Zombieland

 



Känner mig som en mördad zombie. (Hur nu det känns?)

Var så trött och slut efter min snuslösa arbetsnatt att jag låste överlåset som inte var låst, för att den låsa upp det och låsa underlåset. Kunde jag inte ha känt på dörren om den var öppen? Näe det kopplade jag inte. Däck i säng och vaknade halv ett. 4,5 timmar.

Upp för att handla ALLA julklappar efter som att min kära Mårtensson har som tradition att köpa allt så sent som möjligt. (Och jag blir som jag umgås)
Hemma runt halv åtta på kvällen och började slå in prisenter (ja, jag tycker det låter finare att säga prisent) sen var det bara att hoppa in i duscha för att sen dra sig tillbaka till plikten.

Nu är det en helvetestorm ute och jag undrar dels om Mårten lever och om vi kommer att kunna komma hem till Katrineholm till jul.


Julen firar vi först hemma hos min mor och far, sen åker vi ner till Skövde den 25e och firar med M´s mor och bröder. Så det blir mucho tågåkande! Snooz på den!

 

Nu vill jag önska alla tjatande och trogna läsare en riktigt Happy Jul!






Mette-Marit  säger ge mig en ätbar Julprisent tack!



Älskade.



FÖR MIN EGEN SKULL



Vart är du?! Jag älskar ju dig! Men du är inte här hos mig...
Nej jag pratar inte om Mårten just nu. Imorgon eller igår hade det antagligen varit Mårten, men nu är det min vän Prillan jag saknar allra mest!

Jag hade en jättetrevlig kväll hos Jossan tills jag åkte därifrån och insåg att mitt snus låg kvar hemma hos henne. Just nu hatar jag alla som inte har ansträngt sig för att ge mig snus. (Vilket jag i normala fall skulle förstå)

Mina arbetskamrater har ringt runt för att dom inte vill ha en Hetsig, aggressiv, självmordsbenägen Karoline.
Men dom har letat förgäves. Men jag Älskar dom för att dom försökte iaf. Resten hatar jag.

Man blir lätt som en Borderline-person när man har abstinens.
HATA-ÄLSKA, SVART-VITT, OND-GOD.

Jag är ond just nu. Fast jag har tur som har min underhållande arbetskat här! Åsasmörgåsa du gör min nikotinfria natt halvt okej faktiskt! Mårten, du har inte ens ringt mig för att kolla hur det har gått för mig?! Då kan jag säga nu att det går åt helvete! (Imorgon Älskar jag dig igen.)

Egentligen är det ju mig själv jag ska hata för att jag är så glömsk och slarvig.
(Glömde ta med mobilen till gymmet i Söndags = Tony & Jennii orkade inte vänta. Resultat: Ett argt och frusset par vänder och åker hem...Förlåt igen!)
Men jag är så trött på mig själv så jag vill skylla på någon annan.


Allt är ta mig fan ANNA, FUCKING ANKAS FEL!




Kärring.




RSS 2.0