Rackarns



Nu är jag trött som en apa i amazonas djungel. Min sista natt innan helg och det går otrevligt, otroligt segt.
Ska bli skönt att få komma hem och ta en lur! Lovisa har också jobbat natt inatt, så vi har setat och gojat dynga halva natten.



Jag köpte candy med mig till jobbet. Det blev nog ett kilo, så jag släpar hem det igen. Jag bjöd ju fasiken på bullar igår, så någon måtta får det vara för dagen!

Igår gick jag och Lovisa en lång prommenad! Jag visste inte vart jag var och började bli lite småängslig. Då kom vi fram till det där jäkla Mariatorget (där jag var vilse en annan gång) så då kände jag faktiskt igen mig.
Hem drog vi snabbt som vinden och jag gjorde fetaostbiffar. Det var godis.


Mårten slutar 12 idag, så längre än så tänker jag inte sova! Det blir nog lite segt, men det är det värt för jag vill ha all tid jag kan få med honom. Biljard ikväll med some friends! Kulkul!



Happ, dags att jobba lite nu! Barnen har sovit fint och dom är så söta att jag vill käka upp dom!






Be nice to me, i can be your nurse some day!



Jag är ensamvarg...



Jag har bara setat hemma om dagarna den här veckan. Jag har säkert kunnat ringt någon kompis men jag har inte riktigt kännt för det! Gillar att vara lonleywolf ibland! Dansa runt och sjunga högt så att grannarna får tokspelet.

Så igår fick jag för mig att baka! Jag visste helt hundra att jag inte ens kan göra scones, men var ju tvungen att testa! Det slutade med att jag bakade 6 brön och 50 bullar i Mårtens tiny kök! Om jag säger såhär: Det fick plats 9 bullar på plåten och jag gjode femtio stycken. Många glapp i ugnen med other words...Hör och häpna: Skiten höll ihop och båda smakade konstigt nog smaskens! (Har referenser)
Kanske ska göra det här till en ful vana?
Såklart fick Skiten inte plats i frysen så jag skickade med Mårten bullar att bjuda sina byggmän på.
Men det räckte väl inte!? Fortfarande ingen plats i frysen - Åtgärd: Ta med bullar till jobbet - Resultat: Bullar uppätna.

Imorgon ska jag döda ensamvargen och träffa Lovisa! Vi har inte setts på ett tag, så det är minsann dags nu!



Anyway...
Min man är världens underbaraste!
Han kommer hem från jobbet med en påse i handen: Djungelvrålsklubbor!
Han hade sprungit förbi dom och tänkt på mig. Mitt hjärta.



På fredag är det, håll i er: Fredagsmys! Då ska jag och Mårten ta igen kvalitetstid! Kanske blir en jävligtlångochkallhöstprommenad, kansketändanågraljus, mabyätagodmat och troligtvismysajärnetihästensängen. Låter bra tycker jag! Check på den!



Nu är jag på jobbet och den här natten har gått galet fort! SpeedoGonzales i mitt hjärta! Det är nog bara för att jag har mina otroligt rara arbetskamrater Åsa & Caroline här! Just nu har vi alla kommit in i fasen: prataintemedmigförjaghargrötihuvet.





Sup & Svälj, trevlig helg!




 


Mördad människa i torkrummet.



Jag tvättar idag. Jag är alltid rädd för vad jag ska möta i tvättstugan. Nu var dörren stängd, det var mörkt och torkrumsdörren stod på glänt. Tänker direkt: Det ligger bergis ett ruttet lik därinne som ändå lever. Kanske tänker så för att vi såg en skräckis igår. En väldigt bra skräckis dock, The univited.


Nu ska jag snart gå ner till det satans, läskiga torkrummet...


Igår var en Söndagsmysdag. Jag vaknade och flög upp ur sängen runt 13 när det plingade på dörren. Kommer Jossan nu? Ja det är säkert Jossan. Kikar i lillasmartahålet i dörren och ser en karl! Vem fan är det? Mårten ska ju inte komma förens runt 18? Jag vågar nog inte öppna. Men sen försvinner det grumliga sömnen ur ögonen och ser att det faktiskt är min karl som står där! Kanske skulle öppna dörren då?



Jossan kom strax efter och vi alla tre gick och smaskade i oss Indisk mat, det är namnam med curry! Sen var det fika, och lite mys innan bion.
Bröllopsfotografen var jättebra, men samtidigt rätt hemsk. Tragikomisk kan man säga! Se den säger jag bara.



Idag ska jag åka hem och dumpa av lite kalla jackor, hämta min varma jacka, tömma frysen och hämta räkningar. Kul jul.


Hej & Hå!


Elvaelvaelva timmar!



Varför skulle jag jobba just denna natt? Jo Karoline, för inatt ställer vi tillbaka klockan och för att du alltid är så sugen på att jobba en extra timme?
Jag vill hem!



Idag har jag bara varit en lat säl och setat i soffan. Jag ringde också min Gubbe:
- Vi har sågat ner ett träd!
- Varför sågar ni ner ett träd!?
- Vi eldar!
- Aaaaaja!

Hmm, Mårten är på party och har varit det hela helgen, så jag hoppas att trädet föll rätt...




Imorgon kommer mítt hjärta hem! Jag har saknat honom utahelahelvete. Söndagsmys ska det bli. Bröllopsfotografen ska nog ses på bio också


Nästa helg ska vi på halloweentjofräs hos Tony och Jennii. Det är någon form av knytis, men vafan vi ha med oss!? Jag saknar fantasi! Helt fantasidöd och smaklös. Tar väl med mig ett äpple eller nått...Firar man Halloween? Eller är jag gammal och efterbliven som inte har gjort det förr?



Jag trodde just att Jossan var död. Jag blir orolig när folk inte hör av sig och då tror jag att dom är döda.
Jossan skulle på fest ikväll och skrev ett sms att hon inte hittade dit och hade virrat runt i 20 min.
"skriv när du är framme!"
Jag får inget svar...
Smsar igen
"Hör av dig för jag blir orolig!"
Ingen leveransrapport, slutsats: Mobilen avstängd - Jossan är mördad.

Nu är det ju sällan så att det är en massa hemskheter som hänt, men jag blir orolig!

Fick iallafall ett sms tillslut att hon levde och hade kul!

Jag får sluta att tänka att alla mina nära och kära jämt ska råka illa ut.

Jag är en hönsmamma! Lägg av med det!





Ruttet lik.




Idag har jag rensat i avloppet! Tur att jag hade handskar hemma säger jag. Ja, jag bor så mycket hos Mårten så nu säger jag hemma. Blir kortare så.
 Jag ska säga att det var länge sen jag kände sån svinig doft! Jag är inte kräsen med lukter, ja jag skulle till och med kunna jobba som sopgumma. Men det här tog tamigfan alla nobelpris i alla kategorier! Trodde ett tag att både the Ring tjejen och Grudgetjejen skulle komma upp när jag drog bort alla dessa hårstrån.

Så nu går det att duscha igen utan att man ska behöva ta simborgarmärket.



Igår var jag en duktig tvätt och städtjej! Så får det ju bli när man är ledig och den andra är iväg och fixar mat på bordet.
Jag tycker att det är läskigt med tvättstugor. Jag har antagligen sett för många skräckfilmer om folk som blir mördade i tvättstugor. Men det gick riktigt bra och mitt nyduschade hår torkade finfint när jag hängde upp tvätt i torkrummet. Förövrigt hängde dom där linorna väldigt högt upp så jag har nog växt några cm under tiden i tvättstugan.



Sen har jag sabbat Mårtens kök. Stekpannan stod lite för nära väggen och det tyckte inte målarfärgen om. Så nu har jag haft sönder: Hans köksvägg, hans toastgrill, några glas och hans knivslipare.
Klanarsle är mitt nya andranamn.


Nu jobbar jag 4 nätter, så det blir ingen helg för mig inte. Lika bra för Mårten är borta och jag är inte så väldans stuffsugen. Får köpa något gott att snaska på istället!



My ass.








Fotofotofoto




Jag har lekt med min kamera! / Amatörfotografen









Vi bor på landet!

 



Ja, i helgen iallafall...idag åker vi hem till den djupa skogen, till Andvägen. (eller Ankvägen om Mårten får välja)
Där ska vi spendera helgen och bara ta det lungt och ha trevligt med familjen Öbergsson.



Sista natten. Som vanligt går den så himla långsamt. Slowmoton 100%
Ska ta mig hem till raringen och sova med honom. Öronproppar gäller. Så att man kan grymta till 12 iaf.
Nu undrar jag bara en sak: När får man åka hem?




Jag blev bortskämd av MorsanJossan idag. Hon hade väl läst min blogg och såg att jag var en hungrig människa. Så hon pysslade om mig hela dagen med mat och kaffe på det. Vilken raring jag har!

Inte nog med det så kommer man till jobbet och får massa godis av kollegan. Tack Josefin!
Man skulle nästan tro att jag fyller år, men nej det gjorde jag icke!

Hej och hå, jag har en nagel på min tå!




♥ Tant Karro & Fru Jennii






Vinteräckel.






Jag hatar vintern. Jag fryser ihjäl. Så fort man byllsar på sig så sig vinterjacketen blir man varm och skön, men då fryser man om benen istället!? Ge mig en termobralla! Och så kommer man på bussen/tunnelbananen och då är det Sauna istället. Ge mig en sol, ge mig en palm! Fast snö är ju bara lite, lite mysigt, och skidåkning är ju bara lite, ganska roligt...


Nu får jag snart gå hem! Mårt har fastnat i Farmville. Så nu är vi båda djupt nere i träsket...har skördat åt honom hela natten, så jag har varit ambitiös inatt! Har faktiskt jobbat på rätt mycket på jobbet här inatt också. Med barnen då.


Idag är det Jossantime som gäller. Det ska bli mys och trevligt! Undrar om hon bjuder på mat? (Glupskatanten)

Jag har också glömt bort hur min kärlek ser ut. 2 dar är en lång tid. Det tycker tydligen han med för han försökte locka över mig till honom. Men jag är ju inte så social när jag sover halva dan ändå. Så vi får synas på Fredag när vi åker till K-town!


Over and out, för nu går jag ut i kylan och in i dimman, bokstavligt talat...










Dagens kändis...


Shanti Roney




Det har varit lite snålt på min kändisfront, men igår när jag var ute på en hurtig hurtprommenad såg jag någon jag kände igen. Han ser lika läskig ut i verkligheten som på film. Fast med barnvagn och fru såg han lite snällare ut. Eller nej föresten han såg lika läskig ut.

Men jag älskar honom för att han gör en sån bra insats i alla filmer och speciellt i "vägen ut" som är min absoluta bästisfilm!



Jag har fått tillbaka musik i mina öron! Min blåtandshandsfri är äntligen tillbaka! Tack vare Mårten "Älskling" Gås.


Mina kära skapare var och hälsade på i Stockholm! Dom skulle gå på konsert i Globen (Eller säger man "på Globen?"). Jag hade sagt till Mårten att dom skulle bo i Akalla och han undrade vad i helajävlavärlden dom skulle bo där för.
Jag förklarade för mamma att nu får ni allt byta tunnelbanan för att kunna ta sig till Globen för Blå linjen var minsann avstängd.
Vi skulle äta lite food innan så mor & far kom hem till Mårten. Det kom fram att det var i Alvik dom bodde och inte Akalla, lite mer centralt, inte så mycket byta tåg...

Jag kommer att få höra det här ett tag, precis som jag har fått höra att jag skulle flytta till Murkelvägen i Solna när jag egentligen skulle flytta till Muskötstigen i Sollentuna...Jag kan aldrig bli geografilärare med andra ord...



Smartypants?





I Söndags var vi och handlade lite compactliving grejer på IKEA och tryckte i oss en massa korv! Korv som kostar 5kr är en väldans, väldans god korv! Sen var det "HejdåMams&Paps" och raka vägen hem för att hyra
Johan Falk - filmerna. Dom är jättespännande och jättebra! Åt helvete med Beck säger jag för Johan Falk har tagit över!




Idag sover jag hemma efter jobbet för en gång skull. Jag kommer säkert att bli väldigt förvirrad när jag vaknar och undra vart jag är någonstans, men jag måste kolla brevlådan och vattna blommorna! Och sen ska jag träffa Jossan på Torsdag för en höstig höstprommenad och lite kaffe på det!

Behövs väl inte tilläggas, men jag saknar min raring redan...






Paret som passade i solglajjor




Arbetshäst!

 



Nu är jag tillbaka i mitt gamla vanliga jag på jobbet. Jag har varit ledig en vecka och har fan kännt mig arbetslös! Jag har gått upp runt 10-11 varje dag och då har jag sovit runt 22-23 på kvällen. I snitt 10-timmars sömn. Deprimerande. Jag har gått och mött min arbetande karl efter jobbet, träffat vänner efter att dom har slutat jobba runt 16-tiden.

Det låter ju kanske jättetrevligt!? Men mellan kl 10-16 är det inte så skoj vill jag lova! Jag har mest gått runt och trampat och haft dåligt samvete för alla andra som arbetar och sliter.

Men nu är jag i form igen! Nu är jag tillbaks på jobbet igen och det känns bra! Kändes dock mindre bra att få höra att man skulle bli saknad när man gick till jobbet. För då ville jag ju inte riktigt gå...


Jag har sett några kändisar i veckan när jag har varit arbetslös:
Skulle precis gå fram till en uteliggare som satt hukad mot väggen vid götgatsbacken och slänga en femma i burken, när jag såg att det var ingen mindre en Magnus Betnér som satt där...Han satt säkert och spanade på folk som han kunde använda i sin nästa standup!

Sen såg jag en schleten Petra Mede. Munsår hade hon också...

Jacob Eklund försökte gömma sig med skägg och brillor...men hallå lilla Jacob, jag ser dig, och jag hör dig om inte annat när du står och pratar i mobilen. Det är ju till och med molnigt ute! Jag är inte dum inte...



Jag skulle egentligen åka hem idag efter jobbet inatt, men när min man frågade om jag skulle sova hos honom kunde jag inte låta bli. Vi är fan som magneter! Fastnar hela tiden.

Mårten är skitbra på skådespelare. Och när jag menar skitbra så menar jag för och efternamn på varenda jävel.
Vi såg en film där det var en massa skådespelare med i (jag kommer inte på vad dom hette). Helt plötsligt kommer det upp en figur som jag känner igen från en annan film: "Titta, en Ompaloompa!" Mitt skådespelargeni skrattade gott åt det en stund. Det bjöd jag på. Det var ju faktiskt Ompaloompan! ♥



Har by the way äntligen fått ett fast jobb! Sedan 2oo6 har jag väntat! En sten stor som en bumling har ramlat ner.




Puss på eder!



Jobbigaste dagen i mitt liv.



Min finaste, bästaste, underbaraste Farmor har fått sin sista vila. Vi har sagt hejdå, och det känns tommare än någonsin. Din röst, ditt skratt, din personlighet kommer alltid att vara med mig.

♥ Sov gott lilla Farmor ♥















 


RSS 2.0