Befinner mig i Paradiset men har blivit utkastad ur Facebook...





Vad ska jag saga...vi njuter och befinner oss i paradiset. Det trakiga var bara att nar jag skulle logga in pa facebook for att saga att jag lever, sa ville den ha en kontrollfraga som jag saklart har glomt bort svaret pa.

Har har det hant grejer, men det tanker jag beratta om senare for det kostar 5 dollar/10min och det ar jobbigt nar inte dom svenska bokstaverna finns pa det har sabla tangentbordet.

nu ska jag upp pa dack och lapa sol!

Puss pa er isbjornar!


Pirates of the Carrabien








Det har hänt mycket på senaste. Vi har flyttat till våran trea på Söder för två månader sen. Jag har börjat köra bil med mamma och imorgon drar vi till Miami!

Vi ska åka på kryssning i Karibien i en vecka med anhalter som Key West, Jamaica, Cayman islands och Mexico.Sen stannar vi i Miami i en vecka efter kryssningen.

Jag ska bara ligga som en strandad valross på däck och på alla vita stränder vi kommer att besöka! Så jag kommer säkert att väga 20kilo extra när jag kommer hem, för det är all inclusive!

Jag tänkte jag skulle försöka blogga lite när vi är på vifft (vissa har varit på mig) så att vi slipper punga ut hela lönen på telefonräkningar. Så jag bloggar i den mån jag har internet.


Fyfan jag har inte börjat få flygfeber än. Det kommer imorgon. Alla kanske inte vet att jag är rätt så saftigt flygrädd. Men jag får ha i åtanken att om vi skulle störta och dö, så gör jag det med dom jag älskar.
Det är inte bara Mårten som ska åka med. Mamsen och Papsen kommer ju också med!

Så nu säger jag So Long Suckers! Vi ses om 2 veckor!






Cayman islands





RSS 2.0