Två stora barn...

 



Vi är helt fast. Som två stora barn ligger vi i sängen och spelar Resident Evil på tvspel. Det är blodigt allvar och man får inte göra bort sig. Då blir den andra mycket sur. Det är ju skönt att vi bara är sura på varandra när vi spelar tv-spel! När det går bra älskar vi varandra mer än någonsin.


Men jag menar, hur sjukt är det inte?! Här sitter vi som två barnungar helt fastklistrade i ett spel och vi hinner inte ens äta? Ibland önskar jag att Mamma var där så att hon kunde säga till mig, att nu får du inte spela mera! Vilken tidsdödare! Fast shit, det är kul! 


Mårten är dock
 lite orolig hur det kommer att bli när vi klarar spelet. Kommer vi få abstinens och köpa ett till spel, eller kommer vi bara att sitta och glo på varandra? Jag tror inte att det blir några problem. Vi lyckades slita oss från Farmville (Mårten gick in på Facebook ändast för att spela Farmville) så vi kommer att klara det här tillsammans!




Nu ska jag väl göra mig en önskelista eftersom att mina kära har frågat vad jag önskar mig:

•Jag köper aldrig smycken till mig själv. Jag gillar fasen smycken! Halsband & örhängen är sånt jag brukar mest. Dom få jag har.





•Saga Form glas. Snapsglasen/shotglasen är dom jag bara har 4 av.



•Kiwilyktor. Funkar alltid. Jag älskar dom! (Har röda, Blåa & Turkosa)

Oj vad mycket det blev!? Helt plötsligt önskade jag mig en massa?



Nu har jag bara en jobbnatt kvar, sen bär det av till skogen en snabbis!


Mosig i Brainen.





Nu har jag satt mig! Varit pyssel och papp hela natten. Inget hets så, men en massa pyssel. Snart får jag bädda ner mig en upphettad säng. Fiii va skönt!


På Fredag är det uppvakning för Karin & Bror som blir klara systrar. Jag är mäkta stolt! Jag drar ner lite skapligt trots att jag har jobbat natten innan, så att jag får ha lite Mamitime!



Sen fyller jag år nästa helg. Varför skulle jag ploppa fram den 22a? Det var väl skitonödigt!? Kunde jag inte komma den 26e istället? Januari är den sämsta månaden. Man är fattig som en lus efter jul/nyår och mellandagsrea. Ni kan få komma på en kaffesump om ni vill fira mig kära vänner! Lite pasta med ketchup kan jag kanske trolla fram!
Näe, men ärligt. Jag bryr mig inte om att jag fyller år. Inte längre. Det är mysigt att träffa familj och vännerna, men vafäen, inte måste man köpa prisenter tycker jag. Och om ni promt vill det så får ni gärna vänta till lönen kommer!



Nu saknar jag min andra hälft rätt så jäkla mycket. Det gör jag så fort jag stänger dörren hemifrån. Jag vill liksom inte lämna honom. Så har det aldrig kännts förut med någon annan...



♥ Vi är dom som har hjärtan av ädel titan. ♥

Nu längtar jag också till våren! Är trött på min vinterjacka! Vill bara ha skinnisen och nån fräsch sjal och min coola vårkepa! Jag är trött på mössfrisyr och stickig halsduk! Men jag får väl vänta. Men den dagen det börjar töa blir Karoline en glad Karoline!



Sommar & Sol, vi har kort, tight kjol!





 


Snart hem till slafen!



Min sista natt av 3 nu. Är ledig idag! Ikväll ska vi gå på bion! Längtar efter att få krypa ner hos min varma kärlek efter att ha åkt hem i 15- grader. Undrar om han vaknar om jag trycker mina kalla fötter mot hans varma?

Den skönaste händelsen idag var när jag pratade i telefon med Mårten. Helt plötsligt hör jag hur han nyser, och sen avbröts samtalet. Han nös så kraftigt att han la på luren! Haha på den! Vi fick ett trevligt skrattanfall bägge två.

Nu kom jag på att jag var hungrig! Har inte ätit på hela natten...

Skorpan, here i come!



Youre the best around!




År 10



Jiiiises vad det här året gått fort! Men det har hänt en jädrans massa grejer. Den viktigaste grejen är ju faktiskt att jag träffade min Mårten. Han är det bästa som hänt mig. Helt klart!
Det värsta som hände under o9 var att min Farmor lämnade oss. Hon är numera min skyddsängel.



Den här julen hade jag turen att få vara ledig under hela julen, och på nyårsafton! Vad hände? Fick Öberg tur helt plötsligt?

Nu sitter jag på jobbet och snorar. Jag har varit helt däck i 3 dagar med feber, biljardkulor i halsen och så mycket snor att jag trodde att hela hjärnan höll på att rinna ut. Nu är det bara snor. Ingen feber och inget halsont. Så nu är man fit for fight igen!


På Lördag ska vi gå på bio med några kära friends! Vi ska se Avatar, men jag är rädd för att jag ska bli besviken. Precis alla som har sett den säger att den är sketabra. Men kommer jag att tycka det då?


Vi var och såg Sherlok Holmes. Jag hade nada förväntningar på den filmen, så det slutade med att jag var helnöjd och tyckte den var asbra. Så den kan jag rekomendera. Ingen tror jag blir besviken.


Tänkte bjussa på lite Jul/Nyårsbilder nu...








 


RSS 2.0