Tjockisar!




Alltså. Är det bara i Stockholm fölk köar till en kort rulltrappa när det finns en vanlig tom trappa bredvid? Orkar folk inte använda sina ben eller?! Inte konstigt att folk blir feta nu för tin!

Samma sak är det ju med bussarna. Man åker 5 meter så kommer det en busshållsplats. Inte konstigt att en 10minutersresa tar 30! Mer motion åt folket, jag känner nämligen att jag håller på att bli lat själv.

Nog om latmaskar. Idag har jag varit och druckit blaskaffe hos min nu mera homie Ronko. Han och hans flicka har köpt en kisse. En jättesöt liten hårboll vid namn Glenn! Jag fick klappa!

Sen mötte jag upp Mr Älsk. i Ringen. Jag har dåligt samvete å hans vägnar. Han har en söt liten guddotter på 4år som älskar att få brev. Varje dag går hon till brevlådan i hopp om att hon har fått post från Mårten. Och såklart glömde Mårten hennes födelsedag. Så nu rann mitt samvete över så jag tog tag i min man och vi gick och köpte massa Hello Kitty grejer till henne, som vi ska posta. Puh där försvann det dåliga samvetet!




Nu ska vi hem till några kära vänner och äta kaka! Imorrn åker vi till Kattne!

PUSS!



Mäklarintrång




Här går det undan! Har haft en mäklare på besök och imorgon kommer en till. Mårtens 1a på 24 kvadrat är värderad till 1,5 miljoner. Hur sjukt är inte det?! Men så ligger den ju centralt på söder, så kanske därför.


Vi var och stirrade på en lägenhet i Söndags. Om jag säger såhär. Jag är 164cm kort och när jag sträckte upp handen så nådde jag taket! Så nejnej på den. Vill inte ha hjärnskador på min man. Nejtack.

Så vi snokar vidare! Skönt att det är på gång! Jag och min älskling ska äntligen bo ihop på riktigt!



Annars har vi varit på en underbar kryssning och träffat nya vänner. Kanonkul på den!

Jag har varit sjuk också! Så jävla sjuk har jag varit! Ont i hela kroppen, hostat, snorat, tappat rösten och spytt upp slembollar! Är fortfarande inte återställd efter en vecka, snart två. Det är mina små snorungar på jobbet som har smittat mig :)


På fredag kommer Mamsen och syrran, då ska vi ta såna studiofoton på oss 3. Jag har också tvingat med mig Mårten så vi kan få några snygga kort till vår tavelist. Det ska bli mysan! Sen på kvällen ska jag ut och äta med Lovisan.





Blivande Sämbos!




Tank får mi!


RSS 2.0