Möblerar i min hjärna...










Story




Det här bordet tycker jag är najs! Bler sketa snyggt till golvet vi ska ha i köket. (Valnöt på den också!)




Ted
Och med dom här stolarna till blir det perfa!



Vi har ju typ en kvadratmeter kök nu. Shit vad vi kommer att få plats! Många trevliga middagar kommer det att bli! Kan det inte bli Oktober nu typ?




♥ Vårat hus. ♥





83 kvadrat kärlek!






Nu har det skett. Och helevete vad fort det gick! I Söndags var visningen. På Tisdags sa vi att vi var intresserade och i Onsdags skrevs det kontrakt! När man minst anar det så smäller det till!

Vi flyttar vi till en 3a på Söder. Det känns overkligt men helt jävla underbart!

Nu blir det att leta matbord för fullt, för nu är jag taggad!



I Oktober smäller det. Vi räknar ner kan man säga!






Imorgon skulle jag ha jobbat min sista natt innan semestern, men det var helt okej mycket personal så jag går på semester redan imorgon! Hoppas att ingen blir akut sjuk för då får jag rycka in en sista gång!

Vi åker hem till Mamma imorrn. Ja för Pappa fick ju för sig att åka till Norge och jobba.
(Det är därför våran hund också fått namnet Mette-Marit)

Hoppas på en solig dag imorgon. Bikinisarna ska självklart med. Och Mårten också.


Det känns underbart just nu! (Och nej jag har inte tagit något för det)
Jag är en lycklig tjej!



 PUSS!





Nervös fru...






Jag trodde att min man var seriöst död. Han ringde mig runt 2 snåret för att han hade varit på bio. Jag hade ju inte tid att svara då så jag ringer upp: ABONENTEN DU SÖKER KAN INTE NÅS FÖR TILLFÄLLET! Vadå förtillfället!?
Jag byggde upp ett senarie om mord och misshandel. (vad som helst kan hända i denna sjuka värld) Jag ringde tusen gånger
(13) och samma svar fram till klockan 04. Då ringer han upp! Shit vad glad frugan blev! Tycker inte om när han är i andra länder och okontaktbar. Han hade varit på ett casino med en abretskamrat där man inte fick ha mobil. En helt logisk förklaring!



Snart åker jag hem till Mamma! Ska sova en halv skvätt och sen är det SJ som har ansvaret!

Igår hade jag en trevlig stekning i Tantolunden med Kjell! Vi kollade på konstiga människor och lyssnade på studenter som skrek. Idag blir det stek igen! Ska sova i solstolen när jag kommer hem!






Jag sover hellre bort sommaren...





Jävla byggnissar! Allt är deras fel! Jag jobbade en singelnatt i Söndags åt en arbetskamrat och var ledig på måndagen. Skönt! Jag ställer klockan på 12.3o. Men byggnissarna höll på att borra sig in i lägenheten så att mina gula små vänner (öronproppsen) fick döva mitt öra. Om jag inte hörde nissarna, tror ni jag hörde mitt larm!? ICKE! Jag vaknade med ett ryck och kollade på klockan...16.oo jahaaa, men vad trevligt! Hela soliga dagen var bortsövd.


Nu har min bitterhet över det försvunnit så nu kör jag nya tag!

Saknar min älskling galet mycket! Och nu ligger han sjuk i Hamburg. Hög feber och ont i lederna. Skicka hem min man nuuu! Till och med han vill ha mig där så att jag kan ta hand om honom. Han blir så ynklig och det svider i mitt sköterskehjärta att jag inte kan vara där och vårda honom. Håll tummarna för att han blir bättre annars sätter jag mig på första bästa plan och drar dit!



På Fredag ska jag iallafall åka hem till Mamma och Pappa! Jag får med mig Lovis som sällskap dit för hon ville också hem till Kholm. Jag tänkte lägga mig och sova i solstolen tills min kära bror och hans finaste Anna kommer förbi! Då ska vi sociala oss och kanske grilla!
Och min Mette-Marit ska ligga i gräset och bara se kossig ut. (Ja hon brukar äta gräs)
Då kommer jag att trivas!







Mitt liv som ensam.






Dom första dagarna var hemska. Jag kände mig nästan dumpad och nysingel av att helt plötsligt vakna upp själv, gå och lägga mig själv och äta själv. Nu har den gått en vecka och det är mer kvar. Fy, det här gör vi aldrig om! Han är liksom i ett annat land! Det är dyrt att prata och man kan inte bara ta tåget en sväng för att träffa honom...



Fy för Tyskland! Men jag har faktiskt försökt göra något positivit av det ändå! Unnat mig själv saker. Igår solade jag, färgade hårtet och målade naglarna. Sen lade jag mig i soffan med en fet popcornskål och kollade på någon töntig barnfilm. Det var mys faktiskt!
Och idag har jag tvättat och städat. Sen sprang jag och shoppade lite grejer till badrummet så nu är det en fröjd att vara därinne! Man måste passa på medans mannen är borta! Sen frågade jag om jag fick slänga hans dörrmatta:

M: Vad är det för fel på den?
K: Den är ju lite ful.
M: Haha! Har du redan köpt en ny?
K: Näe, jag vågade ju inte förens jag hade frågat dig...
M: Ja sånt där är jag inte insatt i.
K: Så bra!

Jag har inte slängt den än. Men den har flyttat så den bor utanför dörren numera. Tumme upp blev det i hallen efteråt!



En sån här, fast mycket fulare har vi nu utanför dörren.




Nu har jag tänt värmeljus i hela lägenheten och ska läsa min bok som ramlade ner i inkastet idag:
Tjuvlyssnat!






RSS 2.0