Fjällen!

Jag överlevde! Tänk! Den ända vurpan jag gjorde kan man inte ens kalla vurpa...snarare bara pinsamt.
Vi hade åkt halva backen jag och Fia, så sa jag lite kaxigt: "Nu drar jag! Ska du med snygging?" sen vänder jag mig om och korsar skidorna och ramlar rakt ner med huvet före! Såg hela mitt liv fara förbi! Men det var inte mer än att kravla sig upp och störta ner igen...

Jag, Fia, Gert och Gun-Britt har haft en askalasvecka! Drack Jäger, Bastade, åt en massa, sov, spelade sällskapsspel, hade egen-tid, åt igen, fikade, myste i solen, badade nakna i snön, var på afterski, gjorde bort oss och sjöng kareoke, Lyssnade på P4 och åkte i backen såklarre!



På självaste Påskafton åkte vi hem! Jag ville leka den här roliga leken där man väljer en kategori av något tillexempel "Djur" sen ska man säga ett djur, tillexempel Giraff, och då ska den andra komma på ett djur på F ftersom att det är den sista bokstaven i Giraff...apenkelt och tidsdödande...Men Fia ville inte lika ofta som jag. Jävla dig.

Vi satt i bilen i 6h och fifan vad vi var trötta på varandra...jag ville bara leka lekar och fia ville bara sova. Vi var nog lika adekvata som ett par 5åringar...Sen sjöng vi högt och ljudligt till "upp och hoppa" den jag och Gert ville skulle vinna hela skiten...den var flummig och störd.

Sen kom jag hem till min kära familj, blev överröst med massa godis och annat kolesterolhöjande! (bland annat en chokladhare av min farfar som tror att vi fortfarande fyller 7 och att jag stavar Ka
Sen på Påskdan var det påskmiddag hos granny (som jag lärt skriva sms med sin mobil) (Nöjdminen på det)

Efter all mat var det hemgång med SJ (Störda Jävlar) Far min tyckte att det inte skulle vara så många som åkte tåg på påskdagen, men jodå. Jag hamnade mellan vagnarna bland 8 andra kor. Ja man kände sig som ett litet boskap när man stod där...tillslut blev jag trött och satte mig ner på väskan. Det var då som min Chokladhare såg ljuset för sista gången....när jag tog upp honom var han massakerad och död.

Nu sitter jag på jobbet igen....Mitt andra hem! Nu ska jag ge bebbe välling och mig själv lite kaffe!

Hoj Hoj!
/Världens vackraste kamel!

Det ena ledde till det andra...

Näääe nu är jag lite upprörd här igen! Eller lite och lite, rätt så rejält mycket skulle jag vilja säga!
Satt och läste aftonbladet, och ser rubriken "Flicka våldtagen av taxichafför"
Fyfan! Jag åker taxi för att jag ska kunna komma hem "tryggt". Men nu går tydligen inte det heller!? Vad falls!?
Och den saten hade först våldtagit henne och sen kört hem henne...hur jävla icecold får man vara!? Jag skulle lätt vilja praktisera mig på att kastrera på honom...helst klippa av eländet helt och hållet!

Nog med idioter!

Nu är jag ledig i nästan TVÅ veckor! Wahoooo! Men det lär gå undan ändå känns det som...måste hinna träffa mina kära omgående innan jag som sagt kör ihjäl mig. (Kvinnliga Stig-Helmer)

Damn va hungri jag är! Har nyss ätit en lyxig söndagslunch/Middag bestående av tacoköttfärs, majs och sån där sås....fint ska´re va! Vädret är ju inte vidare idag, det är självmordsväder eller tandläkarväder om man nu föredrar att gå dit...

Jag har bestämt mig att när jag har tid och så, då ska jag skaffa mig en minigris! Det är den bästa idén på länge! Jag kan inte ha katt, för dom vill mig bara allt ont, kanin skräpar ner mer än en bakfylla och en iller kan jag defenitivt inte ha! Dom vill bara bita mig. Kanske luktar kalopps, vad vet jag???
Och eftersom att jag inte kan ha hund för att dom kräver lite mer, så ska jag lätt ha ett litet svin! Han ska nog dessutom heta Mohammed eller Arne...eller kanske Maj-Lis.
Får se om det leder till nått....jag är rätt bra på att öppna en verkstad utan personal, så det kanske rinner ut i sanden....Men jag vill! 

Nu sitter jag och lyssnar på "Aful love" som jag trodde att dom sjöng, men blev rättad att den faktiskt heter "All for Love" Men fan, låter ju som det...Men då har man lärt sig nått nytt då...ja jag vet cheesecake 72! (trodde att jennies morotskaka var en cheesecake och hade tydligen ett iq på 72 som är lika med retard)

Jaja, idag ska jag hämta min porrmaskin som jag och exet tydligen har delad vårdnad om. :)
Hmmm, undrar vart jag ska borra? Kanske ett hål in till grannen så slipper ja köpa tv till sovrummet....

Nog med dumheter!
Hej!

Morgan Pålsson

Var på bio igår! Morgan Pålsson - världsreporter! Apkul film! Bra val sugerhoneyplum!
"En stor popcorn äter vi aldrig upp" Nähä!? Oh yes we did :)
Var och bytte färg också, så nu har jag en kritvit, så som det ska vara! Mjum mjum mjum, och nöjdminen på det!
Tack för skjutsen tonytoyboy!

Min papitjolo kommer snart! Vi ska gå loss på min tapetsering i hallen! Varde ljus! Och det blidde ljus!
Måste väl laga mat åt han, för är han hungrig är han alltid gnällig (precis som jag) och då blir tapeterna åt helvettur!

Jobbar inatt! Det ska nog gå kalas! Säkert en massa nya sjuka barn jag inte känner, what a utmaning! :)
Har fixat massa film jag kan se när dom sover, det blir kalas! (nöjdminen 2)

På mån åker jag till Kattneholm! (som förr i världen hette Fuleberg) Förstår varför...Där ska jag ta det lungan och ladda inför störtlopp i fjällen. Om vi inte ses mer så älskar jag er och Jossan du får min säng så du kan skeda i den och tänka på mig, Johnny på siemens du får allt jag har i kylen + min vattenkokare (då har du 3) Karin ska få alla mina rosa saker, och mina DVD filmer. Kristin ska få överta lägenheten, om hon vårdar den ömt :) jennie skulle ha fått min bakmaskin om jag hade nån, så hon kan få min tvättmaskin istället! Tony får alla mina bikinis bara för att och Hanna du får hundskålen.
Min Olle Ängqvist tavla ska jag begravas med.

Allt för mig, denna eftermiddag!

Hoj Hoj, nu går världens vackraste kamel!

Vårcleaning !

Nu jävlar!
Idag är det vårstädning som gäller för mig och sambon!
Det gäller även dammning och torkning! Nu ser man nästan att det är en lägenhet vi bor i och inte Irak...Man kan tro att jag städar varj dag, för det säger jag alltid att jag ska göra, men blir det någonsin av? Näääääääääe.
Vi slängde ner sopor, hela hissan var full av crap! När vi kom upp tyckte jag att det luktade bränt. (Vi har ingen branvarnare) Och så ser jag fimpburken i eld och lågor! (Iaf rök) Vi släckte den fort och det var väl tur annars kanske Britta hade ringt farbror fireman!



Igår var en varm vårdag, trodde jag. När solen skiner är det 20° så är det bara....men när jag kom ut var det som att komma till Arktis. Nästan. (www.överdriver.nu)
åkte in till stan och träffade min lilla sockerkaksbotten. Vi satt på ett fik och drack oss höga på kaffe och pekade på folk. Sen tröttnade vi konstigt nog på det och gick och tog eine ölen i gammlingstan. Det var också mys!
Sen gjorde jag, Johnny på siemens och Davvo på gymmet köttefärsås och sparre! (husman is the way to go!)
Vi skulle ha gått på standup, men det var Babben Larsson, så då kanske platserna är begränsade. (jag menar hon är ju rätt knosig) så vi youtubade upp arselpaddan och kollade på han transan som gör stand up! Det var funny. Sen snarkade vi ikapp allihop! Utom Davvo för han skriker tydligen när han sover...


Ikväll då? Ja då kommer Johnny till mig again! Vi ska bara "hänga" som man säger på teenspråk. Men innan ska jag byta min skitvita färg mot en apvit.
Nu äre på´t igen!



image4



♥ Svej Hej På Dej! ♥

Tuss.

Jag blev förbannad när klockan ringde, så jag drämde till den på snoooooz!  Jag visste vad som komma skulle. Och då menar jag inte att jag ska träffa Johnnyn min, utan att jag skulle ge mig på alla rats som bor under sängen och lite här och var....

Extra lat blir man också när man har egen tvättmaskin. När berget är i klass med everest kanske man ska reagera.
Så nu spinner min lille vän på för fullt! Ska dra ett tag med Tuss också....(Damsugarn) innan min näsa täpps igen och jag ligger som ett lik när Kristin kommer hem...(Intresseklubben sprängs av överbelastning)

Gårdagen var lite seg....sov till 15, efter min lugna natt på Astrid. Barnen kände väl på sig att jag inte var askalas på att jobba en extra natt, så dom sov så fint! Förutom spädisarna som gormar om mat emellanåt....

Sen iaf, efter att ha vaknat var det inte så mycket mer än att dra på möte på jobbet igen...bullen var iaf gó!
Men det bästa av allt var att efter mötet kom min brud och hämtade mig! Jossan har varit i Köpenhamn i 1 hole vecka! Saknade våra galenskaper, så vi drog till Donken och sunkade...det var jag värd efter en hård dag!
Sen bar det hem till mig så vi satt och snackade skit med Kristin och kollade lite på vad Britta (Min tragiska granne) hade för sig!

Ikväll blir det antingen standup eller bio....fan har svårt att välja, men jag har iaf bestämt att vi ska hem till Johnny sen och rockenrolla guitarhero....kanske går från easy till medium idag? Davvo kan också vara med, om han är dålig är det ännu bättre, för då behöver inte jag vara allra sämst! (då kanske Davvo blir näst sämst)

Har en mass filmer jag måste se också! Kanske sparar dom till jobbet...det är nog bäst så. Men det kliar lite i mina ögon, så vi får se om jag kan hålla mig....

Det är en solig dag att fylla år på! Grattis grattis alla som gör det!
Själv fyller jag inte år...Det gör jag när det är som kallast och när man minst vill leva. Så jag tänker sätta mig på ballkongen i solen idag! kanske kokar mig lite kaffe som extra lyx. fast det handlar nog mer om att jag är slö än att det är lyx....

jag har för övrigt haft en otursmorron med krossade parfymflaskor och färg som inte går bort från listerna....
Hoppas att en krossad parfymflaska inte ger 7års olycka som när man tar sönder en spegel....fast en spegel har jag ju också haft sönder. Fan. Det bådar inte gott för framtiden...

Ni andra får ha en tursam dag, och tack för att mitt liv är intressant!
Kram hela dan!

NattUggla!

Jag var på väg in till stan med Tuben, fifan va skönt att få vara ledig en gång i livet tänkte jag...
Men nej nej....telefonen ringde mitt i Guns´n roses "Paradise City" när jag diggade som bäst!
Det var från jobbet....kan du jobba? Hmmm, helst inte sa jag lite mesigt. Men lättövertalad som jag är och har svårt att säga nej, så sa jag "JA".

Jag har absolut inga problem att jobba kvalifiserad övertid, det är inte det. Men ibland undrar man om dom ringer än för att man är för snäll och inte kan säga nope, eller för att jag är singel och inte har några barn. Men man kan väl ha ett liv ändå??? Nej, för har man inga barn och ingen karl, då har man inget liv.

Nu är jag bitter igen, men det har jag hört att man ska vara när man skriver blogg, annars blir det inge skoj.



Måste ta tag i det där med driverslicens snart...papprena ligger ju ifyllda och klara för syntest. Men jag är lite orolig, tänk om jag ser dåligt? :)  Fast det är väl kanske det minsta man behöer oroa sig för, jag är jätterädd för att jag ska köra in i nått! Jag är lite för kaxig när jag sätter mig i en bil....jag bränner på fast jag inte ens vet hur man växlar ner...
Jag körde med min bror en gång. Jag tyckte det gick askalas! Vi körde på en grusväg och jag fick möte och jag fick vända, jag var riktigt stolt till min bror sa att han trodde att han skulle dö...



Jag trodde våren var här...Men den ångrade sig när den såg hur glad jag blev för att den kom...
Men det är väl bra för då kan jag använda min nya mössa som kostade 350 pengar. 
Min lilla döda tagetesplanta står på balkongen som den gjorde för ett år sedan, fast då levde den. Mammi tyckte att jag skulle försöka klämma ur fröna och så nya blommor, men det känns lite överkurs. Som att försöka göra HLR på en människa som legat död i ett år...



Jag kör genus i mitt hem...jag är inte aktiv femenist, men jag har alltid hatat rosa, jag försöker sätta upp mina tavlor själv och är för lika löner för lika jobb...Men en sak tycker jag är lite kocko: det där med att tjejer och killar ska vara lika dana...lika för alla???
Det går ju inte!? Då skulle ju tjejerna tvingas bli som killar och tvärtom i princip! Och så lade dom ner tjejtaxi för att det är diskriminering!? Men halloj i stugan! Vilka är det som oftast blir våldtagna på väg hem från krogen??? Ja inte är det killarna vad jag har hört? För jag ska säga det att jag vågar knappt gå ut själv när det är mörkt längre!
Vart är denna lilla jordglob påväg? Och vad är det för fega jävlar som hoppar på försvarslösa tjejer bakifrån när dom lyssnar på mp3? Är det spännande? Näe nu blir jag arg igen, nu ska jag tagga neråt...



Jag såg på "No good country for old men" igår...den var lite snuskig. Men det var ett helt värdelöst slut....kanske var den verklighetsbaserad vad vet jag? Och då kan man ju inte bestämma slut hur som helst, Hur skulle det se ut om Titanic aldrig sjönk?  Men annars var den helt okej! Men jag drömde om mördaren i filmen som sköt runt med kolsyrepatron. Lite töntigt, men han var så äcklig för han hade ingen sympati. Pang, pang, du är död var det bara!
Så ja drömde iaf att han sköt upp min dörr med sin kolsyrepatron....lite bissart.



Nu ska jag se på nån film som heter sicko! Får se om den är lika kocko som den igår!



Ha det kalas, och var inte för bitter!

Min granne...

Jag har en granne som bor i huset mittemot. Vi kan kalla henne Britta.
Britta har varken gardiner eller persiener, så därför kan man se vad hon pysslar med.

Jag har "kollat" på Britta i drygt två år...Det ända som har hänt är att hon har gått upp några kilo i vikt och satt för en pressening för balkongen för att jag glor för mycket. 
Men jag kan fortfarande se in på henne när hon tar fram sin coca cola ur kylen, och hur hon äter sina mamma scans köttbullar med ugnspommes. det kanske låter lite perverst att jag kollar på min granne, men man kan faktiskt inte låta bli! Hon får skylla sig själv att hon alltid är hemma och inte har några gardiner, annars hade jag ju inte lagt märke till henne. Jag tycker synd om kvinnan, men jag vill inte bli hennes vän. Då kanske hon också drar ner mig i träsket`av snabbmat och ensamhet?

Nej det är inte heller bara jag som lägger märke till min kära granne Britta. Det är även många av mina vänner som har lagt märke till henne...där hon sitter i skräddarställning på ballkongen och röker, eller när hon sitter ensam vid sitt köksbord och äter sitt skrovmål.

Jag funderar om jag antingen ska ringa Anna Skipper, eller dejtingjouren...

Jag kan bara inte förstå hur man vill leva så som Britta, helt ensam, har aldrig vänner på besök, äter mat själv, inget jobb, är alltid hemma...

Min mor bukar alltid hojta när hon är på besök: "Vart är den tragiska människan!?"
Och det är faktiskt sant det hon säger, Tragiskt...



Sen har jag ett par andra grannar, och jag hade nog hellre varit Britta än tjejen som är ihop med den där karln....
Man kan vakna mitt i natten av att karln nästa slår ihjäl sin kvinna....det låter så iaf. Och jag har varit så jävla nära att gå upp själv med skohornet jag inte hade i högsta hugg och säga: "Du, ditt fega jävla kräk, sluta upp annars ska du få se på andra kanelbullar!"
Men jag har ringt farbror länsman istället....

Ca 4ggr till och med, och varje gång man har ringt har dom varit oengagerade, efter att ha kommit 30 minuter för sent dessutom! Då "försöker" dom lyssna i trapphuset, Men hallå!? Försök att höra nått igenom en betongvägg?
Så dom har inte vågat ringa på efter som att det var så "sent" på natten, Men hallå igen!? Kvinnan blir ju förifan påpucklad var och varannan natt! Då gör det äl inget att man chansar lite och kanske plingar på rätt dörr???

Något som jag också kan bli lite småsuckande över är att det bara är jag som ringer farbror batong! Dom andra grannarna borde väl höra lika mycket som mig?! Är det nått slags hysch, hysch bara för att det är kvinnomisshandel? "Näe inte ska väl jag lägga mig i?" Joho, tänk för att du ska det! Den där kvinnan är väl så jävla rädd att hon inte vågar ringa själv och säga, "Hej, min kille tänker döda mig om jag ringer till er"
Jag har iaf lust att döda honom!

Näe nog med hemskheter!



Är ledig imorrn! Funderar på vad man ska hitta på...Först sova gärnet, och är det kalasväder blire promenadan!
Pissar guden på mig blir det väl film i min fina svarta soffa! För någon nytta tänker jag inte göra!

Jag borde säga det här oftare än på fyllan: Jag älskar er!


        



Puss och Kram Hela dan!

Ingen rast, ingen ro.

Sitter på jobbet! Det är mys, men fan vad jag jobbar många helger alltså! Tre helger blir det i rad...
Börjar bli trött redan nu, det bådar inte gott :)
Får l springa runt lite, eller småäta som man brukar göra på natten! :D

Annars då? Jooo, inte gjort så mycket, har mest varit som ett spädbarn, ätit och sovit...

Åker snart till fjälls! Ska bli mys! ska dit med Fia, Gert och Gun-Britt! Härliga gäng! Vi ska dricka jäger och spela sällskapspel! Och så bastu och afterski såklart! Jag lovar att min mor kommer att ringa mig direkt efter fjällen, precis som alla andra äventyr och fråga "Har du haft roligt? Har du träffat nån trevlig?"
Träffat nån trevlig??? (Hon menar karlar) För det första är karlar inte trevliga, och för det andra så kan man träffa karlar utan att behöva åka på semester :)
Men jag vet att du vill ha barnbarn mamma, det kommer så småningom, Ska bara träffa den där "trevlige" först, sen kan du kanske få ett barnbarn eller två ;)

Och appropå karlar, Fifan, jag är med på spraydate....åfyfan tänker ni. Ja det tänker jag med! Det är ju bara medelålders desperata människor som inte har nån jävla självinsikt! Jo men hej jag är 47år så jag skriver till den här söta tjejen på 21, hon vill säkert ha mig, för jag är snygg och vältränad. Men hej och hå! Min Mamma är 43 och min pappa är 49! En annan sak dom också försöker locka med är pengar....Jag vill inte ha en Hugh Heffner som karl! Tror han att man är dum i hela jordgloben!? vart finns alla normala karlar??? ska man behöva gå och knacka dörr? Näe jag tänker inte leta efter nån, jag har inte brottom till något/någon, jag trivs bra som det är. Va nöjd med, allt som livet ger, och allting som du kring dig ser, glöm bort bekymmer sorger och besvär! Va glad och nöjd, för vet du va? En björntjänst gör ju ingen glá......Äta myror!?!? Det är världens käk! Kittlar dödsskönt i kistan!

Jag måste träffa min Johnny på Siemens omgående! Vi såg en jättespännande film (Början iaf) Sen började den att hacka, så vi hamnade i slutet! Laga repan käresta så får vi la baka nya scones som inte smakar bränd farmor...

Jag måste också åka till barkaby och byta färg....Jag vill ju ha vitt i hallen och så ska jag ha en skitsnygg bajsbrun fondtapet med lite träd och grejer på! och då tänkte jag, att jävlarns va bra! då behöver jag inte maskera! då gör det inget om jag "slinter" lite med penseln! Men nej då: tantaluran i affären gav mig stockholmsvitt. Smutsvitt! då kan jag ju inte stänka överallt för då syns det ju! Och det orkas inte med, så därför är det bara att byta!


Näe nu blir det en aldeles för lång bibel här...Men det är bara för att jag jobbar natt och mitt kära barn sover. Då måste man göra sig av med energi på nått sätt! Näe nu blire nattmacka och varm choklad och Sleepy hollow!




HojHoj!

RSS 2.0