Snattare.


T j y v ?       T j y v ?


Jag och Darl drog till Kista för att äntligen, finely köpa mig ett nytt minneskort till min kamera som försvann för ett och ett halvt år sen! (Thank God I have a tekniknörd till boyfriend)
Vi gick till Classe Olsson och köpte samtidigt en kortläsare till lilla kortet så jag kan förmedla min fotokonst! Efter Classe tänkte vi att MQ kan ju vara skoj att glo lite i...så vi gick dit...när vi kom upp för rulltrappan och går igenom larmtjofräsen, skrek larmet så jag var nära att slänga mig på golvet och ta skydd för bomber! (nästan) Snälla Expediten förstod att det var knas med det vi hade köpt och larmade av...Tack tack tänkte vi och det var inga problem att gå därifrån...Sen hamnade vi på Indiska....Samma jävla sak där! JAG ÄR INGEN TJUV! Expediten där förstod att det var själva matrealet i tjofräsen som gjorde att det tjöt. Men inte skoj när folk glor som att man var en zebra på skansen...Så vi gav upp vår lilla shopping och drog oss hem till mig och  glodde på film med Kristin!



Vaknade för tidigt idag och kunde icke somna om, så det lär bli en zombienatt inatt...tog med mig lite onyttigheter att trösta mig med! Alltid något! Jag och Caroline.N satte just igång ET här! ET är den sötaste varelsen ever! (Oh nej jag vet att han inte finns på riktigt, but still, but yet!)  Oh ja jag är på jobbet! Weird huh!?


E T   P H O N E   H O M E
 ♥ Jag vill också ringa hem ♥




A    R    B   E   T   S        M    Y    R     A     N

Fifan nu känns det som att jag har jobbat en evighet! Ska bli sååå skönt med långledighet. Jag har lust att inte göra någonting! Fast efter helgen då, för jag ska på Arvikafestivalen med Kronkofanten och sen kalasa! Få va ledig en helg är ju fan lyx...Jobbar alla helger sen resten av månaden som inte ens har börjat, och får va ledig en helg i slutet av månan när det är lillabåtkryssen! Det ska bli skoj!
Nu är jag vindtyrig här! Ska kolla en filmutt och skriva klart med Älskling Nattuggla 2! Ååååh va ja känner mig trygg med min raring! Jag behövde visst ingen snut för att känna mig trygg! Skönt! ♥





Jag är hungrig och har ont i magen på samma gång! Det går väl inte!?
Äter jag så spyr jag väl...nääärå men att jobba natt gör att stackars kroppen blir förvirrad:
"Vafan du ska ju sova nu! Sluta släng ner massa frallor här!"








Nej nu ger jag upp för ikväll! Lämna gärna spillning efter er! Så jag vet vilka som tycker jag är intressant!
Nu får som sagt Gnuggisar på posten!


P µ s S    &   G º    κ  √  ä ι ι  ™
 








Idétorka / Beslutsångest / 0%Fantasi

J a   M e n   H e j !


Jahaaaa, då skulle man försöka hitta på nån rolig mat man kunde laga idag denna vackra självmordsväderdag! Alltså jag har nog världens mest livligaste fantasi, men när det gäller mat blir jag en grå död sten. Jag kommer inte på ett skit! Jag har varit lite småintresserad av matlagning, meeeeeeeeeeen fantasin dog ut och jag vågar inte testa allt för mycket för då kanske jag misslyckas hallå!?
Jag gick in på Arlas hemsida och den är jättebra, men fan...fick inga tips därifrån heller. Jag vill att det ska gå snabbt! Och dessutom var det en massa frestande efterrätter där så jag kunde inte koncentrera mig på mat! Får nog bli köttbulls och nån mosad potuttis.
 

F y    F a n    H u r   G o t t    S e r    I n t e    D e t t a   U t  ! ?


Jag vaknade av lite småångest idag...hade drömt en mardröm om att folk försökte lura ut mig i skogen och mörda mig...(Jag jobbade som torped och hade inte gjort ett bra jobb, så jag skulle käka nån tablett så att jag somnade så att dom (TorpedChefen) kunde ta ut mig i skogen och döda mig) Fan inte första gången jag drömer sånna drömmar...Är jag knäpp eller bara allmänt rädd för skogar? Well jag vill inte veta =)

Fiiiiiiii va tråkit väder det är ute! Jag kan lika gärna jobba känner jag! Jag sover bort halva dagen och har ingen motivation att fixa hemma för att jag inte är klar med renoveringen. Dessutom är min Tv fortfarande död. Har inte försökt väcka den till liv, men ska iaf köpa en ny väldigt snart!
Vill till IKEA nuuu! Har bestämt byrå till hallen och Tv-bänk till vardagsrummet!
Sen kommer min Bonotavla passa askalas ovanför min svarta soffa till min ljuslila vägg! M m M! 


       
♥   B o N o  ♥ 

                            
I K E A     P R Y L S,   M e    W a n t  !



Uuuuuh segt! Jag får aldrig arslet ur vagnen!
Fast jag beställde nyss min tv! Waaaaahoooo! Vilken tjejh! Nu blir jag ännu mer sugen på min lilla bänk! Mjum mjum vad det kliar in the fingers!


M i n    S t o r a   F i n a   T v  !




Jag lagar varmkorv! barnkalasmat är den bästa maten! Ska möta Cid sen och han vill nog inte ha en sur flicka! Jag är som min pappa. När han blir butter så ber jag honom äta. Jag är exakt lika dan! Jag kan fan bli tokig om jag inte får mat!
Folk kan ju fan tro att jag är tjock när jag bara skriver om mat och så....Men äta bör man. annars dör man ju...Då skulle inte min mamma bli glad. Hon frågar alltid om jag äter ordentligt. Näeh det gör jag inte. Om Anna Skipper skulle få se mig nu så skulle hon ta mig till ett slakteri och visa vad varmkorv egentligen innehöll....Men det avskräcker inte mig!
Moha! Det var jag som äcklade mina kära klasskamrater vid maten så att dom inte var så sugna längre, medans jag själv mumsade i mig utan äckelkänslor....Så forget it Anna Skipper, Im gonna eat my korv!



A n n a     S k i p p e r


Fan jag måste ju typ åka snart! Ska handla en prisent åt Jossan! Hon fyller tant på Lördag! (21år)
Svårt med prisenter minsann! Finns så mycket man vill köpa!

Hör sen! Hej svej på dej!






Träningsvärkan


H e j  &  H å !


Vaknade av pojkens väckarklocka som snarare lät som ett brandlarm och upptäckte att jag hade lite småont i kroppen....
somnade om när min arbetsmyra stack (haha stack!) till jobbet. När jag vaknade igen kunde jag knapt röra mig. Låg som en lam säl och kved lite granna.
Jag som tänkte springa idag! Då blir det ju extra jobbigt än vad det brukar vara! ska försöka överleva!

Anledningen till att både jag och min hälft har träningsvärk är för att Karolinen kom på den otroligt smarta idéen att köpa brännbollsträ och boll för att smacka iväg! (me love brännboll faktiskt)
vi lekte och hade skoj ett bra tag. Vi hade köpt tre stycken tennisbollar och jag frågar Cid om han kan jonglera:
"Nääe ja har aldrig försökt tror jag"
"Försök då?"
Och inom fem minuter har muppen lärt sig att jonglera! I have the man with the balls! ♥
Senare på kvällen kom Cids vänner över på krubb. Det blev tacos. Mer orkade vi inte anstränga oss med. Det blev gott som satan och efter det gick vi och spelade BRÄNNBOLL.
Så nu har jag nog svaret på varför mina skulderblad skriker och min rygg protesterar.

Ska träffa min Jossa på Onsdag! Får se var det blir för crazyness shit vi hittar på som vanligt! ♥ Det blir nog iaf lajbans!

Det är självmordsväder ute! Och det tar emot att gå ut och bli frussen, men här kan man ju inte sitta och möggla! ja ska smälta min mat, dricka mitt kaffe, och sen så ska jag hurta iväg...Hoppas jag inte springer vilse eller att nån läskig gubbtjyv hittar mig och ser mig som ett lätt byte...well jag har lärt mig nåra trick av karateKid när jag var liten. Så passa sig gubben!

Krickan har lämnat mig! Åtminstånde i 8dagar. Men jag kommer att sakna kvinnan! Jag lovar att ta hand om dina bäbisar! Men jag kanske smakar en earthman? Så dom inte mögglar liksom =)

KARIN LEVER! Hon har varit i Krekland med sin Math i en vecka! Det bästa var när jag fick mitt första sms efter att hon hade kommit fram till hotellet:
" VADÅ INTE FÅR SLÄNGA NER TOAPAPPRET I TOALETTEN!?!"
hehe, min sötnos hade nämligen aldrig varit utomlands.
"Har dom glass där?"
"Men Karin, det ju inte så att dom rider runt på åsnor fortfarande, eller trodde du det?"
"Ja, det trodde jag"
Haha, that woman can make you laugh! ♥

Mitt köksbord brakade ner i Fredags! Pang booom! Det har setat lite löst, men i Fredags skulle minsann KarolineTheSmartestEver rucka lite på det för att se hur stabilt det egentligen var...Det var inte så stabilt visade det sig sen! Cid och Krickan fick rädda situationen medan jag krampaktigt höll i min stackars matplats...Får köpa rejäl plugg helt enkelt....

Näeh nu tänkte jag sörpla upp mitt blask till Kaffe här! Sen är det HurtKarro som drar iväg på äventyr!

Spank You Later!


RSS 2.0