Bajskörv


Som en sån känner jag mig! Det rätta ordet! Förutom att jag inte är så brun just nu. Mer blek och fet. Jag ska nu, efter jobbet ta mig till nån jävla färgbutik långt åt tjottaheiti (4min härifrån) för att köpa färg! Jag känner mig mosad, mosig och klen. Sen ska jag till C´s lägenhet och måla och städa den inför inspektion. (Jag sätter mig nog i diskhon och sover en skvätt)
C hinner inte städa efter jobbet, för då är the inspekulation! Fi helvettur vad jag kommer sova med gott samvete sen! (Om jag överlever)
Jag är by the way sugen på choklad!




Ikväll är det min sista natt för den här veckan, sen är det dags igen på måndag! Jag bor bannemig här mer än hemma. Lika bra just nu kanske, för det ser ut som två atombomber har slagit ner samtidigt. Massa flyttkartonger, en cykel, två hyllor, ännu mer lådjävlar och en säng, och en massa lådor? Så tre personer på det! Fifan. Det ska bli skönt att få ordning på allt, när det nu blir! Så nu har jag desperat slängt ut en massa saker på blocket! Hoppas folk ringer! Vi kan inte röra oss längre!

MEN ÄNTLIGEN ÄR VI SAMEBOOOOSSE!

I helgen är det allhelgona. Vad ska man ha på sig? Svart? Jag tänker iallafall tända två ljus och tänka på min Morfie och min gammlemormie som har lämnat oss.

Min andra auktion på Tradera har gått ut! Fiiiifan ännu fler saker att posta, ännu mer besvär för personalen på ICA, men fan. Vad gör man inte för att bli av med lite skit och tjäna lite kosing? Vänta bara tills jag går igenom C´s flyttkartonger!
MOHAH!

Nu stänger jag för idag, skiter i det med andra ord. Jag är så trött så jag dör av skratt!




A m m e n !





Brööööölopp


Bröllopet var över mina förväntningar! Kyrkan var jättemysig och brudparet var vackra! Jennie kommer nog få höra ett tag efter om att hon sa JA innan prästen hade babblat klart! Två gånger gillt gumman! Jag, min gubbe, Kronk och Viktoria splittade en taxi lokalen som blev billigare än väntat! Tack gud! Jag var heller inte så förstörd som jag trodde att jag skulle vara under kvällen. Gick väl på någon slags lycklighets&kärleksenergi! Folk borde gifta sig oftare, då kan jag få gå på bröllop oftare!

Bjuder på lite bilder på brudparet, och även på mig och min blivande man! (I wish)









Fick hem ett par toksnygga jeans som jag budade hem för 50spänn eller nått sånt! Jag har alltid svårt att hitta jeans, men nu jävlar hittade jag dom! Jag får sluta buda på så mycket nu...men man blir ju lite frestad! Jag budade också hem en cool, lite egen klocka från Marco Macali, för endast 99 spänn! Jatack, ge mig! Budade hem en lampa också som var helt åt skogen, Cid gillade den inte alls, medans jag tycker retro är coolt! Någon stackare kan få den i inflyttningsprisent!  Var också tvungen att köpa dessa söta änglavingar! Och allt är mitt mitt mitt! Vad snygg jag komer att bli! Behöver inge julisklappar iår fan.




M I N E   M I N E   M I N E !



Jag har inte fått tag på min pojk sen igårkväll! Han måste ha däckat av stress...
Vi ska flytta ihop, bli sambos påriktigt och vi trodde det var nästa helg flytten skulle ske, men så pratade C med tanten som håller i det där och det är visst nu i helgen! Dammit och shit! Som tur är så har C´s mamma fixat en massa i lägenheten och städat det mesta, men man blir ändå tokstressad! Plus att han har haft skitjobbigt på jobbet, så jag förstår att mitt hjärta däckar tidigt. Saknar honom bara rätt så himla mycket.





"Allt jag ville ha var precis vad alla andra vill ha, du vet, kärlek"



Snart är det allhelgona! Jag och C är bortbjudna så det ska bli trevligt! USch så vuxet det låter att säga bortbjudna! Men det är ju det vi är. Ska man ha på sig nått snyggt? Måste man handla nått? Näefan jag får ge mig. Har säkert något bärbart hemma!



Nej ju ger jag mig för inatt!


H e j   H e j !

ψ






Imorgon/idag


Sitter och bävar inför imorgon. Eller idag kan man väl säga nu såhär klockan tre på natta! Jag undrar hur förstörd jag kommer att vara på brööööloppet efter bara några timmars sömn efter en jobbnatt. Fifan, dextrosol in my mun!
Ska bli kul att få klä upp sig lite! Senast jag "klädde upp" mig var på studentbalen. Skulle ju egentligen inte ens ha gått, men Kärin gav mig sin kavaljers biljett, så jag och min kära var ett par den kvällen! Det är väl två år sen då. Så det ska bli lite lolit att trä på sig en dress igen! Lär väl lägga upp lite snyggbilder sen på mig och min partner in crime ♥




Jag är hungrig! Jag tänker gå och skåpråtta efter en knäckemax med ost sen! Thank you lanstinget för att ni håller mig vid liv! Får gå vid halv 7 idag så att jag kan få en halvtimmes extra sömn! Jeeeej!


Pratade med mor idag. Jag berättade att jag skulle ta med ris och kasta på brudparet. Men nejnej! sa mamma. Köp fågelfrön istället! Pippifåglarna äter upp riset och så sväller det i magen och dom dör. (Fåglarna tål tydligen inte ris lika bra som kineser) Så jag får lyda mamsens råd och skicka ner gubben när jag ligger i koma, för att handla det!


Jag har kollat på första säsongen av "En annan del av Köping" Har inte sett det förut. Innan jag såg det har jag kännt/tyckt att det är förnedringstv. Jag är lite kluven nu. För jag tycker det är en urmysi serie samtidigt som jag vet att "normalbegåvade" inte skulle ställa upp på vissa frågor och liknande. Jag har ju själv jobbat med förståndshandikappade och vet hur godtrogna dom är. För i deras värld finns inte falskhet och oärlighet. Så jag tycker på ett sett att det är lite förnedringstv, samtidigt som jag får flashbacks och saknar mina godingar! Det är hur kul som helst att jobba inom omsorgen! Måste kolla på den andra säsongen också!


På måndag kommer söstra mi! Hon och hennes vän ska sova över hos oss och jag ska leda dom bland shopingen i huvudstada! Det ska bli mys! Vi ska hyra film och snaska massa gott har jag bestämt! Dom behöver äta dom små benranglena!

Sen är det jobb igen på onsdag...usch, känns redan som att onsdag snart är här...skulle vilja åka iväg långt bort och bara jäsa! Palmer och sol ska det vara, annars blir jag en bitterkärring!

På söndag åker jag och gubben hem till honom och börjar packa lite smått. Fifan, det lär bli en del ändå. Men det ska nog gå kalas! Bäst att göra iordning allt så det bara är att forsla saker sen.


Nej nu hotar min mage med att bli förbannad om jag inte hämtar den där satans ostmackan! Får la lyda, annars blir det väl ett jävla liv.




H e j    P å    R ä !




Nu har jag insett...


Hur farligt Tradera är för mig... Jag drömmer om tradera, att jag inte ska hinna betala i tid, eller skicka saker i tid, jag köper konstiga saker bara för att. Jag tror att jag har blivit lurad och si och så...
Näe! Hädan efter ska jag inte sälja något mer, för det verkar vara skitjobbigt, och jag ska minska ner på mitt julklappsköpande! Men det är ju bara för jävla roligt! Ett roligt och farligt beroende! Stop it now Kärrol!

Jobbar en natt till efter den här, sen är jag ledig en stund! Måste ringa upp min gamla patient och vän i veckan! Han hade ringt när jag låg och sov men han pratade in på mitt mobilsvar! Jag blev jätterädd först för att han lät som en terrorist i luren och sa att han kom från en muslimsk extremistgrupp! Hehe, det tog ett tag innan poletten föll ner, men det var skoj att han ringde!

Jag vill sova i min säng med min gosse och blivande sambo. Det ska bli skönt att det äntligen blir påriktigt! Mor och far ställer upp och flyttar! Tacka vet jag mina underbara skapare!

Något nytt som har hänt idag är att jag har tonat håreh! Så nu är jag rätt så brunis! Helt okej! Bättre än blekt för det växer som ogräs och då ser man det råttfärgade håret som alla svennisar döljer under skalpen.

Annars händer inte mycket...Eller jo! Bröllop på Lördag! Det ska bli skoj att få klä upp sig lite för en gångs skull! Hoppas jag inte får skoskav av mina nya snyggingskor som jag kapade för 75spänn! Ordpris 1500.
Sen får jag och gubben lite kvalitetstid på söndagen innan han börjar en ny arbetsvecka, suck och stön.

Jag har kommit in i en korvperiod igen! Anna Skipper skulle döda mig och äta upp min lever till middag om hon visste! Tur att hon inte känner mig. Falikorv med snabbmakaroner, fifan det kan man ju leva på såhär innan lön! Sen lär det väl bli lite mer vågade grejer som tacos...

Nej nu ska jag glo lite på nån slags film med en massa humor från TV4! Bäst för er att det är roligt nu!


N a t t i e !


Nähä...

H E J S !

Jag fick väl inte den väggdekorationen jag ville ha...skit och pancake! Men man får la ta nya tag! Var hos mor och far i helgen. Det var mys, men det går alltid så fort när man är där. Kommer Friday night och drar sig på söndagen...Men vi hann med att fira bror min! Vi köpte en behövlig och skitsnygg höst/vinterjacka till den stackars studenten och på lördagen träffade vi Kärin! Blev gödda med goda kakor och bulls! NjumNjum!

På söndan drog vi till min favvo-outlet: Vingåkers Factory Outlet. C köpte en snygg Tigerkostym och jag köpte JL jeans och skor! Jag hade sprungit runt och letat skor till bröllopet och dom flesta var i fel färg och kostade för mycket. Men jag hittade tillslut mitt klockrena kap: Ett par snyggskor för 75spänn! Kollade på ordpriset: 1500...Hmmm Ja sa jag inte kap?

På väg hem var det såklart problem med SJ: Urspårat tåg. Ni kommer att få byta till ersättningsbussar i Flemingsberg. Tackdå, hejdå! Men vi var relativt lugna i jämnförelse med dom andra bittra människorna som åkte...Men vafan ska man göra? Gnälla hjälper inte har jag kommit fram till. Man får gilla läget.
Vi gillade läget och som tack för det kunde tåget sen åka in mot centralen ändå.
Jag och C körde bokstavsleken: Man kommer på ett ämne t.ex. Djurarter, så säger jag kanske APA...då måste C säga något på den sista bokstaven som det slutar på och kanske säga Arabhäst. Skitlolig lek om man är övertrött!

Jag fick hoppa in en extranatt inatt. Mindre kul att hoppa in på en ledig dag, mer kul när man kollar plånisen nästa månad. Dessutom är det lugnt, så det är ju lite extra bonus!

Tradera lullar på...får se hur mycket man får saker och ting sålda för! Det jag är mest förvånad över är att en tröja som jag aldrig har använt verkar vara det mest populära av mina saker. Undra vad den kommer gå för...jag är nyfiken! Men det som man vill ha mycket pengar för har nästan ingen budat på...som C´s apsnygga tv-bänk! Konstigt, konstigt.

Ska träffa Jennie imorgon och kommer få höra en massa skoj om möhippan som ägde rum på havet! Ska bjuda ut henne när hon kommer hem för att jag inte kunde följa med.

Vi ska på bio imorrn! Bio är skojs! Såg Patrik 1,5 sist. Vi får se vad vi är sugna på att se...vi är inne på Xfiles filmen...Någon som har sett den som har kritik om den? Vore bra att veta om det är en film att satsa på.

Nu tänkte jag glo lite parlamentet!


Hugs!






tredje dagen.


Jag och C bor ihop. Det märks inte. Vi ses aldrig. Nu är vi inne på tredje och sista natten som tur är! Imorgon får vi megaumgås, hur nu det ska gå till på 5h med en trött arbetande gosse. Men det ska bli mys. Måste ju spoona!

Imorgon är jag ledig! Åååååh va najs det ska blieh!  Fast det första man kommer att börja med är väl såklart städning! Wahooo....fast ibland blir man lite på städhumöreh! Jag är det just nu, men frågan om jag är det när jag vaknar?
Man gillar bäst att städa när man har köpt nya prylar och så...nu har jag ju inte gjort det, men kanske byter gardiner så att jag blir lite sugen på att snurra runt bland färgerna! Kanske lite turkost i vardagsrummet istället för rosa? lite byte? fifan. Jag vill hem och trixa lite nu!

Jag budade hem en grej jag ska ha i hallen...eller egentligen två saker, men den ena krigar jag fortfarande om! Det är iaf väggdekoration, klistermärken som man fäster på väggen...

Det här vann jag!




Och den här vill jag vinna:




Båda ska sitta i hallen! Den första över spegeln i hallen, och den andra över dörrarna in till köket och vardagsrummet så att man ser den direkt när man kommer hem! Cosy, Cosy! bara kärringen slutar buda över så är jag nöjd!

Skulle så gärna vilja lägga in mina andra saker jag har budat till mig, men kan ju inte då det är julisar och folk är nyfikna...

På jobbet kan det gå i ett från det man kommer. Så var det idag. Först hade vi nattmöte och jag förde fram det mesta som alla ville att jag skulle ta upp. Sen var det bara in och köra...klockan o1.3o blev det toklugnt. Det varierar sig, och det är skönt!

På torsdah får vi terroristbesök av den finska avkomman, min gode gamle vän Kronk och hans skatt! Ska bli kulers!

Ååååååh kan inte någon gammal gubbe ge mig en miljon!?!?
Jag vill köpa nya garderober, måla om i kök och sovrum igen! Fifan Karro vad du är jobbig! Jag och C har samma smak när det gäller inredning, och det är kanonkalas! Annars hade det blitt problems!
Jag har en svindyr hobby som jag inte ens har råd med!  Inte att göra allt på än gång iaf...dumma dig.
Men om det är någon rik gubbe som läser det här: Rädda Karros Lägenhet!




Ska ta tag i att ta lite bilder imorgon när jag städar! ska rota ut en massa saker och sälja på tradera också! Lika bra att bli av med en massa saker som bara står och samlar råttor.

Nu ska jag dra mig. Är lite tom i pannbenet.












Säg gärna HEJ, i en kommentar!


Tradera...

H a l l o h !
Nu är jag här igen! Både i bloggen och på jobbet!
jag har upptäckt en sak, tradera. Farlig sida för mig som hittar skoj saker väldigt ofta...Men jag har någorlunda pli på mig! Har köpt lite julklappar och så. Hoppas allt kommer fram så att man inte blir toklurad eller nått. Så godtrogen som jag är.
Jag får ta och prata lite med Caroline om hur man går till väga, hon är värsta Traderabruden! ;)

Sov till 17.3o. Hur skönt som helst! Vaknade och käkade ravioli till frukost/middag. (Man måste lyxa)
Sen drog jag mig iväg till andra sidan av stan för att hämta pojkens post. (vilken snäll tjej)
Jag och C har inte setts på 2 dar...så går det när man jobbar som en Nordsvensk. Saknar honom så det är läskigt dammit. Kanske för att han är min andra hälft.

På fredag ska jag ut med några flickor från jobbet och dricka en öl kanske två. (Hoppas Caroline kan följa) Sen tar jag min rullväska och rullar mig till centralen och möter pojken min för att åka hem till landet! Saknar den ludna besten och resterande.

Jag skulle vilja gå hem nu...ska på nattmöte klockan 19 och då blir det inte mycket fritid där inte! Får se vad som sägs. Hoppas snälla saker. För vi är snälla!

Annars har det inte hänt så mycket. Det tickar på allting. längtar efter våran matta så att vardagsrummet blir lite cosy!

                 



Några av dom möbler vi har införskaffat till vardagsrummet! Cosy, Cosy!





Nej nu ger jag mig för idag!








Hejs!



Nu är det dags för lite uppdatering här!
Vi hade besök av grannarna här om dagen! Det var trevligt! Vi fikade och spelade Buzz! Jag älskar Buzz! Det är allmänbildande och apkul! Snart är det bröllop för er. Ska bli trevligt att få gå på sitt första!

Har jobbat som en gris nu...och det är inte slut än. Är ledig imorgon, men sen är det söndag, måndag tisdag som gäller. Efter det är jag ledig i en hel vecka! Ska bli skönt!

Mådde piss igår men valde att åka till jobbet ändå. Man vill ju inte sätta folk i klistret och jag vill inte höra en massa gnäll. Men jag måste skärpa mig på att kunna säga ifrån också. Det är jag en mes på.

Äntligen har jag tagit tag i mitt liv! Gick till banken och ville ha ett "låst" konto. (ett konto som man inte kan ta ut från för ens om x antal år) Bankkillen såg förundrad ut och förklarade att dom inte hade nåra sånna...nehe?
"Men du har ju ett kapitalkonto?"
"Jaaaaah men det taaaar jag ju bara ifrån hela tiden!"

Så han fixade ett fondkonto, som är svårare att ta ut ifrån. Har man inte pli på sig själv, så får man ta sådana åtgärder!
Sen har jag fixat så att jag äntligen får mitt körkortstillstånd! Tuta och kör!
Sen ändrat kvartalsräkningarna till månads istället. Fan så tråkigt, men fan så bra.

Har pratat mycket med min Karin den här veckan. Känns bra, för jag saknar henne så himla mycket! Syster Karin...

Annars har det inte hänt så mycket. Ätit mat. Men nu är jag hungrig igen.

Imorrn får vi besök av Cid´s kompis och hans tjej. Jättetrevliga människor! Då blir det väl att äta igen!

Tejk Kär och slira gärna in på min hemsida!



Hemsida...





Jag har tagit upp min gamla hemsida.
Besök gärna den! Lägger ut lite mer bilder där än vad jag gör här.


http://www.freewebs.com/karolineoberg/

Stampa gärna lite i gästboken också!






Galet


När jag kom till jobbet blev jag inslussad till det nya stället (vi ska köra 5veckors schema där) Så nu sitter jag här och känner mig totaly lost in Sherwoodskog. Men det går ändå hyffsat bra, eftersom att det bara är två barn inlagda.

Min och Cid´s resa var lite galen. Kära Karro tänkte att det räcker ju att åka en timma innan båten går. För då har vi ju en halvtimmes marginal. Men hoppsan, vi kom till slussen kvart i och upptäckte att båten var längst bort. Vi sprang som två jagade älgar och jag checkade in 10minuter innan båten gick...
Vi blev tillsagda att skynda oss, så vi kubbade på! Vi var på båten 5 minuter innan avgång. Slå det om ni kan!  

Annars var resan mys! Lite för kort dock. Jag brukar alltid tycka att en Ålandskryssningarna är alderles lagom, men nu kände jag att jag kunde vara borta en natt till! Kanske för att vi hade en lyxigare variant av hytt?

Vi åt god mat och partade loss lite på kvällen. (även par kan göra så minsann!) Dagen efter åt vi hamburgertallrik. Undra varför den smakade så gott? (två shots 70spänn)
gjorde även av med en massa pengar på godis och vuxendricka. Så köpte min älskling ett halsband som jag hade råkat nämnt var så vackert. Jag blev arg/glad, fast mest glad. Arg för att han skämmer bort mig på detta sätt! Min mor blev också lite arg. Fast mest på Cid: "Men då! Du har ju fått en fin kamera!? Vad han skämmer bort dig! Bit honom Karro! Eller nej du kanske inte ska bita honom...

Ett är iallafall säkert: Jag har världens finaste pojkvän, och världens sötaste halsband!


Jag har en sak till: Världens finaste vardagsrum! Vår vackra sköna soffa kom i måndags! Och Cid har fått upp vitrinskåpen som är tok coola! Vågat, men snyggt som fan på ren Svenska! Ska lägga upp bilds hade jag tänkt! Och Bono är uppe på väggen!

Hallen är 75% klar! Ska köpa en slags matta till hallen, som är som en dörrmatta på meter. Ska täcka det fula senapsgula kaklet i hallen. Skönt att slippa det! Räcker med att se samma fula färg på toagolvet. Bläsch!

Nu börjar jag bli aptrött. Men det vänder nog snart! Det gäller att kontrollera sin svacka och ta en energidryck!

Fifan, en annan galen grej är ju att jag har skaffat mig ett gymkort! Well, dom öppnar inte förens i årsskiftet, men va tusen, får väl ta månskensprommenader om kvällarna istället!

Gaaaah, såg en dokumentär om abortet igår. Oj så arg jag var på gubben som hade emot abort ÄVEN fast det var en våldtäkt eller en incest! Men snälla lilla farbror, då kan man ju lika gärna ta bort lagarna helt? Att välja bort ett "barn" (oftast är dom bara embryon) är väl upp till var och än att bestämma? Sen kan jag tycka att det slarvas jävligt mycket i det här landet med att skydda sig. Därför blir det så många fler aborter. Att han kallade det MORD är ju liiiite att ta i? Vid ett aborttillfälle är dom EMBRYON oftast.
Och vem vill föda ett barn till en värld där man inte kan försörja det ens en gång? Och om man ska gå ännu längre in i framtiden: Vi säger att en kvinna föder fram ett incestbarn. (Hennes pappa är pappa till barnet) För det första kan det bli missbildningar som gör att barnet blir ett vårdpaket resten av livet. Eller också kanske barnet tilloch med blir psykiskt instabil på grund av vad som har hänt och förhållandena i familjen. "Barnet" dödar någon efter som han/hon inte får någon psykhjälp i det här landet. Resultat: Barnet mår piss och samhället får betala fan så mycket mer...

Ville bara få ur mig lite aggressiva aggressioner här. Jag vill iallafall kunna bestämma över mig.


Nog om det nu. Jag vill hem nuuuuuuuuuuuu! Till min varma, varma säng, min varma varelse, och John Blund.
Klockan är bara 04. Slutar inte förens klockan 07. Bläh.

Pratade med Karenina idag. Min kära Karenina! Vi saknar tydligen varandra, så nu är det dags att vi ses igen!

Nej nu ska jag fara vidare! Måste få tiden att gå på något sätt!


S i m m a    L u g n t




RSS 2.0