BoxarBengt...




Idag  på  dan sov jag hos min byggareBob på dan för att jag skulle träffa Lovisa i stan när jag hade vaknat. Men så blidde det inte riktigt för tantklanten hade glömt mobilen hemma. Men jag hade tur och fick träffa M innan han skulle iväg och boxas iaf. Mys på den! Jag och tanten får ses på tisdag istället!

Och nu sitter jag som vanligt på jobbet med mina små. Jag hoppas och tror att jag kan få vara ledig på Lördag. Det är min tredje helg i rad nu och med nästa helg blir det fyra. Så det vore ju skönt att få vara ledig en night iallafalleh.

Jag har börjat fastna för serier...jag hatade serier innan, men nu minsann kollar jag både på våra värsta år och 2 1/2 men. Riktigt funny! (har aldrig sett skiten förr)

Annars är jag sur på Tobbe,Jossan och Ronko bara för att dom ska på U2 imorrn! Ett av mina favvoband...
Jag hade ju kunnat fått sett dom också, men jag jobbar ju och gör lite nytta istället...Men Ronken har lovat att han ska krama Bono från mig ♥



Folk ska alltid börja prata med mig när jag sitter med mina öronpluppar och lyssnar på musik...idag var det en tant som började snacka när jag satt och väntade på bussen till jobbet vid slussen.

Hon började snacka om den där stomatolskylten som sitter vid slussen och att den minsann var äldst i hela Stockholm...(!?)
Sen säger hon som att hon visste att jag var lantis: "Det finns så mycket att se här i Stockholm!"
Jag var ju tvungen att kontra och tro att hon var turist och frågade om hon bodde i Stockholm...
"Ja, guuuuud ja! Jag är uppvuxen här" BLA BLA BLA, den där skylten kollade jag till och med på när jag var ung...
Jag tänkte svara "Ja, men då måste den vara gammal!" Men kom på mig själv mitt i meningen och svarade "Mmmm"

Jiiiiiseees...


Nu ska jag rota i kylen och kolla om jag hittar någon Äppeldricka eller annat skoj!






Där du är, äre alltid bäst...



Jaha, då var man på sitt andra hem jobbet igen...
Jag har det jättetrevligt ikväll! Är inte alls trött och har mycket trevligt sällskap inatt!
Skulle dock gärna skeda med min raring inatt, men what the häck! Vi ses ju snart igen ♥

Jag har fått med mig pannbiff och spagetti i en påse (har inga matlådor) som M hade kokat ihop till mig, men så stod det väl en fetingskål med godis här från ett par föräldrar, så nu är jag mätt som en plätt på candybars!
Men, det är ju en dag imorgon också, så älsklingens mat slinker nog ner då!



Vad har jag gjort annars än att skeda och jobba?

• Jag har tränat musten ur mig. (en gång)
• Jag har varit på bio och sett Public Enemies (Synd att Depp dog i slutet)
• Jag har kollat på film med J, T och M. (Norrmalmstorgsdramat, som sög kantarelltratt)
• Pratat med mamsen. (Daglig rutin)
• Inhandlat lite kläder och skor. (Fiiii Kärrol!)




Nej, nu dog faktiskt min ena hjärncell så nu får det vara bra!




"Vilka usla pilar! Dom träffar ju knappt tavlan!"




Yes, jag var på grönan idag, men det bidde inget luftgevärskjutande...
var på grönan för en månad sen och då var jag dum nog att säga att jag har tävlat luftgevärskytte i 8 år...såklart utmanade M mig, och jag träffade inte en ända gång. FEL på geväret!

Ingen choklad vann vi heller...taskigt, men lika bra.

Jag vet visst inte heller att det är lördag idag:
K: Men! Är det inte sommarkrysset dom spelar in nu?! Det sänds väl på lördagar? Jag trodde det var direktsänt...
M: Men det är ju lördag!
K: Juste! Ojdå...

Man blir helt kocko i bollen när man jobbar helg. Jag var helt 114% säker på att det var tisdag...

Har väl inget speciellt att berätta. Är på jobbet, min mobil är avliden, men inte jag. Var tvungen att ringa mor och säga att mobilen är död. Annars hade det blivit polispådrag...

Min kusin är by the way klockren!
"Vet ni? Pappa brukar säga att det finns negrer"





Dåligt Karro, Dåligt!



Jag är sämst på att uppdatera. Kanske för att jag är lat? Eller för att jag har haft annat för mig? Jag vet faktiskt inte själv. Säkert är det båda, men here we go again!


Veckan som har varit har varit lugn och sansad. Jag har lackat på vädret och varit allmänt sur på det, men så har jag ju en goding som alltid är så positiv (precis som jag annars när vädret inte suger badkarskant) så jag blir glad, lycklig och snäll igen.

Mamsen var över i helgen, det var kanoners! Myste, grillade, drog till IKEA och handlade värmeljus, fikade, solade, (ja, solen kom fram en dag) åt glass och spelade Buzz junior! Mamma och kärleken var sämst på Buzz Junior. Jag kammade hem vinsten 2 gånger. Sen hämtade M upp sig och vann gärnet över mig! Mamsen gav upp för hon är dålig förlorare!

Annars har det varit middagsmys och filmmys i veckan, funkar kanoners innan lön.

Idag tog jag dock tag i mitt liv och gick och tränade! Ojojoj, jag var helt körd när jag gick därifrån och en av anledningarna till det var att jag hela tiden kom åt EMERGENCYSTOP 2gånger (!) på löpbandet, så då var det bara att göra om och göra rätt. Tvärnit blev det.


Jag gick upp pinsamt tidigt idag och somnade igen vid 10 och sov pinsamt länge...vaknade upp i soffan med ett jätte-cp-ryck! (misstänkte nog att jag sovit förlänge) Kollar på klockan. Ojdå. 15.oo...


Jag hoppas på att få skeda lite inatt, men vi får se! Beror på hur sent. Skulle säkert kunna somna nu, trotts min ap-långa sömn idag...

Det blir bibel! Lägger ner nu, ni måste ju orka läsa skiten också...



Underbara semestran!


Nu är jag hemma från en lovley vecka hos mor och far!



Fiiiiifan ni skulle veta hur mycket jag njuter! Sol varje dag, uppe med tuppen och jag har käkat min första mjukglass! Den satt fint i lådan vill jag lova...

Jag brukar längta tillbaka till jobbet, och det gör jag, men jag har verkligen kunnat koppla bort och bara vara utan att bli rastlös....okej, lite rastlös har jag varit...ibland.


Ska inte ta så många fler körlektioner nu. Dels för att jag är och känner mig pank, och dels för att när jag väl tar en lektion så frågar körskoläraren "vad vill du göra idag?"
Jag ska väl inte bestämma!? Han ska väl säga var jag är dålig på, sen ska jag ju bara gilla läget och träna. Näe, nu får det vara stopp ett tag, så får jag köra när jag är hemma istället!


(Ja tack, skänk mig)

Igår hade vi en skitmysig natt/kväll! Vi var hemma hos Jossan och spelade spel och åt god mat! Det blev alderles för sent som vanligt :)

Idag ska jag ta tag i något som heter städa och sortera! Ska väl springa ner med en massa glasflaskor och skit jag har samlat på mig...shit vad jobbigt det kan vara när soprummet ligger alderles för nära...

sopsortering.jpg




RSS 2.0