2 Nätter kvar...


Waaaahoooooooo! Fast dom här nätterna kommer säkert bli sega...jag längtar gärnet och är sprallig som ett barn på julafton! Tänkte först att jag inte behövde ha nån semester, men sen kom jag på att jag kan behöva den ändå! Säger som skärmen på Pingstkyrkan i Sollentuna: Tack GUD för sommaren!
(Jag Tony Jennie & Kronk tänkte elda ner den kyrkan för ett år sen pga all propaganda man tvingas på när man åker förbi med bussen)



På jobbet är det lungan! Stabilt! Jag fick minsann jobba med min bästa arpetskamrat Caroline tonight! Hon flydde från mig för att åka på semester hela tiden! Taskit. sluta med det nu! Så nu är jag nöjd och glad minsann!

Igår hade vi filmkväll! Nästan allt gick som planerat förutom att en viss Finne låg förlamad av biverkningarna från Kosken...så han orkade väl inte ta sig, och tjejen kunde han inte släpa med sig! Jag som vill se! träffa! Lära känna! Hon var ju trotts allt med och valde ut mitt Kattparaply!

Så det blev Jag, Cid, Kristin, Tony & Jennie som gick till Kruthornet och tjockade pizza! Sen bar det iväg hem till oss för att kolla på Morgan Pålsson- världsreporter på min nya lilla tv. Den var lika bra och rolig som första gången jag såg den! Skulle kunna se den varje dag i hela mitt liv! Morgan Pålsson & Cid.
Den uppskattades också av resten av alla som såg den, utom Tony. När han väl har bestämt sig för att nått ska vara dåligt, så är det dåligt även fast han inte vet eller har sett...Envisa jävel! Du ska alltid har rätt!
Men det var en trevlig kväll tycker jag! Hoppas alla också tyckte det! Det kändes så iallafall!
Nästa gång blir det grill och kubb, och då jävlar ska ni vara med Kronk! Om ni så ska ta soffan och extrasängen!



Blääääääääh, jag är seg och vet inte vad jag ska skriva! Har ju inte hänt nått sen igår förutom att jag har börjat blivit beroende av The Sims igen! Efter lite tjat på gubben min så var det mitt! Mooohaaaah! Jag har parat mig massa med mina simgubbar, och dom önskar sig 10 baaaarn! En gång satte jag in en man och 6 kvinnor i ett hus och sen skaffade karln ett barn med vardera brud! Vilken intriger det blev! Vem behöver se Våra bästa år när man har The sims!?



Jag ska nog se saw lll nuuuuuh! Dödar lite timmar! Och inte bara timmar dödar han Jigsaw!


Jag vill att ni folk som läser även skriver en liten kommentar till mig någongång så jag vet vilka som läser! Sånt är intressant att veta!
(Caroline & Jossan ni är duktiga! Gnuggisar till er!) 






Bye Bye Then!






Godis!



Here we go again! Har unnat mig lördagsgodis idag på jobbet! Mjum mjum! Jag var så barnsligt, larvigt, töntigt, fjolligt godissugen igår natt...Jag rev igenom frysen och hittade en glass! Shhhh...
Så nu sitter jag här och är hög som ett hus på socker! Waaahooo!





Haha! När jag närmade mig jobbet idag såg jag knappt ingången! Det stod ca 3o pers utanför, och då överdriver jag och skojar icke! Traskar in och får se ytterligare 1o pers i entrén...går upp en trappa och där satt 1opers till! Häftigt att dom samlar hela släkten att vaka när nån är sjuk! Men shit, hur kan man känna så mycket folk!? Jag var ute i köket kl 23 och skulle blanda välling. Då hörde jag ett jävla liv där utanför...dom är fortfarande kvar! Dom bara sitter därnere! Helt knasigt! Låter nästan som om sjukhuset har blivit en kvarterskrog! 
Men att dom orkar är ju fachinerande!



Min hemresa var ett töcken...Jag vet att jag pratade med Karin om att alla går och skaffar sig barn här och där! 
"Men Karro, vi är ju gamla nu så det är ju inte så konstigt att folk skaffar barn" 
Nooooo säg inte såååå! är jag gammal? kommer jag att dö nu?
Näe, men det är ju så här i stockholm...Man väljer karriären och pengarna före familj och kärlek. Här blir man morsa när man är 40, medans man är 20 i Katrineholm där det inte finns annat att göra...

Sen diskuterade vi klart och sa puss och hej, sen satte jag mig på min buss tror jag...

Vaknade av att Cid viskade lite gulligt i mitt öra, att nu älskling är det dags att vakna...
Vad är klockan? (Ynklig som jag är på mornarna)
Klockan är 14...
Åh så bra! 
Skulle inte jag väcka dig kl 12?
Näääääääh, klockan 14....Ciiiiiiiiid.....Vad är klockan, EGENTLIGEN?
Hmmm, klockan är 12? skulle jag inte väcka dig då?
Nooooooooooooooh! Klockan 14 ( Ynkligare än ynkligast )
Åh, felåååt, trodde du sa 12! (Måste ha sluddrat en jävla massa)

Snark snark, tjejen somnade och vaknade kl 14 som önskat...



Ååååh jag vill se en film, men kommer inte på nått braaaaaaaaah!
Tips tack!?




Imorgon ska jag, Cid, Kronkofanten, Kristin, Tony och Jennie se på film och käka food! Det ska bli mys! Vi har köpt Morgan Pålsson-Världsreporter. Klockren film som jag gärna ser på repeat som en dement gammal tant...

Haha, appropå dementa...När jag praktiserade på ett demensboende i ettan hade vi spelat in avsnitt av så ska det låta.,,På ett av banden fanns Martin stanmark med, och jag tyckte han var så jävla snygg, så jag satt jämt och kollade på det där bandet Holy moly vad het jag tyckte att han var...
Jag tänkte att alla tanter och farbröder var ju dementa, så dom kom säkert inte ihåg att dom hade sett det programmet 100 gånger, tills en farbror väste åt mig, att nu minsann får det vara nog! Nu har vi sett den här hundra gånger! Jag kollade aldrig mer på den filmen efter det...



Gubben är ute och roar sig och dricker öl! Bara han hittar hem sen så är jag glad! Usch jag vill också få vara ledig på helgen! FUSK! Men, men man tjänar ju lite kosing iaf. Får väl fira lite när vi åker båten...Då har jag min semester! Lins säger att det är bäst för mig att jag tar hand om henne, annars rymmer hon hur lätt som helst! 
"haha, vart ska du rymma!? Hoppa på en ö eller?!"
"Jag rymmer jättelätt!"
"Duuuu, vem har uppfostrat dig!? Tror du inte att jag vet hur du tänker? Godisavdelningen på taxfiiin såklert!"
" Hmmm, jäklareh" 

Just det sis! You cant run away from meeeeee....
 

          



Gaaah, segt! Har fortfarande inte kommit på nån film jag vill seeeeh! Tyck synd om mig! Nuuuuu!

A, jag drar mig nu innan jag blir tokig!



Heeeeeeeeeeeeeeeejh





Lågtryck


Här sitter jag på jobbet med jordens skallevärk! Klockan är o2 och det är nåra timmar kvar av natten...Får väl fråga om någon har en alvedon att avvara...
Ska iaf skynda mig hem och skeda sen! Så skönt det ska bli att få krypa ner under ett varmt täcke och bli omhållen av en varm pojkvän. Det är skiten och jag kommer antagligen att somna som en älg och drömma konstiga drömmar som vanligt...

Pratade med Karin idag:
-Karin vi har inte setts på ett halvår!
-Det blir ett halvår om nåra veckor! (Tjejen med kollen)
-Det går inte för sig Karin!
-Näe, det går verkligen inte för sig Karoline!
Vi får göra något åt den saken. Vi blev visst vuxna båda två...

Annars har jag inte gjort mycket idag, sov ända till klockan 16.3o vilket var apskönt. Jag trodde som vanligt att klockan bara var 12 när jag vaknade, och det är lika skönt att få veta att så är inte fallet, du har sovit som en gris.

Skulle vara hurtig och gå och möta C, eller vi skulle hurta från stationen och hem till mig...men vi ångrade oss rätt snabbt för jag hade lite fritid innan jobbet, det regnade och var kallt och C var trött efter en mördardag. Så vi åkte hem och bakade bruna bollar istället. Har dock inte smakat dom, men det blev säkert äckligt.

näh, nu ska ja se klart Blod diamanten! Hann inte se klart den igår...




S  v   e   j  !







 

Trött Less & Matt.

Det är sällan som jag blir irritrerad och så. Men idag hände det mest irriterande jag har varit med om på länge! Jag är sällan bitter också, men nu är jag det...På den här jävla buss strejken! Jag tänkte att när jag hörde att dom skulle strejka trodde jag lite att det skulle bli som med sjuksköterskestrejken: Att nåra sjukhus stängde ner sina akutmottagningar och så. Men nejdå. Busschafförerna gick hem allihop!? Det är ju värre än värst! Och inte det att jag inte stödjer dom, för det gör jag, ni får ju Stockholm att gå runt och folk kan ta sig någorlunda bekvämt till jobbet...Men vad får man göra nu då?
Istället för en 30min resa med direktbuss så måste jag GÅ 1,5 timme plus pendel på det! 2 TIMMAR!!? När det egentligen tar 30 min...Jävla Stockholm. Och jag lovar att gå 1,5timme på morronen när man har jobbat natt är inget man vill göra frivilligt! Gör hellre lumpen fan. Så jag får ta lilla taxibilen imorrn. Kostar ett halvt busskort, och man får inte tillbaka ett skit från SL. Men jag vill bara Heeeeeem! Fick skjuts till jobbet av Tony och Jennie! Fyfan vilka gullegrisar! Vad skulle jag ha gjort utan grannar/vänner som er?



K a r o l i n e



 


Men nog om det! Näääääh fan! Jag är arg! Jag hoppas att dom ger sig väldigt snart (alltså gubbarna som sitter högt upp) så att jag slipper bli ruinerad eller mördar någon på vägen hem...

jag får min TV-bänk på tisdag! Jeeeej, finely! fram med lilla skruvisen och börja mecka! Jag och Karin avled nästan när vi skulle sätta upp min nuvarande tv-bänk från jysk. AKTA ER FÖR JYSK! Det fanns inga hål där det skulle vara hål!? Så vi fick göra egna! Med skrummejsel! hade inte min älskade borr då...Efter 3timmar och svett och tårar så var den ihopsatt.
Så allt slit och kärlek till dig Jossan! Vårda den ömt. Det har inte jag gjort...



Lalala...jag har så tråkigt just nu. kollar på en tråkigt film som man måste vara inne i. Sånt gillas icke! Jag vill ha lättittat!
Får väl läsa aftonbladet för tjugonde gången och gå in på facebook och snoka bland folks bilder...kul liv Karro, kul liv...



Har fått min Bonotavla! Snygg den är alltså! Jag har ju "gjort den själv" Alltså redigerat den lite innan jag skickade in den till http://www.fotokonst.se/ Jag kan rekomendera den sidan. Man kan ta vilken bild man vill och ladda upp. Om man har kids och så kanske...till hur stor tavla man vill. Canvas, eller med träram eller vad man nu vill ha! Grymt är det iaf!



Annars har det inte hänt så mycket i livet. Min kära mor ringde mig idag och sa att hon tänkte på mig varje dag. Det är skönt att höra. Tänker på henne också. är som sagt mer mammig nu än när jag var liten...Hon fyllde år igår, och jag har big plans for us! Blir överasking, ska väl berätta här sen när hon själv vet...Hon läser ju min lilla blogg iblann...♥









Skriver mer sen! Orkar inte nu va.
KISS!




RSS 2.0