Älskling & Jag.



Jag och min älskade Älskling tog tåget ner till Katrineholm och bara hade det mysinen! Konsertkväll, Grillkväll, filmkväll med familjen, träffat Karin och shoppat på Söndan.

Vi kom hem med en smockad väska och fick för oss att vi ville avsluta vår helg med bio. Tarantinos nya. Men det fick vi minsann inte! Tokbokat överallt. Så vi får ta tag i det där med biorio en annan slags kväll.



Blev väckt idag av att hjärtat ramlade in genom dörren på sin lunch. Vilken överaskning! Han hade dessutom köpt frukost till mig! Gah vad jag Älskar den mannen!



Jag fick ett ryck och började städa lite hemma hos Honom. Det blev skitfräscht, men det var något som saknades...BLOMMOR! Inte konstigt att jag sover så länge. Måste ha lite syre!
Sprang iväg och köpte lite grönsaker till gubbens fönster. Det uppskattades när det väl märktes.
(Karlar har lite svårt att se sånt tror jag?)


Nu sitter jag på jobbet igen. Känns som att det var igår jag flydde härifrån. Swoooosh säger det bara, så är man tebax! Men det gör inget. För jag är omringad av sötnosar här.

Imorgon, Tisdag ska Lovisa komma till mig och pimpla kaffe! Kanske bjuder jag på en och annan fiskpinne också!
MYS!



Måste fan tvätta också!







 


Det blev ingen slakt...




Jag vaknade av att det rasslade till i låset när älskling kom hem nöjd och hurtig. Han hade minsann hittat 700spänn sådär bara på gatan. Turgubbe säger jag! Jag har aldrig tur, jag bringar bara otur!

Vi var nämligen på fotbollsmatch igår kväll. Trodde att Änglarna skulle slakta Djuren, men eftersom att jag bringar otur, så spelade dom kasst och det slutade 0-0.

Nu är jag på jobbet och stormen har lagt sig för en stund. Det har varit spring här vill jag lova! Idioten har jag kört. Det är nämligen så att vi är 2 st personal på 4 barn som ska ha mat, bytas på, tröstas, tas prover på, tas kontroller på och so on. Funkar inte rikigt när barnen synkar varandra och vaknar samtidigt. Sen är det ju dom andra småplocken också. Som diskmaskinstömningar, sopor, byta sladdar och slangar och so on.
Men vi kämpar på här!

Till helgen åker vi hem till kära Forssjö! Jag ska visa gubben alla mina trän i skogen och dom bästa blåbärsplockarställena! Eller så kommer vi nog sitta med var sin öl i trädgårn i solen och bara ha det mys...



Å Skalman han äl tlött!


Jag dog. Jag är död. det ända är att jag fortfarande har puls och andas. Jag är helt mörbultad! Helgen har varit finfin, jag ska inte vara en surtant, men lite surt var det att lämna en varm famn igår kväll ska ni veta!

Har varit hemma i Forssjö och hälsat på familjen. Men mest åkte jag för att få träffa min bästa Farmor. Tänker på henne flera gånger om dagen och jag vet att hon vill oss allt gott. "Ha kul och ha det så bra" Finns det något bättre tips? Näh! ♥

Var ute med Mette-Marit i skogen och plockade blåbär. Eller hon gjorde...hon snodde dom bästa buskarna med mest blåa bär på. Glupska hund! Sen var hela hennes vita tryne lila...

På vägen tillbaka bad jag henne gå före mig för att skrämma bort alla äckliga ormar jag inte trodde att jag skulle träffa. Men mycket riktigt viker Mette av från stigen och hittar en orm...och så skrämmer den mot mig! Äckliga djur! Eller det är inte ens djur. Det är ogräs! En avkomma som borde förintas!

Annars har jag myst med mamsen, papsen, Lins och mormor! Kört bil har jag också hunnit med!

Träffade Lovisa i Fredags. Skulle möta upp henne för lite party. Och när jag möter henne vid centralen hoppar plötsligt Fia fram från en stolpe! Så det blev tjejkväll + Ronko och vänner senare på kvällen. Riktigt lajbans!

På Lördan fick jag äntligen träffa min stålman som har jobbat och slitit som ett djur hemma hos sin kompis som renoverar kök. Det blev en trevlig utgång, men gamlingarna blev lite slitna och åkte hem och skedade istället!

Nu kallar plikten igen. 4 rätter, sen ska vi hem till landet nästa helg och filosofera med kor!

Over and out!


Fiskbulle



Vaknade runt 17 av min vidriga, äckliga väckarklocksignal. Hade nog kunnat sova ett dygn till! Fiskbullar i dillsås med ris till frulle. Ingen vidare frulle kanske, men det ända jag har i kylen är cola och snus...

Min snubbe är i grannkommun och river kök hemma hos sin kompis hela veckan. Thats my demolitionman!
 
Annars ska jag tillbaka till kidsen och mina arbetskamrater! Vi hade det trevligt natten som var, som vanligt med andra ord!

Imorrn är det sista natten, fan det är ju lyx med bara 3 nätter!

Jag känner mig naken också! Min hårtork är inte hemma! Hur fan ska det här gå? Jag har duschat och mitt hår torkar aldrig!
Får väl dansa runt till Michael Jackson fort som fan så kanske det torkar...




Älskling AKA Demolitionman



Plattfisk.




Idag har jag och ♥:at legat som plattfiskar i hans underbara hästens cp-säng. (En sån med fjärrkontroll, bra om man är handikappad) Vi var på kräfishpartajj igår och blev glada i hatten.

I Torsdags var vi också glada i kalaskulan för då var vi bjudna på grillkväll och efter det var det spelning med Apocalyptica. Helt okej band om man gillar Metallica, Finnar och långt hår. Det var bra!

Nu är jag på jobbet och kommer att vara det i några nätter, sen drar jag till Kattne för att hälsa på min älskade Farmor. ♥

Stötte föresten på både Jonas Karlsson och Lars Winnerbäck på stan: RESPEKT!




Förföljaren...







Jag är inte bara två äpplen hög och har apont i halsen. Nej, jag är förföljd av Josefin Craaford! Idag cyklade hon förbi oss igen när vi var ute och vandrade...eller så bor hon helt enkelt på söder, vad vet jag?




Snart får pelikanen gå hem. Satan vad ont det gör i hälsen! Började imorse lite smått, men nu gör det till och med ont när jag öppnar käften. Kanske en pik från Gud så att jag ska hålla käften lite mer...



Superman är på boattrip till Ålant med sina vänner.
Jag fick ett lite lustigt sms och drog slutsatsen: Full som en kastrull!
"ha ha jag tror att a.Själv geow han m"
Jag vill väl också vara full som en kastrull! Men jag får intala mig att jag gör lite nytta på jobbet iaf...




Nu återstår det bara en sak för mig att säga: HejHej, Kära Alvedon!




Hepp




Jodå, nu är jag tillbaka! Plikten kallade! Lite mindre kul när alla andra skulle gå på bio ikväll. Men en trevlig och mumsig Tapasmiddag blev det iallafall! Vi åt tills maten idislades.



Jag träffade min kära Lovisa igår! Vi traskade på bio och mitt popcornhungriga hjärta följde med!
Vi såg Johan Falk - Gruppen för särskillda insattser. Vilken superfilm! Vi satt klistrade hela filmen, trotts att min otroligt lilla partyblåsa skrek efter en Tjotta.



Efter filmen följde vi Lovisa och sen var det bara hem och sätta på Noll tollerans. Men jag min sopa, somnade ju såklart mitt i det bästa. Dålit!

J & T var över och spelade spel med mig och M härom kvälla. Det blir alltid så aggresivt när vi spelar spel för M och T är lika dåliga förlorare. M är kanske lite värre till och med...tur att vi vann då! ♥
Kul hade vi iallafall, as vanligt.


Jag var snäll idag:
jag och M var ute och traskade och så kommer en tjej förbicyklandes med sitt barn som tappade ett litet smycke av något slag. Jag plockar upp och går fram och lämnar tillbaka smycket till det stackars lilla barnet. Mamma tackar så mycket och vi går vidare...
Sen säger M:
"Vet du vem det där var?"
"Näe, vadå? Vemdå?"
"Hon med barnet, det var Josefine Crafoord"

Och mycket riktigt cyklar dom om oss och jag ser att det är hon...Vad är oddsen?

Kändis, check!





Snokäckel!



Näe, nu pratar jag icke om min näsa, utan ormen jag höll på att stampa på! Det var i och fö sig ingen jättefarlig orm, en kopparorm. Men fasen vad jag letade pinnar efter vägen som skulle kunna röra på sig efter det...


Snart får jag åka hem och snutta kudden...gud så skönt det ska bli! Har även tagit flexledigt inatt, så det känns skönt. Men som vanligt går jag och oroar mig för att jag ska ställa till det för mina kollegor...får se om dom ringer mig.

Har fått vara lite på Ullevi här på jobbet! Jossan ringde mig därifrån med videosamtal så jag fick både se och höra my Bonoman! "When the streets have no name" & "In the name of love" fick jag höra! Det tackar jag för! Dessutom ringde Ronken och spelade in på mitt mobilsvar. Underbart säger jag! Jävlar vad jag hade velat vara där!
Helst ville jag ju höra mina favvolåtar "Sunday bloody sunday" och "Still havent found what im looking for"
Men vafan, man ska vara tacksam!
Tack mina vänner!



RSS 2.0