Höst.



Jag fick en underbar prisent av mitt hjärta idag. Han råkade avslöja sig, Han tänkte köpa den i julklapp, men fick den idag uppkörd i ansiktet när jag skulle ta fram mjölk ur kyla: en systemkamera! Fifan, en sån har jag bara gått och drömt om!
Jag älskar att ta bilder och så! Jag är ju en ammatör, men jag tycker om att ta vara på minnen. Och nu när man har en kalaskamera kan jag minsann göra det också!




Så vi gick ut och tog höstbilder...

   

 



Idag har även vår stora feta soffa kommit! Ringde en jätterolig man och sa att han var en gubbe som skulle lämna ett paket från mio! Tack då! Den står nu väldigt fin i vardagsrummet, och om man kan vara kär i en sak, ja då är jag kär i min Hollywood XL!  Och min Nikon såklart!

Det blev inte det vitrinskåpet vi hade tänkt oss...utan ett mycket coolare!
Vi köpte två svarta billy bokhyllor och satte på vitrindörrar som var både frostade och ickefrostade. Det som inte var frostat var det blommiga mönstret i frosten. Hur ballt som helst blev det! Nu är det bara lackhyllor som ska upp!
Jag blir bara mer och mer tillfredställd för varje månad som går! Snart har vi ett hem där jag alltid vill stanna! Nästan iallafall.

Idag ska vi ut på sjön! Det blir lilla Cinderella som ska ta oss på äventyr! Fanns ju bara lyxhytter kvar, men det gör inte mig något. Bara jag får ett fönster och en dörr så är jag nöjd! Men man får tydligen champagne på rummet när man kommer...tack säger vi då!
Ska gambla upp lite småpengar. (sånt är alltid kul)
Cindie, here we come!



Nu direkt efter jobbet ska jag gå och ta kort. Fifan när man känner sig som skjuten och mördad på en gång. Tur att jag har lilla mirakelväskan med mig och att legetimationen är svartvit! (Man måste ha leg, jag är sent ute som vanligt)
Är bara rädd att jag inte ska hitta...men det ordnar sig väl!

hehe, jag gjorde bort mig igårkväll (näeh!?) Jag satt på bussen och fru Jennie ringde...bussen skulle precis svänga runt som den alltid brukar göra innan ändstation. Jag satt kvar och snackade med Jennie medans bussen stod kvar vid rödljuset. Men sen började bussen åka...men den svängde inte höger som den skulle utan fortsatte rakt fram!? Jag hojtade att hallå, vill du stanna? Då visade det sig ju att när vi stod vid rödljuset, så släppte han av alla! Och jag märker nada! Hehe, tokigt. Hade jag fortsatt att vara förvirrad hade jag säkert följt med till bussgaraget och aldrig kommit hem igen...



Har varit någorlunda lugnt på jobbet, Igår var det far och fläng i prinip hela natten. Det där går verkligen upp och ner! Många som jobbar dag tror ju att vi bara sitter på våra feta ass och inte gör ett jota! Men det är några saker dom inte tänkt på:
1. Vi är färre personal på natten = skört
2. Man har en massa uppdrag att göra samtidigt som man tar hand om barnen.
3. Det är jobbigt att vara trött
4. Man kan inte lämna rummet hur som helst
5. Vi har inga föräldrar som "byter av" än.

Så nej, vi sitter inte bara och glor rakt in i en vägg. Vi jobbar natt. Try it!

Det är också en skam att vara sjuk om man jobbar natt. Eller iallfall om man ringer samma dag som man blir sjuk.
Jag ringde mig sjuk kl 19 när jag skulle jobba en natt. Jag hade mått lite halvtaskigt hela dagen men bestämde mig för att jag skulle gå ändå. Sedan började jag må illa och känna mig yr. jag spydde. Efter det ringde jag till jobbet för att anmäla mig sjuk: "Och vad ska jag göra åt saken" sa en spydig arbetskollega. Kanske sjukanmäla mig?! Fick inte ens ett "krya på dig" Det var också den ända gången på 10månader jag ringde mig sjuk. Jag kan förstå att det blir bökigt att fixa personal, men man kan inte ge folk dåligt samvete för att dom ringer sig sjuka av vettiga skäl. För dom kan ringa sig sjuka vid klockan 06, en timma innan jobbet, och det är klart att vi inte blir förbannade på något sätt! Nej usch, skärpning! Jag vill inte bli bitter vid 21 års ålder. Men rättvist ska det vara!



Tänkte passa på att göra lite reklam för min brors band! Citizens Arrest. Min bror kör trummor, min kusin Emelie lirar elgitarr, min andra kusin Oskar kör bas och min brors vän sjunger vocals! Dom är tokduktiga och jag tycker att ni ska gå in på deras hemsida och lyssna lite!

http://www.citizensarrest.se


Emelie Öberg, Daniel Andersson, Oskar Öberg, Henrik Öberg



Nu ska jag sätta igång tvättmaskiner, tömma sopor, mata barn och skriva upp värden!

H E J !




Helgen...



Oh yes, jag är på jobbet! Fick vara ledig fredag, lördag bara. Men jag har hunnit med mycket! Lilla mamsen kom upp i Fredags och då åt vi ute på mitt favvoställe no8! En labanesisk tror jag, Wok, sushi, friterade räkor/kyckling, ris, grytor och friterad banan med glass! Fifan vad min mage var glad den kvällen!

Sen åkte vi hem och sov och laddade inför lördagen. Ladies night. Damernas afton! Jag hade beställt i medelklass med så bra sittplatser som möjligt. Men vart hamnade vi!? Långt upp i taket! Jag och mor kände rejäl svindel och vi fruktade för våra liv. Det konstiga var hur dom hade planterat allt folk. Utspridda över översta läktaren!? Och det var inte ens i närheten på att vara fullt. Så jag och mur flyttade ner oss till en mycket bättre sittplats utan svindel! Och showen var kalaskul! Full fart med underhållning och musik. Stenmark sjunger som en gud.

Sen mötte vi upp meine cleine Schärlesch och tog oss hem med tunnelbanan. Och vem hoppar inte på exakt på samma vagn, exakt samma tåg, och exakt samma tid!? Joooo Kristin! Världen är så tiny! Vi åkte hem och tog en stänkare/sängfösare (martini) innan vi gick och lade oss! Eller ja vi bubblade på en stund förbi midnatt. Det var trevligt och mys.

Dagen efter, alltså idag, åkte vi till Uppsala. Vi skulle hälsa på min farmor som har opererat sig. Så vi var och hälsade på, för att sen bege oss till IKEA. Där blev det vitrinskåp till vardagsrummet! Det blir nog skitsnyggt! Jag var lite stressad eftersom att bussen gick klockan 20 och klockan var redan 18 i uppsala.

Såklart blev bussen försenad. Och inte bara en minut, inte två. utan 25 jävla minuter! Fick panik eftersom att jag har arbetsmoral så blev jag önnu mer stressad!


Men jag kom till jobbet! Men nu är jag för seg för mig själv...


NATTI PÅ ER!


Trött på vuxenlivet...

Det är så mycket ansvar hela tiden och man ska ringa hit och dit. Jag orkar inte det. Jag skulle bara vilja vara ett spädbarn som bara åt och sov och som bara blir gulligt fet av all mat.

Hämta lampan måste jag göra också. Men den väger 3kilos så jag måste ha karlhjäp av min karl. Så det får vänta, för vi har bara bytt av varandra, som i staffett ungefär. Jag åker till jobbet klockan 20. C jobbar till 19 denna vecka och är inte hemma förens kvart i ungefär. Man säger bara hej och hejdå. Det är trist. Men vi ska iaf åka på en båtresa som han fick av mig i födelsedagspresent. Det ska bli mys! Fanns bara dom lyxigare hytterna kvar. Det gör inte mig något, det är bara mys. Däremot är min plånis lite trottsig. Men det ska bli så underbart att få komma iväg mitt i veckan! C har ju semester!Jeeeej, kvalitetstid!



Hanna var hos mig här om dan. Vi hade bestämt att vi skulle ses vid halv fyra. I min dröm hör jag hur någon pratar med mig och ropar mitt namn, Sen vaknar jag av att min sovrumsdörr öppnar sig, och där står Hanna! Min väckarklocka hörs inte om jag har den på ljudlös. Men jag kan samtidigt inte ha den på ljud, för då störs jag av folk som hör av sig när jag sover. Vi drack kaffe och jag vaknade till. Det är rutinen vi har när vi ses. Drinka kaffe.

Jag och C måste få arslena ur vagnen och leta bröllopsprisent! Har lite idéer, så det ska nog bli bra, om vi som sagt kommer igång och letar. Klänning har jag inte riktigt våga beställt ännu. Mor kommer imorgon, så hon får säga vad som är rätt och fel på ett bröllop. I det fallet skulle jag vilja vara kille. Kostym skjorta och slips. nemas problemas!

På lördag är det ladies night för mor och mig! Det ska bli roligt! Länge sen jag och mamma var på någonting tillsammans. Om jag inte missminner mig så var det senast för 3-4 år sen som vi var i Cypern bara hon och jag. För att gå ut med hundi räknas inte riktigt.

Hon kommer redan imorgon och då ska vi äta ute, mamma jag och C. Det ska blli jättemysigt! Och gott förfan.
Innan mamma kommer ska jag gå på bio med min gamla patient och vän! vi har inte setts på ett halvår tror jag! Vi ska se Patrik 1,5! vi ser bara svenska filmer han och jag, bara för att jag gillar dom bäst, och har lärt honom att uppskatta svensk film!

Frågan är om man ska våga att hämta lampan ändå? Fast då vågar jag inte köpa något annat av vad vi behöver...Kanske min snälla pojke kan göra. Om du läser det här gubben så behöver vi:

  • Juice
  • Bröd
  • Sköljmedel
  • pålägg

för jag vågar  inte bära en 3kilos lampa och en massa food på samma gång. nene. Men ja ska nog fan göra det! Vill ha lampan, nuuuuuuh! Sådäså.

Nej nu ska jag göra mig iordninG! kan inte gå till ica med mysbyxor och bh och en jävla turban runt skallen. Nej det funkar inte så!

H e r r å !

Nu har jag masat mig till jobbet och klockan är så mycket som 00.19. Jag är lite stum då jag precis läste en blogg om en tjej vid namn Madde som kämpade för sin Cancer, förgäves. Det var så hemskt att läsa det hon hade skrivit om hur motiverad hon var och hur stark hon kände sig. Hon skulle bara klara det! Det blev inget lykligt slut på den här historien. Madelene somnade in den 15 september. Jag måste bara ta vara på livet innan det är slut. Man tänker sällan att det plötsligt kan ta slut. Tänker iallafall på familjen och hennes pojkvän. Man kan bara föreställa sig.




Jag är så lessen att jag inte får ligga bredvid min pojke. Vi har inte umgåtts på en vecka eller nått sånt. Man blir snabbt beroende av att ha någon nära. När jag var ensam tyckte jag att, fan. Vad ska jag med en kille till? Jag klarar mig bra som det är! Men hittar man någon man verkligen tycker om, så är det lättare sagt än gjort.

Mina barn sover sött faktiskt. Det brukar vara rätt körigt om nätterna, men just nu är det faktiskt lugnt! (ta i trä)

Jag ska nog se en film nu! Vet inte vilken. Blir nått lätt-tittat eller någon läskig! Det funkar alltid!

Hämtade aldrig lampan by the way.







 

Lilla Lampan...



Jag var bara tvungen att ha den! Hade spanat in den ett bra tag och när jag såg att den var på REA slog jag till! Dumma Karro, mamma blir inte glad. Men vafan det var ju 4ookr rabatt! jag är ledsen, men had to.

Min ända lediga dag sitter  jag inne och framför datorn! Usch vad gråtfärdig jag blir på mig själv! Jag och C ska ta en långprommenad ikväll. Det är perfekt för då får man tid att prata med varandra och samtidigt få lite kall höstluft i halsen.

Jag har varit rörmokare idag. Eller ja, vårt avlopp har kleggat igen, så jag gic till atack me kaustiksoda! Shit vilken fräs det blev, och näsan kliade så jag trodde jag skulle sprängas inifrån eller nått sånt.

Hittade lite bilder från i somras som jag hade glömt bort helt. Tänkte dela med mig lite av det fina vädret och lite kärlek!





        Sen har jag pulat och fixat med lägenheten. Finns inte så mycket att ta av men lite gardinbyte, blombyte och stolsöverdragsbyte så gick vägen hem! Nu kliar det i fingrarna efter ett nytt matbord, men jag måste faktiskt ge mig nu. Det viktigaste först!

Hade besök av C´s trevliga vänner i Fredags. Vi åt middag och spelade Buzz till sena natten. Kristin kunde sova iaf, och det var tur! För när man spelar Buzz för kung och fosterland blir det lätt högljutt.




Nej nu ska jag dra mig till duschen som jag harsagt i tre timmar till mig själv. Jag blir slö när jag är ledig såhär kort stund! Banna mig.


Oink Oink!

Badar i välling.



Här är det mat vill jag lova! Barn bara äter och äter. Inte konstigt att dom blir tjocka om kinderna! Men dom är för söta med sina bäbisknubbkinder! Anna Skipper, du låter mina barn vara!

Idag jobbar jag med Caroline! Det är kalas! Allt flyter på så bra och man kan snacka skit mellan gångerna.

Nu är mina föräldrar hemma! Skönt att veta att dom kom hem ordentligt! Fifan ett tag trodde jag det var sista gången jag hörde ifrån dom, men jag överreagerar nog en kaka.
Nästa gång vill mamma att vi följer med, gärna det säger jag!

På fredag är den ända kväll jag kan umgås med min lyxhamburgare! Helt sjuk har den här veckan varit! Får se vad vi hittar på för mys. Jag vill bowla, han hatar bowling. Men nångång ska det minsann bli av! Vill iaf äta nån god mat på nått mysigt och fint place, och då menar jag inte Donken.

Jag har hicka! Har haft det hela kvällen! Irriterande som en myggsvärm på sommarn. Och det ger sig inte!
Gaaaah jag blir tokig!

Idag sov jag lika länge som igår. Fick en liten stund med C innan han drog till jobbet. jag somnade i hans famn i soffan komme jag ihåg, men vaknade i fotändan på sängen?! jag var totaly förvirrad. Men sen förstod jag att C hade burit in mig. Jag var tydligen väldigt tung! :D Vilken gentleman jag äger och har! 

Var toktrött när jag vaknade klockan 18. fattar inte vad det är. Håller väl på att bli en sjukling kanske. Usch, näe fan. Det har man ju inte råd med! Ingen lust heller för den delen.
Jag blev lite stressad när jag vaknade eftersom att jag skulle hinna med att äta och duscha på två timmar.
(Ja, Karro är lite trögstartad på "mornarna" så då tar två saker två timmar ungefär)
Så jag bestämde mig för att göra två saker samtidigt!
Ställde skiten på plattan och hoppade in! Men nej då, när jag kom ut hade min tonfisktomatpastasås bränts lite i botten. (Hela botten) Men skrapade man lite på ytan så fick man sig en smaskig liten måltid!

Imorrn tänker jag sova ett tag, fast att jag är ledig! Jag blir så jäkla mör annars.
Nej nu ska jag sätta på en film och äta en mack!

H e j p a !



Jag höll det jag lovade...




Jag sov länge! Och länge...vaknade av att ingen mindre än min älskling skedade lite med mig. Uppskattat uppvaknande vill jag lova! Och vad var klockan om inte 18oo! Nu är jag tillbaka i mitt andra hem och värmer välling för fullt! Alla mina två småttingar är förkylda och hostar och snorar. Stackars mina plutts. Men med lite adrenalininhalationer blir allt lugnt!

Ja, jag hann ju inte med så mycket mer än att äta mat och pussas lite innan jag skulle dra mig igen. Denna månad är verkligen muppig! Jobbar hela tin, här och där! Hoppas nästa månad blir bättre för den här har verkligen varit hemsk, jobbig och vidrig.

På torsdag är det bröllopsprisentplanering! Någon som har ett bra tips på bröllopsprisent? Vi är jävligt kluvna på vad vi ska hitta på till Tony och Jennie. Dom har ju liksom olika intressen och då är det tamigfan extra hard! Men ska bli himla kul att få gå på bröllis!

Fick sms av mor min när jag vaknade! Dom var fast i Cypern pga trasigt plan! Dom skulle få åka nu ikväll istället och pappa missade sin jobbdag. Så jag var aporolig när jag fick veta att dom skulle åka hem i ett lagat, trasigt plan! Skickade ett snabbt desperat sms att jag älskar dom, om något skulle hända. Man vet ju fän aldrig!
Nu har jag fått leveransrapport, så nu vet jag att dom iaf har landat tryggt! Så nu kan jag pusta ut lite.

Jag och C var på bio härom veckan föresten! C hade fått biljetter av Krickan i födelsedagsprisent. Det var en jättebra prisent!  Vi fick lite kvalitetstid samtidigt som vi fick se Arn! Den var jättebra tycker jag minsann! Så see it, see it!

Ja, nej nu kommer min hjärna inte på något mer att förmedla förutom att jag är saltlakritssugen som alltid.













Sushi!



Jag och Krickan ska försöka leta reda på det nya sushi stället nere i centrum idag! Jag är redan hungrig och blir ännu mer hungrig när jag skriver om det! Mjum mjum, ge mig mat.

Jossans inflyttningsfest var kalastrevlig! Även fast man inte såg mycket av Jossan som jag förstår var upptagen med alla gästerna, så var det jättetrevligt att prata med allt folk som var där! Hennes bror har gått bartenderkurs och så fick man beställa en drink av honom! En jättegod drink fick jag! Så det var kalastrevligt!

Sen drog sig Kristin hem för att knoppa och jag drog mig in till stan! Kallt som gatan! Vi tog en öl på en skum krog i gammelstan. det var urmys! Sen prommenad genom gamla stan. ♥ Sen blev det sängen, men somnade redan på bussen mot älsklings axel on way hem! Trött som ett lik.

Idag åker mor och far hem från värmen! Tror dom saknar oss lite, för mamma längtade hem! Och min mor och jag är soldyrkare så det var lite snopet! Dom verkar ha haft det grejt iallafall!

Jag jobbar inatt, så jag lär uppdatera om ni känner mig rätt!

Kram på stan!

Uppdatering minsann!

Sitter på jobbet och har en liten lugnt stund! Mina småpojkar har en förmåga att vakna samtidigt och då blir det idioten! (ni vet det där man alltid körde på idrotten) Men det är skönt att det händer lite också så man inte blir hur seg som helst och timmarna kamellånga.
Men nu sover dom små liven gott! Den ena i sin fina vagn och den andra i sängen.

Jag ska sova länge idag. Och drömma en massa skoj som jag brukar! En gång drömde jag dock att jag och Kristin skulle åka färja. Så började vi sjunka och sjönk också! Jag vaknade svettig och gnällig i famnen på min gosse och somnade väldigt tryggt om. För jävlar i mig om det hade varit på riktigt! Hua! Det var ingen Birka Paradisebåt där inte!




Idag har jag varit duktig! Jag hatar att ringa och så. Eller jag får väll aldrig tummen ur att göra det snarare. Men idag fick jag min mobilräkning: 970spänn! Nono! Så jag ringde 3 och fick prata med världens kanske trevligaste tjej! Hon var verkligen det! Man brukar aldrig få bra bemötande. Man blir alltid lurad eller påprackad saker. Men inte hon! Hon önskade mig till och med en trevlig dag! Tack detsamma, tack detsamma! Slutade med att jag har fast pris varje månad på 550spänn istället för 900-1000! Det tackar jag och min plånis för!

Jag har kollat på två lätt tittade filmer ikväll! Offside, som är klockren!
"fucking skates! We have a problem with skates"
"When i went in the gymnasium i wanted to be a kock"
hehe, jag skrattar om, och om igen!

Sen kollade jag på en liten mysig fjortisfilm! Bombay dreams. Me like svenska movies!
Jag fick min gamla patient och vän att kolla på svenska filmer! Han som alltid snackade engelska så man blev tokig!
"Karro, give me my green tee"
Oh yes, jag färgade hans te med grön karamellfärg! Han garvade och drack upp allt och sen var han grön runt munnen halva dan. Då hade vi lajbans!

Jag har äntligen fått upp min tapet! Eller okej, min älskade papitjolo kirrade biffen! Det blev riktigt toksnyggt! Så nu behöver man inte ha 100% ångest över den! Bara 40%
Jag fyllde i ett formulär om hur nöjd jag var med min lilla hyresvärd Sollentunahem. Då fick jag frågan om jag ville att det skulle bli bostadsrätt! Oh yes me want! Då känns det som att man har lagt ner alla stålar i nödan!

Sushin var by the way skitgod! Jag kommer att äta där fler gånger, det är ett som är säkert!




Ett till by the way! Pratade med min kära Karenina idag! Jag saknar her!
Hon skickade senare en bild till mig på hur bert! Ni vet Bertstjärt? Bert Ljung? En bild på hur han ser ut idag! Det var skoj! Men han är ju inte lika söt som då direkt.

      

Ser du likheten!? Men är inte den andra är lite skäggigare så säg?






Vill dela med mig av lite skojiga länkar som jag tycker är skitroligt såhär på nattakvista!

                                                                    
                                                                     http://uk.youtube.com/watch?v=u28V-_CLc8c

                                                                      http://uk.youtube.com/watch?v=yJGThaGdR80

                                                                      http://uk.youtube.com/watch?v=FvM0ryhD5rY

                                                                      http://uk.youtube.com/watch?v=05hDiLTDkFo 

                                                                      http://uk.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4





Nej nu är jag lite seg i brulén! ska kika en filmis!  En svensk skaré bli!

Tace Care! Bye bye then!






Full fart!


Here we go again! Jag ärpå jobbet, klockan är o4.3o och jag har kommit ur min svacka! Jag har bara två arbetsnätter denna vecka! Najs, sen är det inflyttningsfest hos Jossan (skoj!) och Mys med pojken min som jag inte sett på år och dar! Även fast man bor ihop så ses man jävligt sällan, tro det or not. Idag sågs vi inte alls. Jo om det räknas imorse när jag var förvirrad och död?



Den här veckan har jag varit en mycket duktig arbetsmyra! Dom två dagarna som jag var ledig jobbade jag hos min gamla patient som personlig assistent! Jag jobbade ju på REHAB förut för dom som inte vet. Kärringen far hit och dit hon! Det var jätteroligt och kul att få träffa han och hans familj! Hoppas det blir jobb där ofta! Fick dessutom jobba med Jossan! Fina fisken! Ska kolla läget på schemat och slänga in några fler pass!

Mor ringde mig igår och sa att hon och pappa hade vrit vid våran absoluta favvobeach i Cypern. Fan vad avis och bitter man blir när man sitter i den här gråa bunkern! Man vill inte göra någonting när man glor ut.
Jag sov till halv 12 i morsen och tänkte att nu jävlar kan jag väl inte sova mer innan natten. Men johooodå! Däckade till Harri Pottereh klockan 17 och vaknade till liv klockan 19. Jag skyller på mitt låga blodtryck. Mer laktits år lågtryckarna!



Nej nu frestade jag allt mig själv! Täskit Kärrol! Jag måste minsann köpa lakritsfiskar snart!
Det är nog bara min hungriga nattmage som snackar skit. Ger man den mat undrar den ändå, whats going on!? Men ändå ska den gå och vara hungri och sugen på saker som inte finns. Likar bra att dom inte finns. Då hade det varit "Hej mitt kolesterol! Nu är jag här!"

Det ska bli så skönt att sova sen! Sova är ju det bästa jag vet, efter kärlek och mat. Nej det ligger nog delad etta med kärlek. Jag sover bäst när jag har täcket över skallen och huvudet. Sen meckar jag fram ett litet andningshål för näsan och sen sover jag godare än törnrosie!




Jag tänkte roar er lite med att slänga in några gaml gamla bilder från när jag gick i högstadiet & gymnasiet! Skratta på!







Jaha, nähä nu har jag inget mer ovettigt att säga så nu beger jag mig!









Vad är det frågan om?


Jag tänker ibland, tro det eller ej. Just nu tänker jag på musik! Jag kan inte riktigt förstå dagens musik. Nu förtiden lyssnar man inte ett dugg på texten, (musik är ju trots allt en slags poesi eller brukar ha ett budskap) Man lyssnar på nått som är mixat med en dator. (det är inte ens riktiga instrument längre!?)
En låt som är väldigt populär är ju "Sweetest ass in the world" (WHAT!?) Vadå sweet röv? en låt om hur snyggt arsle nån har?! Folk lyssnar på låtar utan att ens lyssna på texten. Då kan man ju lyssna på allt möjligt som nazilåtar, våldtältslåtar och vad som helst utan att veta om vad det finns för innebörd?
Några låtar som jag tycker är tokiga:
♦ Boten Anna- Busshunter
♦ Dunka mig - Frida
♦Do what your told - Sebastian

Jaja nu ska jag sluta tjata, alla är olika, but still!



Jag fick snabbesök av mina föräldrar idag! Dom ska till Cypern! Varför lämnar ni oss i det här pissvädret!? Sola åt mig, är åt mig, bada åt mig och köp oliver till mig! Papi började tapetsera i min hall! Hoppas det blir braeh! ♥

Jag har just myst med min jättesöta bäbis här på jobbet! Det är nog världens gladaste unge! Så himla mysig och alltid glad.

Fick äntligen jobba med Caroline! Har inte sett henne på evigheter! Snackat lite skit och moffat godis! Mjum mjum, namnam! Nu är det min sista natt, sen börjar jag extraknäcka hos min gamla patient som personlig assistent! Det ska bli roligt och spännande minsann!



Jag ska till Tandläkarn den 15de! Nooooh! Stackars lilla plånisen! Jag är dessutom säker på att jag har hål!
("Hela din lön tack") Jag ska aldrig mer äta, bara borsta tänderna! Jag som har min supersnobbentandborste! Tyck synd om mig! Snälla?


Nu kollar jag på Superzise me! Läskig film! Jag blir mätt, illamående och äcklad! Så mycket sunk i den maten så det är sjukt! Han blir fet, trött, luktar äckligt och orkar inte ens mysa med sin tjej längre! Och han blev så här på bara 30 DAGAR!? Galet hur stora drickor dom har där borta i staterna! Fyralitercola? Noooospanks?



Jag älskar ju inredning som en del vet. Det är en dyr hobby, och den blir extra dyrt om man ska tröttna så fort på allt och får nya små idéer. Ja man är tamigfan aldrig nöjd! Jag vill måla om sovrummet igen. (Målade om i våras)
Näe ja får hejda mig ett tag. En sak i taget dammit!




Jag vill krypa ner i min säng nuuuuh! Det är svinkallt på jobbet just nu! Istiden here i come! Synd bara att min Snusmumrik ska jobba och jag måste vakna själv, med min mobils skärande signal istället för lite pussar i nacken. Surt, men thats life.



Nu ska jag kika vidare på tjockisen! Take care, och ät inte Mc´dummies!


 

Jobb-igt!




Jag och C kom hem från en skön helg hos mor och far igårkväll! Så skönt att få lägga sig och sova en stund! Men nej då! Vi hde precis lagt oss i fosterställning då telefonen ringde: Det står att du ska jobba ikväll...
Oh shiiiit!? Nej jag hade ju dubbelkollat!? Jag fick panik. Sånt är det värsta som kan hända! Men som tur var så kunde världens snällaste Gun-Maj vara kvar så jag slapp stressa till jobbet och vara förstörd resten av natten. Somnade i Cids armar efter att jag hade gråtit ut lite hos honom. Han är världens bästa lugnare! Jag känner mig trygg i hans armar och lugn när han säger att jag inte är en dålig människa och att sånt händer alla.

Trodde jag skulle jobba imorgon natt också, men det blidde inte så! Så jag blir hemma med min sjukling som åkt på flunsan. Jag är inte bara syster på jobbet minsann! ♥
Imorgon flyttar vi till Astridhuset! Vi har legat på neuro i ett antal år och ska nu tillbaka! Jag har bara jobbat här i 8mån och nu ska vi börja med nått nytt, så det känns som att jag ska börja nytt jobb igen! Det ska nog gå kalas!


Vad har hänt annars på senare dar? Inte ett skit tror jag. Eller jo det har det säkert, men min lilla hjärna vill inte som jag vill klockan o2 på natten! Min älskling har fyllt 22 idag! Eller ja, igår blir det ju nu...men iaf! Grattis för hundraelftioandra gången min gosse! Vi ska fira med en Soumikryssning och så fick han bra-att-ha-saker av mig: Rakskum, (Han ser ut som en tomtegubbe i sånt) Kallsonger, (fan va dålig fantasi) Strumpor, (Ännu sämre fantasi!) och så fick han frukost på sängen. (utan sång, lika bra)

Annars har jag bara sovit! Sova är nog det bästa jag veeeet, och nej jag vill inte vänta till graven för det är såååå skönt!
Sen när man vaknar ser man alltid ett vackert ansikte, eller en snygg rygg. Duger finfint åt mig!

Sitter och kollar på kläder på nätet! Jätteskoj! www.dress-for-less.se Det låter porrigt, men i själva verket är det en outletbutik på nätet! Najs säger jag. Aja baja inte röra Kärrol!


                                                      Ska nog se en film nu! Det blir toppen! Full fart!




RSS 2.0