Skrivbordeh!



Jag terroriserade min granne inatt med sms och frågade om han kunde vara världens hyggligaste och hjälpa mig att släpa hem skrivbordet. Sov tokoroligt och vaknade av mig själv klockan 12.3o och såg att han hade ringt! Ringde upp på en gång, yrvaken som en gris i koma: "JAG KAN HJÄLPA DIG"
Vilka grannar och vänner man har!

Försökte somna om, men sov riktigt oroligt och vet inte why eftersom att jag nu borde ha varit jävligt lättad!
Hämtade iaf skrivbordet och allt gick bra! Fick det för 1700 istället för 2700. Dyrt som satan, men är det mio så är det! Och ska det nu stå i vardagsrummet så måste det vara snyggt! C envisades med att han ville har det där. Denna gång fick han lite som han ville. Kan ju inte vara omöjlig jämt! Here it is!



Jag är ledig i helgen! Ska bli så skönt efter 4 arbetsnätter. Låter lite med 4 på rad kanske? Men ICKE när man jobbar på natten...Jag och C ska baka lussibullar och mysa! Hoppas på att kunna "fira" lite förlovning också! Har ni några tips på vad man kan göra?

Jag och min arbetskamrat sitter och diskuterar tjocklek såhär runt o2-slaget. Jag ser inte på henne att hon har gått upp, och hon ser inte på mig...MEN man känner sånt själv! Man kan se hur smal ut som helst i någons ögon, men man själv vet med sig att, heeey, jag vet bäst när jag trivs med mig själv. Sen finns det ju dom som inte har någon insikt, och det är en annan sak. Då kommer vi till störningar. En tandpetare som kollar sig i spegeln och ser ett bowlingklot och kör med hetsbantning är inte bra.
Jag äter som vanligt om inte mer, men borde KANSKE skära ner lite på allt smask...

Jag och C har ju också HELT olika smaker. Så om jag är sugen på chips är han sugen på godis eller glass...Då  köper vi både och...sen sitter vi ändå och käkar av varandra. Är det inte sambofälla såsäg?

Får akta så att inte Anna Skipper kommer och snor min falikorv jag har i frysen...då blir jag lessen i ögonlocket.
Appropå korv så läste jag om att man skulle akta sig för ALL korv och all halvfabrikat för att det är så jävla farligt. Och att man ska läsa alla etiketter hit och dit efter olika kombinatiomner som är SÅÅÅÅ farliga och onyttiga. Skulle man göra det skulle jag ju vara en hel dag i affären. Nej, tacka vet jag faktiskt KORV! Sen får dom säga vad dom vill för jag ska fortsätta äta min korv.



F a l i k o r v e n   -    F a r l i g t   g o d .


Har ett vitrinskåp som ingen vill köpa kvar från blocket...nyköpta i September. Skitsnygga, men vi vill ju göra om nu så det var väl ett lite hastigt köp...Det har hört av sig jättemånga som har varit intresserade, men det har runnit ut i sanden och folk har slutat höra av sig...så är det någon som är intresserad så kostar det 500 kronor eller en kamel.

Här är en bild på det skitsnygga vitrinskåpet! Bara att skriva en kommentar om du skulle vara intresserad. Himla rymligt och snyggt!



Nu har vi sålt två lackhyllor och tv bänken! Sen ska vi lägga ut garderoben och den tillhörande byrån, när vi ska köpa nya! Det kommer att ta sin lilla tid, men då vet ni vart jag alltid är sen: HEMMA!

Den här veckan är en sån här muppig vecka...C slutar klockan 19 och är hemma 2o...klockan 2o går jag till bussen...
Så vi har inte setts ordentligt på två dar och samanlagt kommer det att bli 4 dar. Det låter väl jättemesigt eftersom att folk har varit ifrån varandra fan så mycket längre, meeen jag tycker att det är skitjobbigt! Jag är beviset på att: Bara för att man bor ihop betyder inte det att man ses.

Nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp! En kylplatta till min dator! Den får tuppjuck och dör efter en timme av vad jag tror är överhettning. FAST att datorn står på ett skrivbord i trä, så dör den bara huxflux. Så det skulle ju vara skönt att bli av med det ilandsproblemet en gång för alla!

Nej nu ska jag Tradera lite för ovanlighetens skull!



Ta hand om alla!





Övertid



O v e r t i m e



Ja då var det jobb igen! Gick upp när min sambo/fästman/pojkvän/älskling gick till jobbet kl 9 för att städa och förbereda två hyllor som skulle hämtas! Halv 10 ringer det i min nalle: DOLT NUMMER. Gaaah vad jag hatar dolt nummer! Det är bergis jobbet...fast det kan ju vara någon annan också...ska jag skita i att svara? Nej, jag kan ju inte bara skita i att svara, det kan ju vara något VIKTIGT!
"Hej, kan du ta en extra natt?" (DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN!)
"Hmmmmm....mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....okejdå" (Mesen som aldrig kunde säga NEJ)

Det är två på natten som jobbar 100% och då ska dom ringas om det är extranätter. Pengarna lockar ju såklart också, men när jag hade gått upp så tidigt kunde jag ju såklart inte somna igen sen vid 14. Kände hur jag fick blodtrycksfall så fort jag reste mig upp, Huvudvärk för jag visste vad som komma skulle. Tänk om det är fullt ös medvetslös på jobbet? Var så orolig för det. MEEEEEN! Så var det lugna gatan när jag kom hit! Klockan är nu o1.2o och jag är fortfarande inte död. (Tack, tack för att jag fick leva ett tag till)

Beställde vår säng idag! Den var nedsatt 450spänn, så jag var la tvungen! Jag HATAR den där gropen som blir emellan madrasserna när man inte har någon gavel! Eftersom att man vill ligga nära varandra så får någon alltid ligga i GROPEN. Nu slipper vi det!




Vi har bestämt att vi ska sattsa på att få iordning lägenheten: ME SO HAPPY!
Men det återstår ett litet problem:
KAN NÅGON HJÄLPA MIG IMORGON OCH HÄMTA ETT SKRIVBORD I VASASTAN EFTER KL. 18.00 IMORGON 26/11!?
 Vi har frågat runt överallt men har inte fått någon hjälp hittills! Jag erbjuder 300spänn!
Det är ett helvete att inte ha någon bil, speciellt när man ska köpa från blocket och det är andra som är intresserade och man måste skynda att hämta! Vore verkligen superdupergulligt om någon kunde hjälpa till! Som sagt, betalar bra ;)
HÖR AV DIG OM DU KAN VARA EN ÄNGEL!





Citizens Arrest vann väl demo 2oo8 - tävlingen!
Är så glad för deras skull!
Vad stolt man blir när ens familj är så duktiga!
G  R A T T I S !





Just det, by the way, ni som inte vet så har vi FÖRLOVAT oss! ♥ 24/11 - 2oo8 ♥

Såhär gick det till:
Jag och C satt och pratade på msn (var inte hemma) jag blev sugen på att kolla på förlovningsringar då jag aldrig har varit förlovad och aldrig har känt att jag har velat förlova mig innan heller förens nu! Jag vill leva med C tills jag blir skrynklig och mögglig (hoppas att han också vill det) Men iallafall så frågade jag honom:
"Är du på att förlova dig älskling?"
"VA!? Vadå förlova? sånt kan man väl inte bara fråga sådär? Vad skulle dina föräldrar säga?"
"Jag älskar dig och vill leva med dig, det är väl vårat beslut?"
(så skickade vi lite ringar fram och tillbaka och snackade lite allmänt, sen började vi prata om annat...)
Efter ett tag får jag plötsligt ett meddelande:
"Men är du på?"
"Ja, jag är på om du är på?"
"Jag är på! Jag älskar dig!"
Sen blev det ringköp, och jag har aldrig känt mig så lycklig och det har aldrig känts så rätt som nu!
♥ Älskar min Cid ♥

Min mamma och pappa fick reda på det hemma hos dom. Min syster stod bredvid (hon visste), ringen med Karoline ingraverat låg och snarkade i soffan:
K: Jag har något att berätta för er.
L: Ja det har hon!
M: Jahaaa? Vadå? (såg lite rädd ut samtidigt som hon log)
P: Vadå? (ser undrande ut)
K: Vi har förlovat oss!
P: Va? Har ni förlovat er!? Grattis gumman!
M: (ser lite lättad ut) Ni är tokiga! Varför har du inte sagt något? (man kunde skymta glansiga, glada ögon)

Visste att dom skulle bli glada för våran skull! C fick en stor kram av både mamma och pappa när jag hade fått liv i honom 2o min senare...

(Glömde dock säga att vi tog på oss ringarna för tidigt också. Kunde ju inte låta bli när dom var där i asken!)
Hoppas att det inte betyder otur...

den 24/11 - 2oo8 är våran halvårsdag & förlovningsdag. (Är en slarva när det gäller datum)

Ett halvår kan tyckas vara lite, men känns det rätt så gör det...och även om man förlovar sig när man har varit ihop i 1o år är det inte säkert att det varar livet ut för det. Tiden är bara löjlig, GO FEELINGS, GOOOO!

Bjussar på en bild på våra ringar innan jag lägger ner för denna gång:



C i d   ♥   K a r o l i n e




One of us is gonna die young...




Pratade med min älskade Karin idag:
Karin: Trivs du fortfarande med att jobba natt?
Karro: Jaaaa, guuuud ja! Jag skulle aldrig kunna tänka mig att jobba dag.
Karin: Men man förkortar ju sitt liv med 20år! Man dör 20år för tidigt! Det visar forskning!
Karro: Men det gör inget om jag dör när jag är 70 istället för 90!
Karin: Joooo för mig gör det dä! Då dör ju du 20år tidigare än mig!

Vi har trevliga pratstunder jag och Karin...



Jag har fuskat! (säg inget till mamma) Jag har väl julpyntat redan! Jag kunde väl inte låta bli! Nu när det har kommit en massa snö (1cm) och mina elstakar har kommit så kan man faktiskt inte låta bli att pilla!
Julgranen får åka upp närmare jul. Men det lär väl bli tidigt det med om jag känner mig själv rätt...

Har fått sålt en massa saker på tradera och köper lika mycket som jag säljer...men har köpt en del bra julisar därifrån! En hade jag köpt till C:
K: Vill du ha din julklapp nu?
C: Jaaaaaaaaaaaaaaah! Får jag det snälla?
K: Hmmmmmmmmm, kan du väl få!
C: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Jag skulle inte ha gett honom den...han älskar nämligen att bli kliad i hårbotten (vem gör icke det?) och därför hade jag köpt en headmassager (nån slags ståltrådsgreja som man ska killa med i hårbotten med) Och vem fick sitta och klia honom halva kvällen? Jag får skylla mig själv. Men God jul älskling!

För mig är det julafton nästan varje dag! Varje dag kollar jag brevlådan och där ligger ett paket eller två! Det är lolit! Som en hobby på posten! Carros förtjänst/fel att jag fastnade, och nu är hela jobbet i en traderakokong!

På fredag ska vi på inflyttningsfest! En av C´s kompisar har flyttat...jag undrar vad man ska ge i inflyttningspresent? Det får mig genast att tänka på TELIA´s nya reklam. Han som varken har internet eller Tv och den ända låten han har är Cotton eyed Joe! Tjockisen står och äter på en sån där "gurkväxt" med tandpetare med geléhallon på som ska föreställa en kaktus. Kanske blir en sån för skoj skull!

Nu har vi bestämt oss för att göra om i nästan hela lägenheten. Ett dyrt och långsiktigt projekt, men det är bättre att ha det PERFEKT än OKEJ...Vi vill måla sovrummet vitt (för jag spyr på kaffelatte!) Sen ska vi ha en vit stor garderob, vita sängbord och en vit säng. Det blir fräscht och billigare att förnya med färger på kuddar och sånt skit än att måla och byta möbler stup i kvarten!

Såhär ska det se ut hoppas vi:



    



 

Jag hade velat haft en mille så det bara var att åka och handla det man vill ha på en gång! Men som alla andra Svenssons så måste man spara lite...men det ta sån tiiiiid! Jaja, jag får väl hålla mig lite, men sen har vi världens trivsammaste hem!

Nu ska jag smurfa runt lite här! Glöm inte att rösta på bror min!

P u S s



Rösta!


Nu ska ÅRETS DEMO koras, och min bror och mina kusiners band är en av kandidaterna!
Nu kan du göra en god gärning för mig och min familj!

Gå in på: http://www.kkuriren.se/demo och lyssna på en av deras låtar eller rösta direkt: Sms:a KK DEMO CA till 726 80
Kostar ynka 5 spänn. 
(rösta gärna fler gånger)

Caroline, nu röstar du för att jag gick med i gratismode :P

Alla ni andra måste också rösta! Snabbt och enkelt, så får ni demo om ni vill sen!






R O C K   ´ N   R O L L !





Slav.




Jag är en slav åt Landstinget! Jag är helt fucked up i hjärnan, jag är irriterad och lättretad. (samma sak?) Jag har jobbat FEM nätter denna vecka! 5, 5, 5! Vanligt vis är det 3 eller 2. Näe nu ska jag sluta vara bitter. Ingen blir ju gladare i ögat för det.

Jag sov rackarns länge idag så hann inte mer än att äta medans jag kollade på Madagaskar (I like to move it, move it) på 5:an. Sen drog jag till bussen och stod och väntade med alla som hade gröna och lila påsar. Det är ju extra rogivande att se alla lediga människor hela tiden. Och jag då!? Inte fan kan jag ta ett glas vin när jag är ledig. Nej för jag är aldrig ledig. Inte ens kan jag få vara ledig och sitta och tjocka i soffan till dobidooo. Nu blev jag bitter igen, filåt.

Jag tror att idag är en sån dag som jag inte är den lyckligaste människan i stan. Inte för att jag inte har allt, det har jag ju. Kärlek, tak över huvet, mat och så. Men jag har inte träffat min kärlek denna vecka, jag har inte ätit så god mat, och jag har inte haft tak över huvudet när jag har väntat på min buss.
Inte så road med andra ord.

Nästa vecka jobbar jag bara två nätter. Skönt. då ska jag ta igen förlorad fritid.

Fick sms av Jennie idag. Hon sa att hon saknade mig jättemycket, och då blev jag glad! Saknar dig med kära du! Kom hem från världens farligaste land nu! Och ta med dig min Lovisa, för hon har varit där alderles för länge!




Jag är ledsen om jag tjatar, men FAN vad jag vill julpynta!





Kalas!


Det går inge bra för mig...Jag tvingas leva i denna flyttröra eftersom att HISSEN har fått för sig att gå sönder! Jag kommer aldrig ner med alla dom där kartongerna i våran spiraltrappa! Min mor skrattade bara åt mig, ja det är väl typiskt oss? Varför måste jag vara otursförföljd!? Jämt? Jaja, har man tur i kärlek får man väl sota på annat sätt.

Annars har jag haft så tråkigt på jobbet så jag har beställt hem en massa julklappar. Både till mig själv och andra. Vadå? Jag måste väl få trösta mig lite nu när hissen är trasig och regnet öser ner? Bättre än att köpa tonvis med godis iallafall!

Handlade på ellos, och Haléns igen...ja, är det rea så är det! Och jag har bara lite dåligt samvete. Bara lite, mest är jag glad för mina köp! Jag gillar också
www.rabattkod.se för där kan man sno lite rabatter, 30% här och 100kr där. Tackar och bockar!


Verkar som att jag kan byta bort en helg så att vi kan åka och lyssna på pappa när han spelar! En vänlig själ på jobbet tror att hon kan byta med mig! Det vore ju great!

Annars har jag pratat med Karin idag:

"varför tutade du Karin?"
"Jag måste ju skrämma bort alla djur!"

Hehe, jag skulle säkert ha gjort samma sak, men hon är rolig när hon kör bil.

Jobbar som en gris utan knorr denna vecka: Jobbade Mån, Tis, Ledig Ons, Jobbar Tors, Fre, Lör. Lolig vecka! Hejhej karln, vem är du? Bor vi ihop? Sover vi ihop? Äter vi ihop? Så känns det ungefär. Säkert därför jag tröstshoppar. Tur att man inte slutar att Älska någon för det.



♥     .Vi.     ♥



 

Jag längtar faktiskt till jul nu! Jag har bestämt att jag och C ska baka lussiebullar och klä gran, hänga gardiner och så! Lolit! Det är skoj att ha eget när det är fint! Hoppas att man hinner röja undan och få sålt en massa på Tradis. Då blir det en fröjdefull jul!


Det värsta är ju att folk säkert kommer att fråga om jag är gravid i Januari bara för att jag har ätit av mammas goda julmat! Jag ska nog erbjuda mig att göra julgodiset så är vi kanske kvitt allt jag kommer moffa i mig. Men dit längtar jag också! Att få äta prinsisar, köttisar och pappas julskinka! (inte hans, men hans garnering på julisen)
Vi kom på att vi skulle lotta ett varsitt namn i familjen som man skulle köpa julklappar till. Skitbra för mig, min fattiga studentbror och mor och far som renoverar kök. Men det tyckte inte Linnéa Öbergsson: Hon vill inte bara ha en dyr julklapp, hon vill ha MÅNGA! Så nu har vi bestämt att vi lottar, men att vi köper en till Lins också. Lillpluttan har inte växt ifrån det där med klappar än. Så klart hon ska få nåra extra. Ska kanske vara tomtenissa i år igen också? Lolit!

Nog om julen innan jag blir allt för julmysig.





Måste bara flika in med en sak:
Det värsta jag vet är när folk skryter! Det handlar inte om att jag är avundsjuk (bara lite kanske) men när folk ska "visa upp" hur bra dom har det och hur mycket pengar dom får av svärmor och liknande så spyr jag! Vem fan bryr sig? Man vill väl bli hembjuden till någon och kunna säga något spontant: "Oh va fint ni har det" Inte få frågan: "Visst är det fint?"
Jag har aldrig knystat ett dugg om min lägenhet eller inredning, eller om hur rik eller fattig jag är när folk kommer hem till mig. Men jag har ändå hört så många spontana fina saker om hur duktig jag har varit och hur fint det är.
Tycker bara synd om bortskämda människor som bara får saker utan att behöva kämpa för det.


Det var allt för mig, Tejk Kär!




" G o d    J ä v l a    J u l    i    D e n    H ä r    J ä v l a    F a m i l j e n "


- Livet är en Shlager






"Nora nära att kvävas på dagis"



Läste nyss en artikel som var rätt så intressant på expressen:
http://www.kvp.se/nyheter/1.1366019/nora-nara-att-kvavas-pa-dagis

Många skyller på att personalen måste hålla mer koll på barnen:

I detta fall kan man inte skylla på personalen! Det kan vara 2 fröknar på 15-30 barn från 1-5 år. Försök hålla reda på alla dom om ni kan! Jag skulle däremot säga att det är kommunerna som inte satsar mer på personal. Grupperna är så stora så att ljudnivån är outhärdlig för både personal och barn. Sen kan jag också undra varför vissa skaffar barn som är mitt inne i karriär och som kan lämna sina barn 06.30 på morgonen för att sen hämta dom 17 på kvällen. Och nu pratar vi ettåringar som knappt kan gå! Prioritera era barn om ni nu ska ha några! Om jag får barn någon gång i livet tänker jag prioritera dom, fan inte lämna bort dom för att sen lägga dom. Jag vill att mina barn ska lära sig säga "mamma" & "pappa" innan dom lär sig säga "fröken".
Vad tycker ni? Är jag dum i huvet eller?




Blabla, förövrigt är jag på jobbet! Sov till klockan 17! Skönt, men har dåligt samvete eftersom att det knappt går att ta sig fram i den såkallade lägenheten!
Imorgon ska jag skicka traderasaker, ta kort på traderasaker, hämta traderasaker, rensa i kartonger, slänga sopor, gå till banken, städa och ringa tradera.
Varför jag ska ringa tradera är för att jag har lagt ut en Ed Hardy tröja som är orginal och tokäkta, men som tradera har bara raderat bort eftersom att någon påstår att det är en kopia (trotts att jag har lagt in 4st bilder, varav en på nacklappen som bevisar att den är äkta) Någon otrevlig person som vill tvinga mig att ha den kvar. Efter några arga mejl till tradera har jag fortfarande inte fått svar. Tycker det är svinigt och synd om dom som har budat på den. Men visst vill någon att jag ska ha den kvar så får jag väl bära den då trotts att det inte är min stil.

Har budat hem julkulor till våran julgran! jag är sugen på att julpynta och klagade lite för min samboeh: "Det är inte långt kvar, snart får du julpynta gumman"  Men jag vill nununu! Men min princip är ju att man pyntar den 1December. Får väl försöka hålla mig tills dess då...
Får väl tradera hem lite billigt glitter också i väntan på graneneh.

Nu ska jag bege mig. Känner mig lite ointressant idag.

H e j p a !






Helgen huh!


Oh yes! Jag och min gosse svängde hem till mams och paps i fredags! Det var mys! Vi åt en massa mat som vanligt, både hemma och hos farmor! Så jag klarar mig ett tag till utan att behöva puta ut magen i onödan.

Hyresvärdsgubben var och klämde och kände på vår kyl och frys. (Så klart hade den ju börjat funka efter att C hade ringt) Han sa att jag skulle avvakta och att vi skulle få en extrafrys! HELL YEAH, lite mer saker i röran kan väl mest skada?
Jag höll iallafall på att aldrig bli av med honom! Han började pilla på min lampknapp i hallen som är lite lös efter tapetseringen. Sen gav han iallafall med sig och traskade vidare. Ettriga farbror. Fast det var ju snällt av han att börja rycka i andra trasiga saker i vårt hus.

Appropå hus så fick C en tokig idé som jag såklart nappade på: Vi ska köpa hus i Forssjö så småningom!
Vi har hittat ett som vi är kära i: Ett nybyggt hus som typ ingen vill ha. Men vi får vänta lite med det. Måste bli rika först. Men visst kliar det i fingrarna efter det där huset på 150kvm för 2.250000 Vore ju inte så dumt att bo nära mamsen och papsen heller...ÖNSKETÄNKANDE.

Jag är back in buissnes at work! Klockan är 02.30 och klockan tickar såååå damn sakta! Har just ätit knäckemacka med kalle. Det var gott, men nu är jag törstig också! Uj vad livet kan vara taskit ibland.

Jag har gjort en maxgräns för mig att handla på tradera för: 1000spänn/månan. Det ska jag väl klara av? Tänkte att jag skulle göra mina klädkap där också. Lika bra, så slipper man springa i stores och trängas med folk. Jäkla Caroline alltså! Hon har fått mig att bli beroende! Men, damn så lolit det är!

K har flyttat nu. Så nu har vi blivit av med en massa saker in i rummet. Kommer sakna henne också. Just nu är det gästrum/förråd! Så alla mina kära vänner från kattnie, hör av er om ni vill hälsa pååååeh!

Har by the way beställt världens coolaste julgran nu för en stund sen! Första året det blir julgran! Mest C som påverkade mig till att "julgran ska man ha" och det är klart vi ska! Vi får ha en liten minijul dan innan och spela bingolotto och äta nån liten skrumpen julskinka! Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys! 



F i n F i n J u l i s !

Neh nu måste jag ha något att dricka! Ge mig mjölk!

Längtar efter min säng gör jag också!


N A T T I S !



 



 


Kronan på verket...


Jag måste som vanligt (nu som vuxen människa) ringa en massa samtal. Det ska jag göra på min lediga dag imorgon! Och nu behöver jag ringa ännu ett som kronan på verket:

Började med att C ville ha isglass. Visst visst han fick sig en isglass efter maten (min söta jättebäby) Men den var tydligen smällt....SAY WHAT!? Hur fan kan den vara smällt när jag nyss tog ut den ur fridgen?! Mycket riktigt så höll allting vår lilla frys på att tina! Nooooooooooooooooh, jag orkar inte äta så mycket mat på en dag! Så nu måste jag ringa fastighetsfarbrorn som säkert är mindre glad än vad han var sist jag ringde...ingen/inget vill mig väl. JAG ORKAR INTE LÄNGRE! JAG VILL ATT INGA GÖR ALLTING ÅT MIG!

Är min sista jobbnatt och klockan närmar sig halv 6. Jag vill sova läääänge, men det kan jag inte för jag måste göra en massa ärenden som det så fint heter och så måste jag vakna tidigt för att en försäkringskille ska ringa upp mig och snacka framtid. Vilket säkert kan vara behövligt!

Så ska jag väl försöka gå loss på nån flyttlåda också...eller flyttlåda och flyttlåda, men resväskan som är filled med en massa pryls från C´s lägenhet, vilket inte är så passande när vi drar iväg till mina skapare på fredag!

Ska bli så skönt, igen att komma bort en sväng. Har dock ingen aning om vad far ska få i farsansdagprisent! Blir väl en tialott och en stumpa som det står "världens bästa pappa" på (standard)

Längtar hem till hundi också. Min håriga bäbis. Hur kan man tycka om ett djur så dant? Jag är rädd för den dan jag får ungar att jag kommer att älska ihjäl dom!

Jag är ledsen om jag tjötar, MEEEEN. Jag längtar hem till min säng! Det bästa är när man kommer hem trött och frussen när alla andra har gått till jobbet och får krypa ner i en varm gó säng! Sultan är dess namn! Jag längtar hem till deeen! Snarka gärnet och drömma konstiga drömmar.

Nu tackar jag för mig!
T a c k !









Kan man aldrig få lite lugn och ro?



Är det inte jobb på jobbet så är det jobb hemma. Och om det inte är jobb hemma så är det alltid jobb på jobbet. Ja ni förstår vad jag menar kanske, maby. Jag skulle vilja ha en lång, liten ledighet snart! Fast det kommer jag ju att få på Torsdag! Ja tack, ge mig. Sluta klaga nu Karro!

Min gosse har tandvärk. Hans visdomständer håller på att tränga sig in i hans gap. Han var lite sådär sött ynklig idag och ville ha isglass, för det hjälpte tydligen mot smärtan. Men samtidigt var han för trött och orkade inte gå ner till Ica. Så han tittade lite ynkligt på mig med hundögon. Och jag tänkte, jaja, han skulle ju göra så för mig om jag var trött och hade ont. (eller hur älskling?) Men fan jag orkade ju inte jag heller. Fifan för att traska ner i mörkret och kylan! Men då plötsligt hör jag något!
GLASSBILEN! Haha, what a röta! Så jag pinnar ner och köper en trollerimix till gossen. O ja, han var som en solstråle när han fick sin isglass på pinne, (min solstråle är 22år) och jag slapp springa ner till icajäveln. Tack Gudas! Alla var nöjda. Jag vet att det var lite toffligt, men vafan jag kan väl unna min grabb lite isglass?

 Annars vaknade jag av att Kärin ringde och väkte mig! Trevligare än den där burrande väckarklockan iallafall! Å fyfan vad vi kan prata! I hundra år kan våra käftar glappa utan att vi tröttnar! Oftast är det telefonbatterierna som avslutar våra samtal. Karin var påväg hem från sin praktik och körade bil samtidigt. Livsfarligt om jag får säga det med tanke på vad som hände med den stackars haren en gång. "Men jag trodde man skulle köra på småvildt" Det kommer du att få höra länge my love. Denna gång fick vi ta pauser i vårat samtal: "Vänta Kärrol! Jag måste växla, vänta, vänta vänta! Såååå, nu har jag växlat, vänta lite igen!" Jag totaly älskar den kvinnan!

Jaha, imorgon kommer Hanna och sörplar kaffe med mig, och sen ska jag försöka få iväg en massa traderapaket. Det hinns nog med innan jobbet! Jag saknar att sova bredvid min snarkande sweetnose! Fast då måste jag somna först, annars stör jag mig för mycket och börjar knuffas.

Vill passa på att tipsa om en skitrolig sida: www.datebikt.se Där folk skriver om sina dejttabbar! För dom som roar sig av folk som gör bort sig! I dooooooooooooooooooooooo!
Nej nu blev det slut på fantasy! Pratade med mor idag. Saknar henne så!





Ett glas vin till dig med kaggen därborta?




Läste en grej idag på Aftonbladet som inte förvånar mig ett dugg: Ny studie visar att man som gravid kan ta ett glas vin här och där utan att skada fostret. Det är med andra ord helt okej att supa under dom nio månader som man är gravid! Känner man att man måste dricka alkohol, fast man är gravid har man alkoholproblem. Vi ser så lätt på alkohol idag. Att korka upp en vinare på en vardag, fast man ska upp och jobba är inget konstigt. Det ska alltid finnas en ursäkt, och då jar man bannemig problem om man känner en sån dragning till drickan. Om man inte kan låta bli att ta en sup här och var när man är gravid så ska man inte vara gravid. Det finns alltid risk för att barnet skadas. Det värsta jag vet är gravida kvinnor som röker, så jag skulle ju få tuppjuck om jag såg en gravid brud med en cigg i ena handen och ett vinglas i den andra.

Och dom som redan har problem innan med alkoholen då? Deras chans att avstå och kanske sluta helt är ju förbi om forskare säger att det är okej att supa. Men Karro, varför säger du så? Supa heter det ju inte, man dricker ju bara ett glas här och var. Det låter så illa att säga supa...
Men jag säger supa, för att det är ju det man gör! Ta en cola och var glad! Eller alkoholfritt vin? Varför inte? Nej, för jag vill bli full!

Nej nu får det räcka innan jag blir tokig! Skulle jag mot all förmodan bli gravid, så skulle jag bara tycka att det var skönt att slippa bli påprackad en massa sprit bara för att man ska umgås.

Man kan ju i princip inte umgås utan att vara berusad längre. Om det är en dejt, eller en kväll när man träffar vännerna, kanske bara sitter hemma i soffan. Då ska det korkas upp. Visst jag är inte nykterist, men jag vill kunna säga nej till något att dricka utan att någon tror att jag är ET, eller Barnane...

Vad tycker ni? Vore kul med en liten debatt hära!

K r a m s !







 


Hem ljuva hem?


Just nu håller jag mig gärna borta. Det är totalkaos i lägenheten och kommer att vara det tills Kristin flyttar och lite till!
Jag vill bara börja böla på alla banankartonger och möbler vi inte behöver!

Vi har iallafall sålt en TV-bänk. Så nu har vi bara en tvbänk till att sälja! Och ett matbord...fifan jag ger upp. Jag går och lägger mig i en bananlåda forever!

Just nu skulle jag lätt kunna jobba övertid! Så illa är det! Eftersom att man inte kan röra sig än in till sovrummet, så är det just där man får bo in sig! Thats an utmaning för mig och Cid. Han kanske tar sitt pick och pack och drar efter att vi ska leva så tätt inpå varandra. Eller så gifter vi oss, vem vet!?

Har massmördat bananflugor idag! Någon (säkert jag) Hade glömt någon frukt (eller vad den nu var) i skafferiet, och jag undrade vart alla bananisflugor kom ifrån! Jag hade ju inte köpt bananer på aplänge! Fifan, det var säkert ett 30-40tal bananflyes! Och då är jag inte jätteöverdriven. Mördade dom med ajax allrengöringspray! Sköt dom till döds med andra ord. Nu finns det säkert bara några få stackare kvar!

Gaaah jag blir galen på tradera! Eller bankerna...alla som ska skicka pengar till mig har haft problem med överföring till min stupid nordeabank! Jag ooooorkar inte! Och då är det helt plötsligt mitt ansvar att ta reda på hur man gör? Det är väl enklare att fråga varför deras dumma bank inte funkar, och hur man gör? Så får det bli. Det är ju enklast så.


Jag har varit dutti och flyttat på en massa kartonger idag! Bananlåda efter bananlåda. Nu ser det bara ut som att en atombomb har slagit ner istället för två. Ska bli så skönt att få åka till mamma och pappa i helgen! Fira farsdag. Vad ska man köpa då? Nån som har ett tips? En stegräknare kanske? Eller är det taskigt?







RSS 2.0