivit exakt hur mycket jag skulle ha. Utom dom saker som det bara skulle vara en av, där skrev jag ingenting.
Till tacopajen skulle jag ha 8 matskedar majonäs...min man kom hem med två burkar! Så nu lär jag få leva på majonäs ett tag. Så om ni ser en otroligt fet gris på stan som liknar mig, så är det utan tvekan jag!


Nu är jag hungriiiih! Det nalkas käk! En Majomacka kanske?







Knorrhane!


M å n t a g


Jag är så sugen på att se Saltkråkan! Eller vad som helst med Astrid! Jag har ju en del filmer, men jag lär väl få se det själv om jag nu ska titta, för min Knorrhane lär ju inte tycka att det är så intressant. Mamma tog med sig fotbubbelbadet hit, så jag ska bubbla fötterna och kolla på...jaaa, eftersom att jag inte har Saltkråkan än så får det väl bli Barnen i Bullerbyn. Så bubbel, Barnen i Bullerbyn och chips, dipp o shoooola! Jag ska minsann skämma bort mig själv lite!



Det har varit en myskul helg! I Lördags kom mina vänner över och vi käkade tacogratäng som fick väldigt bra kritik! (Tacktack) Kvällen slutade med att flickorna satt och skrek till singstar, medans gossarna satt i sin syberspacevärld. Men skoj var det minsann! Tack för allt!

Så på Söndagen kom min kära familj - Bror + Mormor! Och så min lilla Mette-Marit såklart! Hon diggade min ballkong, oh stod gärna och spanade bussarna som åkte förbi och skällde lite på dom som gick förbi under. Jaaa, det rör sig het enkelt lite mer här än hemma...
Fick underbara blommor och choklad som Knorrhane åt upp av mormor. Fick jättefina glas från saga form som jag har velat ha! Av mor och far likaså! Fick även en supereltandborste av dom! Jag glappar käft bra, och mamma snappar åt sig bra! Precis vad jag ville ha! Och en grej till som var helt underbar för mig, men kanske inte för min karl fick jag av min Skruttsyster: SINGSTAR - ABBA! Wahooo! Jag och Jennie får vara här, och Tony och Cid hemma hos dom, så ska vi köra skiten ur grannen! 






 ♥ Blommor jag fick av Mamma, Pappa & Mormor ♥





Familj och födelsedagstant! (Farbrorn ville inte vara med på kort)


Det plingade en skum kvinna på dörren idag. (Såg det genom nyckelhålet) Jag öppnade inte, för jag gör inte det om det inte är någon jag känner...Sen skulle jag dra och handla lite sallad och började rota efter nycklarna...och sen kom smartarslet på att hon visst hade kvar dom i nyckelhålet efter IKEA/Outlet/Willys besöken...Pinigt! Det var visst min granne som skulle vara snäll och säga att nycklarna hängde kvar i låset...tur att hon inte låste in mig!



Imorrn ska vi gå på biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioh! Wallande blir det! Det är så många jag vill se, men jag känner nog för en svensk thrillerkväll imorrn! Vill se Mammut också, och Brad Pitts nya, och Angelina Jolies nya och...
Ja vi får se hur många jag ser denna månad. Vi börjar med Wallander....nån som har sett den som kan berätta för mig om den är brabra?



Snart kommer Gubbie hem, då ska vi äta hemmagjord hamburger. NAM-NAM! (eller var det ett märke på en kondom?)










 

  


Askalas!



Idag ska vi ha lite kalasan hemma! Jag trodde att jag skulle möta min man nere vid ica för inköp tills imorgon. Men vaknade av att han pussade på mig...Hmm? Skulle inte vi mötas vid ica undrar jag, och vet antagligen inte ens vart jag är. Jag har ringt dig och klockan är 18 nu...
Hmmm, var jag så himla trött att jag inte ens hörde klockan? Aja, inhandling av mat och dylikt blir imorrn istället.

Pratade med Karin väldigt länge imorse. Jag ringde upp henne runt 07.40 och vi lade på när jag kände mig lite smådassig klockan 09.30. Hoppsan Kerstin! Vi har verkligen alltid saker att prata om! Sätt oss på en öde ö och vi skulle aldrig sluta snacka.



Det är verkligen skitdåligt med personal just nu på jobbet. Och det är fullt med barn! Dessa nedläggningar har tvingat avdelningar att stänga på grund av att dom inte har personal.
Jag blir så förbannad på denna regering som totalt skiter i sina medborgare! Fattar dom inte att om man drar ner på sådana viktiga saker som sjukvård och psykvård så kommer folk att dö? Nej det skiter väl dom i. Dom har ju stålar så att dom kan köra sina privata grejer. Vidrigt att pengar har sån makt och att det kan ställa till med helvete. Hua, hua.




Åh, jag längtar verkligen tills ikväll! Det ska bli så trevligt! Jag ska tvinga alla att sjunga singstar, annars får dom ta lite mer vin. Höhö. Jag ska hålla mig lugn, eftersom att min familj kommer och firar på Söndag, så då är det bara att köra igen! Kanske slipper städa lika mycket, men mat ska dom ha!
Hoppas att min bror kommer med sin flickvän. Har inte träffat henne, så vi alla är nog lite nyfikna! Vore trevligt att träffa henne iallafall! 


                                                


Usch vad det känns som att jag har blivit gravid undernatten. Gravid av godis. Men det konstiga är att jag borde vara äcklad, vilket jag är på ett sätt, men samtidigtlängtar jag hem till mina Salta grodor, turkisk peppar, lakritsfiskar och lakritskolor! Jag är nog lite beroende. Eller också är det för att jag är på jobbet och lakritset är hemma med min man. Det tycker jag inte om...han kanske äter upp allt? Alla mina grodor? Alla mina Turkar? Nej, då blir jag en PMS-tant.
Annars kanske det är för att jag håller på att sluta snusa?
Finns by the way en lakritssort som heter snusmumrikar. Jag är rätt sugen på sånna!


Nu ska jag drömma vidare om lakrits här! Det är mammas fel att jag älskar lakrits! Hon svullade det när jag låg och tryckte i hennes mage, så allt sögs in i min navel och jag blev beroende. Men det gör inget. Tänk vad jag hade gått miste om annars!





Nu går jag! Bye, Bye then!










Blocketmannen is back!



♣ 22 år ♣

Jag har fått nästan alldeles för
mycket uppvaktning idag! 
(och igår med för den delen!)
Fått massor av grattis sms, många 
telefonsamtal, Blombud med världens 
vackraste blommor från mor och far, typ 2 
KILO godis (massa lakrits!) av min kära arbetskamrat Caroline
och ännu mer godis
(mitt favvogodis turkisk peppar) och en
Nallechokladkaka från Josefin! Fick daimtårta
och två alvedon av Ullis! Fick vykort av min
älskade mormor och från lilla svärmor.






















By the way så var det en till som hörde av sig idag på min födelsedag: Blocketmannen!
Jag satt och pratade med min mor och då ringde snubben. Jag svarade såklart inte, men han tycker att det är skoj att prata in på mitt telefonsvar:
"Hej blablablabla, jag måste först säga att du har en väldigt fin telefonsvararröst, det är inte så vanligt"
blablablablablablabla
"Du kan ju ringa mig oavsett, om inte för att få höra din röst igen"
Behhöver jag säga att jag inte ringde upp?
Okej att jag är lite desperat att bli av med dom och jag behövde verkligen pengarna, MEN där gick fan min gräns!
Han kan glömma vitrinskåpen nu. Man beter sig inte så.



Imorgon är det inköp till lördan. Jag lär väl säkert glömma hälften, men HEY! Då är det väl bara att traska ner igen?
Det ska iaf bli jättetrevligt tror jag!


Nu ska jag frossa i LaKRiTs!

















22 gamla år och uppraggad från blocket...



Nu är jag tillbaka så här efter 24-slaget och känner mig inte så mycket äldre. Men har blivit jättefint uppvaktad här på jobbet! Alla har grattat och Ullis köpte daimtårta till min ära! Gulligare arbetskamrater får man leta efter fan!
Hade faktiskt bakat en sockerkaka och sagt till gubben att "den ger du fan i! Jag ska bjuda jobbet!" Jag hade ställt den söta sockerkakan i hallen för att ta med den. När jag sitter på bussen och pratar med mor, skulle jag känna efter vart min påse är...vilken påse!? Joooo, den med sockerkakan i, som står i min hall...nåde dig C om du rör den...


Jag säljer ju som sagt ett par vitrinskåp på blocket.
Jag trodde att jag aldrig skulle få sälja dom, förens i förrgår då det ringde en kille från Falun (!?) och var jätteintresserad av vitrinskåpen. Han började dock att fråga fler saker om mig och lät lite småslibbig, men jag tänkte att: Vafan, han kanske är sån bara. (naiv som jag är) C var dock orolig och ville vara hemma när han hämtade dom.
Dagen han skulle hämta skåpen hade han ringt på min mobil och pratat in på telefonsvararen med sin slibbiga röst:
"Hej tjejen" "Hoppas att jag inte väcker dig ur din skönhetssömn" "Ha en underbar eftermiddag"
Nu blev jag lite orolig och bestämde mig för att ta över min vän Jennie.
Sen ringde jag upp honom, och då började han fråga om jag bodde själv. Jag sa att nej, jag bor med min sambo.
Helt plötsligt var det snöstorm däruppe och han skulle hämta dom dan efter....på DAGTID. Då min sambo såklart inte är hemma...(skumt?)
Dan efter hör han inte av sig alls. Jag hör därför av mig och frågar om det fortfarande är snöstorm...
Då ringer han upp och ursäktar sig och säger att det är mycket snö. Sen sa han att han skulle höra av sig...
Han hörde inte av sig igår, och inte idag. Vad trodde han egentligen? Hur desperat får man vara?! Det kryper i mig av äckel! Och vitrinskåpen står tomma och bara väntar...
Vågar man ge sig ut på blocket igen, eller måste man skriva det i sin mans namn?



På Lördag ska jag ha lite kalas! Folk som känner mig får gärna kika förbi vid kl 18 ;)


Imorgon blir det inte någon annat än städ. LOLIT!



PuSs Från Födelsedagstanten!



Guuuud vad jag är hungrig!





Tungt


Hade en riktigt tung natt inatt på jobbet. Men alla var jätteduktiga och kämpade hårt.

Nu har man ingen lust att gå dit, men plikten kallar och jag känner ändå att det kan kännas skönt att få komma till dom man jobbade med igår.

Ibland går det inte som man vill.

Hör av mig när jag känner mig piggare.







Lugnat ner mig...



Jag var ju lite sur på min gubbe förut. Eller rätt så mycket. Men sen fick jag dåligt samvete för att jag surade när han sa att det inte var meningen, och förlåt....då kan jag inte låta bli att smälta, FAST jag har bestämt mig att vara sur så länge jag kan...
Var fortfarande lite sur när vi hade pratat i telefon. Så ringer han igen och jag tänkte "vafan är det nu då!?"
Jag svarar lite irriterat "Hallå"
"Hej, det är jag. Skulle bara säga att jag saknar dig."
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
Kan man vara arg då eller? Nej jag kunde inte iallafall. Dessutom hade han egentligen bara gjort ett mänskligt misstag. Jag har väl PMS eller nått.
Nu saknar jag honom iaf galet mycket! Och det värsta är väl att vi inte kommer att träffas så mycket under dom här 4 dagarna...




♥  Min vackra Man ♥

Jag vill hem till min säng. Inte så långt kvar! Skulle behöva en rullgardin eller något i sovrummet...hur sjukt är det inte att man inte sätter in sånt i ett nybyggt hus!? Nähä, nu ska man tydligen stå för sånt själv. Snart måste man väl stå för handfat och kylskåp också? Kanske element?


Jag vill ha en miljon nu! Jag och Hanna diskuterade hur skönt det skulle vara...slippa tänka, bara göra det man vill...
"Nu drar vi på en semester, kosta vad det kosta vill!" "Nu tar jag mitt körkort och köper en bil"
Det skulle underlätta en hel del!
Är så avis på dom som vann 101 mille! Hur mcket pengar är inte det??? Kan inte jag och C få en miljon av er? Det skulle ju vara som en fis i rymden för er ju...
Pengar gör än inte lycklig. Men kanske lite lyckligare?







Nu ska jag ta tag i miljöutbildning! Jiiiiiihaaaaah








Gah!


Ska jobba idag...sov jag länge?? Neeeejdå. Halv ett lyckades jag dra mig till...får la lägga mig igen sen så jag inte dör. För nu börjar mina hästdagar. 4 Nätter, och just nu känns det bara jobbigt. Men jag vet att det kommer att flyta på. Tar emot lite bara som en Måndag gör vanligtvis.

Jobbar dessutom på min födelsedag och dan innan. Och det är lite surt att behöva sova bort hela födelsedagen. Tänker gå upp tidigt och fira ändå. Vad det nu är att fira. Är trött på att bli äldre. Känns som att jag är sen med allt fast jag säkert inte är det.

Annars är jag väldigt seg och orkar inte gå någon stans! Men jag måste, för min Herre lyckades sno med sig allt nikotin till jobbet. Så nu är jag allmänt sur.

Jag är också sur för att jag har gömt min laddare till mina hörlurar, så jag får sitta och lyssna på äckliga fjortisar på bussen...
Usch vad det är synd om mig. Stackars mig.

Hungrig är jag också. Jag ska äta chili con carne! MjamMjam!

Näe nu måste jag ta mig ner till affären innan jag bara sätter mig i ett hörn och gråter :)













Kväv inte en nysning!


 


Sitter och kollar på Vakna med The voice. Då diskuterar dom ryktet om att man inte ska hålla in en nysning, men dom vet inte riktigt why...
Well jag vet!
Man kan ha lite "missbildade" blödkärl i hjärnan som är lite tunnare än andra. Man vet inte att man har det. Ibland kan dom spricka och då får man en blödning. Om man då kväver en nysning kan trycket som blir i hjärnan göra att som spricker. So dont do it!


Annars ska jag vara hemma och pula idag! Med tvätt och krejer. Oj så skoj! Kan knappt bärga mig fan.
Sen kommer våra efterlängtade sängbord idag! Det blir najs, och hoppas fan inte att man behöver skruva skiten. Betalade 1200 för den jävla frakten bara! Ska klaga till ILVA, eftersom att dom inte ens bär upp det för den summan! Jävla skitavtal skulle jag vilja säga dom. Haha jag brukar inte klaga till företag, även om det låter så i var och varannat inlägg, men man måste säga ifrån minsann!


Får se om jag fraktar över Jennii hit för lite skitprat! Jag går bara över till dom ibland, för deras iller hatar mig och biter mig i tårna! Bara mig! Hon är ute efter mig och jag är rädd för en liten råtta...


Nu har julen åkt ut! Det var skönt, för jag var trött. Jag vill inte se en julgran när julen är slut. Då blir jag förvirrad och tror att det är jul snart...


Det finns bara EN reklam jag tycker är rolig och vill se just nu! Det ät icas reklam där Stig klagar över rynkor och tycker att han börjar bli gammal. Hans kollega säger att han inte är gammal om inte streckkodsmaskinen svarar för då kan man snacka rynk...PIP! "Soltorkade tomater 21.90" HAHA! Jag garvar varje gång! Resten av all reklam är bara skit. Eller har jag missat någon!?  Tell me i sånna fall! Finns det någon mer skoj reklam???

Soltorkad tomat?


BIOTIPS!
Om du vill gå och se en bra, lättsam film ska du se ALLT FLYTER. Lättittad och rolig film som är min humor till 100%



Såg guldbaggegalan igår. Guldbaggen är ful. Kunde dom inte komma på något bättre än en ful insekt? Om om man ska ha en insekt, kan man inte ta någon fin insekt då? Typ en liten nyckelpiga eller en fjäril? Nej det ska vara en ful Spunk istället...
Johan Glans var iaf underbar! Och jag tycker att Svenska folket ska få rösta allt! Det sitter 100-åriga gubbar och tanter i den där juryn som bara gillar filmer som är old made. Som den där Maria blablas var det ju var...hur många har sett den!? Hur många av det Svenska folket skulle tycka den var bra förutom min mormor? Inte ens hon skulle nog gilla den.
Den vann nog flest priser.
Den mest värdiga vinnaren var just ARN som fick folkets pris. Patrik 1,5 fick inte ett skit, fast jag tycker att den är klockren! Skulle vilja se Låt den rätte komma in. Har du sett den? Is it good?


Jag ska se lets dance på fredag! Eller lite kanske. Jag jobbar så hinner kanske se en stund innan jobbet. Jag vill att BlondinBella åker, för hon är usel. Jag förstår om karlarna har lite svårt med höftarbete, men henne kan man kräva lite av! Hon har noll inlevelse ingen energi, hon vill bara synas.
Jag hejar på Morgan Alling! Han var ju klockren! Dessutom var jag kär i honom när han var med i Tippen.
Go Morgan!


Nej nu blev det lite bibel här. Måste sätta fart med schemat. Jag har ansvar för schemat.
Vi har önskeschema, så alla lägger som dom vill. Och det går ju inte ihop. Ibland kan det jobba 4st på en natt och ingen natten efter. Så man får samsas och flytta lite på sig. Så mitt uppdrag är att räkna ihop hur många det är på respektive nätter, sen har vi möte och flyttar oss och sen ska jag lägga in det i datorn så att det kan fastställas. Skitsvårt nu i början när man inte kan programmet, men det kanske lossnar. Har väldigt bra arbetskamrater, så jag får nog stöttning!




Julgranen har åkt! (Bild från mitt gamla jobb)















Lägenheten, then and now.




Förr (thank god!)



Det går liksom gångar till toan, ytterdörren, köket och sovrummet. Det var läskigt att mötas från var sitt håll...

Nu (Thank god!)



Jag hinner ju alltid byta gardiner mellan varven...nu är det stjärnor, Som ni också lägger märke till så syns latten där i hörnet. Färgen tog ju som sagt slut, och har inte orkat köpa ny än,,,






Och så lite bilder från nyår...


Från Svärmor


Redo för jobb  -    Frussen gubbe    -   Svärmoren





Jag har varit uppe sen tidigt, tidigt idag! Jag är väl lite kärringaktig, men jag tycker att det är mysigt att gå upp när det är kolsvart ute och man kan mysa under filten till nyhetsmorgon...jävlar vad tantigt det lät. Men i såfall gillar jag att vara tääänt!

Idag ska jag på utvecklingssamtal. Fast i vuxenvärlden heter det medarbetarsamtal. Det ska bli intressant! Får se hur lång tid det tar. För Caroline tog det 1,5 h! Kanske blir samma här då? Måste fylla i mitt rackarns papper bara med en massa frågor som man ska ha som stöd med sig. Fundrar på vart jag har lagt det bara...

Jag är sååå svulten, men vet inte vad jag sta trycka in! En fiskpinne kanske? Eller nudlar? Eller korv? SNABBT ska det gå iallafall!

Ja vad hände sist när jag skulle sova? Joooo, så klart ringer min telefon då! Och det var något viktigt! DHL ska lämna våra möbler. Varför lyckas dom alltid pricka in när jag sover? Vad är det för trams? Bäst att ni ringer tillbaka! På Bumsen!

Jag har blivit såld på ett dataspel...oh nej! Denna gång är det inte sims! Det är Empire earth! Man bygger upp en by/koloni. Man måste skaffa mat, hugga träd, hugga sten, bygga hus och liknande (det är roligast) Sen ska man kriga skiten ur dom andra! Men jag måste fuska lite. Är jag inte odödlig får jag panik. Då är det heller inte roligt för då förlorar jag innan jag ens har hunnit plocka ett bär eller dödat en elefant. KUL är det iaf! Gammalt, men lolit!


Nu småste jag ta mig till frysen och hitta något att äta! Hoppas att inte frysdörren sitter kvar i min hand efter att jag har öppnat den...(Har hänt 2ggr) Måste kanske ringa den bittra snubben som fixar allt i den här kåken,,,jag vill inte prata med honom!





Julbilder!

Här är lite julbilder! Bättre too late än never!













Lördag!

J e J

Jeeeej! Idag är det lördag! Jag ska inte sova så länge, så det är tur att C är hemma och kan väcka liket. Fast han gick nyss och lade sig, så vi får se hur det går...skyll inte på mig sen för att du inte går upp i tid gubbstrutt. ♥

Lördagen vill jag vara hemma och ta det lungan. Söndag har jag nog lust att hitta på något! Kom gärna med skojiga förslag, för i det här fallet är jag fantasidöd.

Annars har jag jobbat och systeryster har stuckit mig i fuck you- fingret för att kolla mitt HB (Hemoglobin). Jag har alltid trott att jag har aplågt, men det låg tydligen stabilt. Och så kollade jag blodtrycket när jag ändå var igång, och det var visst också normalt. Häftigt egentligen vad man kan se på en halv milliliter blod! Alla möjliga krejer. Jag blir nästan fashinerad av något som jag brukar pyssla med på jobbet.

Jag var så frustrerad efter lakrits idag! Och det blev inte bättre av att min karl skulle dra till ica och köpa godis när jag skulle gå till bussen. Så ringde Karin och jag smittade av mitt goissug på henne. (fast hon var mer förtjänt av det än mig, för hon hade simmat den rackaren!)

Kommer ihåg när jag och Karin hade simkort för några år sen...vi gick alltid och simmade, och eftersom att vi var singlar båda två så spanade vi ju samtidigt efter gubbar.
Karin hade fått syn på en snygging, och jag kollade också, och höll med om att det var en snyggning. Efter att vi hade spanat en stund så såg vi att han gick lite annorlunda, men det tänkte vi inte på så mycket. Sen efter ett tag fick vi höra när han pratade med någon som antagligen var någon slags ledsagare, och förstod då att killen var förståndshandikappad...hoppsan sa!

Jag satt och funderade på att jag har jobbat sen jag tog studenten och innan också för den delen och kom fram till att jag kanske har lite erfarenheter ändå:

först jobbade jag som timmis på ett demensboende, sen inom handikappomsorgen som habiliteringsassistent för lindrigt förståndshandikappade, sedan blev det Danderyds sjukhus där jag jobbade i 1,5 år på REHAB/Medicinklinik för traumatiska hjärnskador och nu på Astrid Lindgrens Barnsjukhus där jag trivs som firren i det blöta! Har även jobbat lite extra som personlig assistent.
Så man har lärt sig en hel del på 3år. Skönt tycker jag att man bara kan bli klokare! (hoppas jag)


Imorgon hade jag tänkt lägga in fler bilder från jul och sådär! För nu, efter mitt argsinta mejl till bredbandsbolaget så har vi finely INTERNET! Jeeeeej!



G o D    H e l G



Prinsessan & Jag







Snart...




Snart, snart är det hemgång! Hoppas att det inte är apkallt, hoppas att Mr Sol inte väcker mig, hoppas att det regnar, hoppas att inte grannen får för sig att borra upp en ny tavla klockan 10 idag, hoppas att inte telefonen ringer och det är något viktigt. Hoppas att jag sover gott! Well, det brukar jag ju faktiskt göra. Idag sov jag till 17oo. Det var skönt! Men jag drömde att jag inte hade pengar så att jag kunde betala det jag hade köpt på ica. Vilken mardröm! Det stod ju massa folk efter! Men som tur var så hade jag mitt ica kort med kredit på...sicken dröm.


Ikväll är det min sista natt. Sen ska jag bara ta det lugnt och röja hemma det som man inte har haft lust eller ork till när man har jobbat. Ska väl försöka få in något skojsigt på schemat också? Kanske inviga mitt gymkort?

Åh jag saknar min säng! Min fina miosäng! Ska bli så skönt att krypa ner och nanna med gott samvete!

Och så ska jag tydligen hare bra!






Natts, natts!




andra natten...


Gó Kvällsson!

Sov till 16 idag. Det var skönt! Men Mr Sol ska alltid jävlas med mig bara för att jag ska sova och inte har någon persienn eller rullgardin. Vaknade några gånger med Mr Sol rakt i pupillen min. Men med mitt underbara täcke och John Blund så kunde jag slutföra mitt uppdrag.

Mitt i-landsproblem är att jag alltid fruser så jävligt när jag kommer hem, så jag lägger mig i full mundering och vaknar någon timme senare för att klä av mig för att jag håller på att dö av värmeutslag. Poor meee.

Jag hade taskig fantasi idag, så det fick bli prinsisar med makisar till frukost/middag. Pratade med Karin samtidigt och beklagade mig över hur onyttigt det är. Men hon tröstade mig med att påminna mig om att jag har ju skaffat gymkort! Duktig tjej! Så jag måste ju förbereda mig inför jobbig träning!

Jag hade väl tänkt att bjussa på lite bilder så småningom, men alla bilder är på stora datorn hemma. Så det får bli gamla bilder so long!

Nu är jag trött på julen! Jag paketerade upp den två veckor för tidigt och nu är jag trött på att granen står där utan att ens barra. Jag är irriterad på mina älskade adventsljustakar och vill lägga dom i dvala i ett år. Så i helgen blir det rent och snyggt och julen får komma tillbaka om ett år.

Vi har bytt bredbandsbolag. Eller bredbandsbolaget vi hade blev uppköpta eller liknande, men blev lovade att det skulle flyta på som vanligt. Men nu är det 5e dan som vi är utan internet! Jag blir tokihund på detta! Vad beroende man är av internet egentligen. Hur betalar man räkningar på "vanligt" sätt? Det har jag aldrig lärt mig. Så jag hoppas att internet funkar till nästa räkningsperiod. Annars blir jag lam och vet inte vad jag ska ta mig till?


Nej nu klagar jag för mycket. Men det måste man få ibland, eller? Annars är allt bra! Lite ångest över att man inte hinner med att göra någonting hemma innan man börjar jobba, så jag får ta tag i det när jag har en day off. Jag prioriterar min sömn till 100% Även när det är VM final i ishockey klockan o1 på natta (likar bra med tanke på hur förbannad jag skulle ha blivit om jag såg den matchen)
 

Längtar efter min kära familj varje dag och jämt! Hade det inte varit så dyrt med tåg hade jag åkt hem om jag så bara var ledig en natt! Traska med min vovve i skogen, Mysa med mor och far i soffan. Uppfostra min syster, och sjunga och spela gitarr med bror. Saknar dom helt enkelt.


Det går bara skit på tv så här dags! Vi har haft en lugn period på jobbet nu, och det kan både vara skönt och lite frustrerande. Så just nu sitter vi och kurar vi tvn. Vi har gjort allt som ska göras och lite till, och det finns inte heller så mycket vi kan göra just nu.

Bjussar på lite bilder från nu ch då.






N a t t i   N a t t i !




Helgledigt minsann!





I helgen var jag sååå ledig så!  På fredan skulle vi ju ha myspyskväll bara gubben och jag. Men så bidde det icke! Vi bjöd över C´s vänner på en spelkväll! Hej och hå, tjejerna mot killarna hela kvällen. (utom det spelet där man skulle kunna mest om sin partner) Vi förlorade, och det var mest C´s fel tycker jag.
Vi hade iaf aptrevligt och helt plötsligt var fröken ur 2 på natten! Ja har man kul så har man!

På lördagen vet jag inte vad vi gjorde? Sov, åt, tv tror jag. Det är ju lite skamligt att glömma bort vad man gör när man är ledig. Söndan var nog samma tror jag? Men det har varit mys.

Igår sa min gosse att han skulle vara ledig idag:
"Va?! Varför ska du vara ledig för!?"
"Det är ju trettondagsafton! ALLA är lediga då?"
"MEN jag är ju inte ledig!?"

Så idag gick vi en prommenad till sollentuna och jag köpte ett singstar med 90tals låtar!! Fifan va kul! Tänkte jag ja! När jag kommer hem och ska kolla skivan är det 90-tals låtar på då? Nejdå. Jag hade väl fått Rock Ballads? Som jag redan hade? Som vanligt. Farbror älskling får byta den imorgon på vägen hem.


Nu ska jag jobba 4 nätter igen! Det känns rätt hårt såhär första natten, men det brukar flyta på kalasbra!
På lördag MÅSTE jag bara hitta på något! Man kan ju inte sitta i soffan en hel helg till!? Men vädret lockar mig liksom inte till att traska ut?

Fick by the way en jättefin utmärkelse av min kära arbetskollega på hennes blogg (Caroline är länkad i högerkanten)
Man blir ju lite generad och rörd faktiskt! Jättekul iallafalleh!
Krams på dig kära kollega!


Nu ska jag vara social!




Snusare

2oo9-o1-o1

När jag kom hem imorse vid klockan eight snåret så låg min gubbe på soffan och tvn på högsta volym. Jag försökte väcka honom för att få med honom in i sängen, men det är omöjligt fan! Jag pussade lite på honom och försökte få kontakt. Då vrider han sig bort och muttrar "sluta". Jaja, ligg där då snarkgris, tänkte jag och pussade godnatt och gick och deckade.

Blev väckt vid 16-tiden av att C pussade på mig och frågade om jag ville komma upp eller fortsätta sova. Jag hasade mig upp efter att ha legat en kvart till. Mosade i mig lite frulle och låg i världens skönaste soffa och kollade på Splash! Sen kom min älskling och sällskapade mig. Vi låg och myste och klockan 18 låg vi båda och sov framför Corps Bride. Vaknade runt halv åtta och då var det bara att traska upp för att gå till jobbet. Var tvungen att få liv i C, så att han kommer i säng i normal tid istället för att vara vaken hela natten. Han ska jobba imorgon.

Så man kan väl summera min vakna tid till 2 timmar. Imorgon är jag minsann ledig och det ska bli kalas! Hoppas bara att jag kan piska upp mig i någorlunda tid imorgon så jag inte får för mig att baka natten som kommer. Men det är galet svårt att stå emot tröttheten när klockan ringer. Vad ska jag gå upp till? Jag har ingen lust att mysa med tvättmaskinen. Mycket heller myser jag i sängen. Så jag kommer nog troligen att döda min klockie imorgon.


Jag har bestämt att jag och C ska ha en fredagsmyskväll med mat prommenad och film! Var längesen vi hade en kvalitetskväll bara han och jag. Vad ska man äta då? Någon som har något tips för en hjärndöd som jag?


Jag har äntligen fått mitt gymkort! Jag hoppas att jag har tillräcklig pli på mig för att traska ner 1-2 gånger i veckan. Inte långt alls, och man kan inte skylla på någonting! Hoppas att gym funkar för mig. Har inte gjort det tidigare, så nu får vi se! Men lite music maeistro i örona blir det nog kanonkul!


Nu är det 1 januari 2oo9! Usch jag kommer ju ihåg som det var igår när det var år 2oo0. Och då gick man bara i 7an! Galet. Och så fyller jag år på det värsta datumet i den värsta månaden: 22 (innan lön) Januari (Värsta Räkningsmånaden) Men tänkte ändå ha någon mysig liten sammankomst som förra året. Lite tårta och kaffe med lite vänner! man blir ju trotts allt 22bast, så man måste börja med kafferep nu! 


Det här året har jag bestämt att jag ska vara snäll, men bestämd och inte ta skit! Det är ett svårt uppdrag då jag alltid har betraktats som "för snäll" 
Sen ska jag väl göra allt det där som man lovar att göra varje år, äta nuttigt (vad nu det innebär?) Alger och sånt tänker jag skita i. Äta mindre snask och dricka mer vatten!
Sen är mitt löfte för detta år att spara undan massa pengar. (Man vet ju inte hur det blir med skitåren)
Jag ska också försöka ta mitt körkort! Bara handledningen kvar, sen får ni se upp!
Hmmm, jag ska sluta impulsköpa grejer, och tänka lite innan.
Tradera ska jag akta mig för.

Jag hoppas att jag kommer att hålla mig till dessa "löften" annars får jag be C koppla mig.


Nu ska jag dricka wasser!


KiSS!

 

Uppdateras mig 2oo9!


2oo9


Gott Nytt skitår! Jaaa, det sa ju våran kära finansminister om jag inte minns fel. Att det kommer att bli två skitår framöver! Guuu va härligt! Jag bara längtar tills nästa år då det bara är ett år kvar av skit.
Nejdå, nu ska jag inte vara sån. Jag ska vara positiv och framåttänkande (eller nått)

Nyårsfirandet blev först hemma med Älskling och svärmor. Det var trevligt och vi åt god mat och tände ljus överallt! Jag kom till jobbet lite senare, och det var där jag firade mitt 2oo9 med mina tre musketörer! Vi fick till och med se lite raketer! Vi har haft en mysig kväll med en massa gotti och skitsnack (som man gör när man jobbar på sjukhus huh?)

Ringde såklart Mammi också! Hon berättade att min stackars hund (som hatar att duscha) hade blivit så rädd av alla raketer att hon hade ställt sig i duschen. Lilla pluttan.

Helekoptern började sin fram och tillbaka körning nu efter 12-slaget. Undra ja vad det kan vara? Antar att det är konsekvenserna av fyrverkerierna. På nyårsafton börjar akutens jobb efter 12.

Imorgon är min sista natt och sen är jag ledig i helgen! Väry najs! Det blir nog en lugn helg med lite falsksång med mitt nya singstar! Det är lolit! Sen ska jag och älskling ta igen lite förlorad kvalitetstid, så det blir nog mys med film.

Får tacka, by the way för alla Gott Nytt år sms jag har fått!

Nej, nu är jag seg i kolan så nu får jag lägga ner the pencil så att säga!

GoTT NyTT Skitår!



RSS 2.0