Saknar...






Nu har han åkt. Det är väldigt tomt här och jag inbillar mig att han ska komma hem från jobbet som vanligt. Men han kommer inte hem, inte än på 2,5 veckor. Jag saknar honom redan. Uj, det här kommer att bli tuffare än vad jag trodde, men jag hoppas att det ska gå.


Jag tänkte åka hem till mamma och pappa nästa helg, för dom saknar jag massor. Jag är så mammig just nu. Min mamma är finast i hela världen. Så underbar och kärleksfull. Mamma jag älskar dig! Och jag vet att mors dag är på söndag, men för mig är det alltid mors dag. Tänker på henne varje dag!



Igår fyllde Älsklingen 33år. Vi hade vännerna över på tårta och det slutade med några öl på krogen. Mycket trevligt var det iallafall!

Nu tog precis Rasmus på luffen slut så jag ska ta tag i disken innan jag ska bege mig mot Astrid Lindgrens Barnsjukhus! Tänk att jag fick jobb på min idols sjukhus!






Ska du gå hem nu!?






Näe inte riktigt än men snart, fifan! Det bästa är att jag har någon som ligger och väntar på mig därhemma.
Mårten får mig att känna mig välkommen hem även fast han inte är hemma. Så här ser det ut varje morgon jag kommer hem från jobbet, oavsett om han har varit stressad iväg eller inte...Det är kärlek till 1273%



"Välkommen hem Älskling och sov så gott" säger det här.


Annars har jag varit helt tappad bakom en vagn med Kjell. Shit vad störd man kan bli när man är övertrött. Kul har vi iallafall varje gång! Vi har dippat gröna saker också för det har jag inbillat mig att det ska vara så bra för kröppen. Jag vet, jag går på alla skrönor som finns. Ska skärpa mig på den!


Ser ut att bli en fin dag idag...synd för mig!






Fitt!












Shit vad jag har tränat skiten ur mig! Två dar i rad har jag gått på sånt gåband i typ 50 minuter och gjort 100 situps! Bitchen 2o1o kommer jag lätt att bli! Jag är faktiskt smal, det vet jag. Men den där badringen som hänger emellan överkroppen och underkroppen känns lite som ett geggigt bihang.

Jag ska nog träna imorrn också!

Jag vaknade (vet inte vilken tid det var) av att balkongnissarna höll på att borra sig in i lägenheten. Kul när man ska jobba fyra nätter. Dramatiskt flyger jag upp arg som ett bi, in i badrummet och sätter demonstrativt in öronpropparna så långt in i örat jag kunde. Sen sov jag gott vill jag lova. Någon jäkel ringde på dörrn och väckte mig klockan 16. Det var min Älskling. Då var det lungt att gå upp den tiden.

Men mer respekt åt nattarbetarna tycker jag!


Det värsta jag vet är stroppiga, snobbiga och bortskämda personer som tror att dom kan få allt dom vill och bete sig hur dom vill. Jag såg en brud på halv åtta hos mig som betedde sig som ett riktigt svin. Hon visste bäst och var bäst helt enkelt. Ingen mat dög och så använde hon överdrivet många vuxenord som hon inte ens förstod innebörden i.


Tackar mina föräldrar för att jag har blivit bortskämd med kärlek istället för pengar. Tack för att jag slipper vara ett osäkert svin som ska försöka spela bäst. Det är viktigare att få höra att man är bra.






Jobbigt.













Fan om en vecka sticker Mårten till Hamburg i två veckor för att jobba. Jag sitter och funderar på hur jag ska överleva. När man har vant sig vid att iallafall ses varje dag och nu ska han försvinna i EN HALV månad!
Jag undrar också hur han ska överleva då han knappt kunde vara borta från mig ett dygn när han var på kryssning. Ibland är livet svårt fan.


Ibland får han förfrågningar om att vara borta i FYRA äckligt långa månader. Men det har jag sagt ifrån om. Max en månad får han vara borta annars pallar jag inte. Fine om dom innan mig tyckte det var okej. MEN vem fan vill att ens karl lämnar en i fyra månader om man inte har problem på nått vis? Inte han och inte jag iallafall!


Jag ska nog överleva genom att umgås med nära och kära, träna, jobba och städa. Det ska nog gå bra. Eller näefan! Jag har redan separationsångest!

Fan vad jag svär.


Jag kommer att sakna honom så mycket och såklart jobbar jag ju den dan han kommer hem också...
Inte stabilt!







 


Öronproppar är bra att ha...








När man har en ledig man som är hemma och vaken medans en själv ligger och snarkar och gnisslar tänder på 24 kvadrat. Jag tycker synd om honom och om mig. Jag tycker synd om honom för att han måste tassa på tå och måste kolla på film med hörlurar. Jag tycker synd om mig själv för att jag vaknar ändå. Jag har inte ro att sova när jag vet att han finns i samma rum utan att vi kan umgås.



Nu är det sista natten och det känns så skönt att få knöla sig ner utan att vi båda behöver tycka synd om varandra.



Igår var vi ute och åt med Gubbens bror, hans tjej och hans två systrar. Nu har jag nästan träffat fem av sex syskon. Det är bra jobbat på ett år tycker jag! Speciellt när alla är utspridda över hela sverige/världen. I början ville jag att han skulle måla upp ett släkträd till mig så att jag kunde hålla koll. Men jag tror jag fixart nu!



Ikväll ska vi ha rajtantajtan jag och mina tjejer. Vi vet inte vart vi ska. Busigt.
Kommer att bli skitkul, det känner jag i lilltån.



Mamsen min är i Ullared! Hon hade köpt en julklapp (gäller att inte behöva stressa) som hon inte vet om hon ska ge till mig eller Far. Haha, vad fan kan det vara? I år lovade hon också att hon inte ska gömma alla julklappar så att hon inte hittar dom på självaste tomtedagen.






Knivslipen funkade utmärkt!








Vi var och handlade ölglas på Factory outlet i vingåker och passade på att köpa en knivslipare samtidigt. Igår hade Mårten den slöaste kniven på antarktis men han visste inte om det funkade eftersom att han inte hade använt kniven...

Så skulle vi äta köttabullar och jag ska ta fram en matkniv från diskstället. Schlink sa det när jag kom åt den nyvässade kniven och där fick vi reda på att knivsliparen var sjukt bra.

Nu svider det satan på tummen när jag spritar mina händer. Slutsats: En bra knivslipare som inte funkar ihop med ett klantarsle till Karro.



I fyra dagar har jag varit som en igelkotte som gått vilse. Jag sover, äter, pussas en sväng och går till jobbet. Så har min vecka sett ut ungefär.


Annars hade jag/vi (tror jag) en underbart trevlig helg med min familj hemma i RiverLake (Forssjö). Vi spelade sällskapspel, åt mat och bara myste.
Jag och Mårten måste vara i samma lag när vi spelar spel. Annars blir vi onda. "Du fuskar ju för fan!" eller "Ska du sova med mig inatt eller!?" är bara några av dom fraser vi slänger ut till varandra. Tur att vi gillar varandra lite ändå...



På Lördag slår jag klackarna i taket! (fast utan klackar, för sånt skit kan jag inte gå i)
Jag, Jossan och Lovisa ska ut och flänga på stan medans BoxarBengt åker på den där kusinkryssningen. Jag har bestämt att båda ska sova hos mig, annars blir jag orolig att dom inte kommer hem.
(Ja, jag läser tidningen för mycket)


Nu längtar jag efter att få knöla ner mig bredvid min varma man.
(Han tycker nog inte att det är lika mysigt när iskalla frugan dyker ner)





P.s Jag har käkat klart min antibiotikakur nu och jag är frisk! Måste nästan köpa tårta och fira Moraxellan och pneumonins bortgång.





Carola fifan!









Jag och Älsk var och handlade på självaste ICA. När vi går ut där ifrån står Carola och skulle ringa nått samtal. Vi glodde lite på varandra och jag och Mårten var kanske en halv meter ifrån henne.

När vi har gått en bit säger jag till min förvirrade man:
- Jaha då såg vi Carola också!
- VAR!?
- Vi gick precis förbi henne gubben, du menar väl inte att du missade henne?
Mårten försöker vända sig om.
- Nej förfan! Vänd dig inte om, hon ska inte ha någon uppmärksamhet!
När kusten är klar vänder han sig om lite snyggt och kollar iallafall.
- Hon har blivit tjockare.
- Jaaa hon är ju gammal nu.
(Som om man måste vara fet för att vara i 40-årsåldern?)
Jag är så klipsk ibland...





Veckans suveräna

I veckan var jag inne och lunchade med Mårten och Rickard.
Servitrisen kom fram med Rickards planka och han blir glad.

-Suveränt!
- Men så kan du ju inte säga!? Du har ju inte ens tagit en tugga!

Skön servitrisa!



På Fredag åker vi hem till mina skapare! Har saknat dom massormuchomutch! Och Mette-Marit!
Jag vill släpa hem den där lurviga tokan varje gång jag kommer ner!
På Lördag ska vi kolla på Lillskruttan när hon dansar. Jag äro en stolt storasyster! Hon är så sjukt duktig!
I sommar ska vi åka ner och vara där i en vecka minst tycker Mårten. Ja det kan jag apselut gå med på! Skönt att han trivs bra där! Annat vore konstigt eftersom att jag har världens bästa skapare och världens raraste man som dom trivs kalas med.
Catching på den!


Linnea Öberg
The sisslors!




Gröna vänner.








Shit vad är jag för sjuk!? Chefen trodde det var moraxella. Någon sjukdom jag aldrig har hört talas om tidigare, men som man tydligen behöver bekämpa med antibiotika.


Imorse kunde jag knappt andas. Jag hade något i halsen. Jag hostade tills jag kräktes upp en grön slimeklump. Jag försökte spola ner den med kranen på högsta sprut. Men den där gröna, sega vännen ville inte lämna handfatet. Tillslut fick jag peta med en tops. Hoppas att jag inte satte stopp i avloppet med min gröna vän. Fräsht tänker ni. Ja det tänker jag också! Så därför ska jag gå till läkaren imorgon för första gången i mitt liv. 


Jag sov 14 timmar + 1 idag. Mårten väckte mig vid 20 när jag skulle gå iväg till jobbet. Jag mådde skit och ville egentligen inte gå. Men det är halshuggning om man sjukar sig en timma innan man ska vara på jobbet, så jag pallade mig hit. Nu mår jag lite bättre efter två alvedon. Får se om jag stannar hemma på Torsdag om jag har febran då också.



Annars har jag stekt pannkakor så det stått härliga till. Skvätte smet i hela köket, slängde Mårtens pannkaka på golvet och smälte väggen lite till med stekpannan...Men goa pankisar blev det! Om inte Mårten ljög dvs.




Time to be bitter!
Det värsta jag vet är att bli tillfrågad när någon annan inte kan.
Mårten och hans kusiner och syskon ska på någon kusinkryssning och respektive får inte följa med. "Då blir det ingen kusinkryssning" Men vafan är ni 12år sa jag. (Det var dock inte Mårtens påfund, men ändå) Det är ju inte så att jag hänger i Mårtens röv så att han inte kan hänga med sina kusiner. Nu hade så många bangat så han sa att jag kunde få följa med om jag ville. My ass att jag vill följa med när jag inte har blivit tillfrågad från början. Vad välkommen man känner sig då. Jag ska hänga med Lovisa och Jossan och slå klackarna i taket hemma istället.

Sen var det en så kallad vän till mig som ville hänga med mig på valborg för att en annan vän till oss jobbade. Och hon skrev verkligen så också. Näe då kan det va.

Sånt blir jag bitterfittan på! :)



Bitterfittan.








RSS 2.0