Lukta på...



Jag har äntligen fått komma till jobbet! (Du är sjuk i huvudet tänker ni) meeeeen NEEEEJE! Jag har varit såååå rastlös denhär sista veckan av min semester och jag har bara saknat mina småpluttar. Jag tycker mycket om mitt jobb! Så nu har jag myst gärnet och luktar nu bebbe! Me satisfide (?)


Började egentligen min första dag igår med konferens på Hufvudsta gård! Dagen var mycket lärorik med en massa föreläsningar och sedan en massa krubb som fick smaklökarna att dansa tango.






Jysk is my shit!



Ooooh god! Jag hittade minsann mitt svarta duschdrapperiiiieeeeh! Jysk save me! Så nu behöver man inte känna ångest över ett rörigt badrum! jaaa, jag gillar inredning okej? Vi köpte också en massa handdukar (3) eftersom att mina andra har blivit lite oranga efter att jag har "spillt" hårfärg på dom!



Igår var Jossan här och drack coffiiii, det var smask och sen åkte jag hem och glodde lite på hennes lägenhet. Mycket fin! Sen bjussa hon på mat! man tackar! Det var jättegott! Kommer och äter dig ur huset nu när du bor så nära ¦)

Jag är lite rastlös och vet inte vad jag ska hitta påh! Jag städar bara hela tin. Det är tråkigt! Min goding sprang till jobbet och lämnade mig ensam, taskit! Så nu ligger jag här i en alderles för stor säng och hör alla SL bussar bröla förbi.



Det var mys igår! Tog en prommenad med älskling för vi vill inte att Anna Skipper plingar på min dörr och få se all min korv! Jag älskar korv i alla sorter och smaker. Fali som Prins! Och nej jag är inte pervers, jag gillar bara korv! Sen kom vi hem och kollade på massa gamla bilder som jag snott från Jossans dator. Och sen myste vi och såg på film! Jag skulle kunna äta upp min gubbe! Han är så fin och snygg och gó! Det är nog därför jag biter honom i örat ibland!

Jag ska fan ta en prommenad sen! Måste bara ha min musik i örat annars kan jag inte överleva!

Vad jag behöver ha för att överleva:

Φ Livet -
Man får aldrig glömma bort att leva! Då blir man en grå sten.
Φ Kärlek - Kan man aldrig få för mycket av, som med färskpotatis!
Φ Inredning - Ooooh jag har för mycket idéer och för lite pengar!
Φ Musik - System of a Down when im mad, System of a down when im sad.
Φ Film - Bästa tidsdödaren när man är själv, och bra forplay
Φ Sol - ååååh Mr Sol! Dont you ever run away from me!
Φ Mina barn - Inte mina då, men dom blir mina när jag är på jobbet, tills jag får egna.

Mjum mjum! Jag ska nog äta frulle snart! Ska bara ta mig från sängen till köket....Blir a tuff mission. Will i survive?

Jag älskar by the way min lägenhet! Vill köpa den! Nuuuuuuh! Så ja kan göra allt jag vill! Nununu!

    



Nu lägger vi ner för idag! Tejk Kär och så!


Just




Oooooooooh vad tjejen njuter! Så skönt att vara ledig, samtidigt som det blir lite rastlöst i benet och i ögat. Jag får lite panik att hitta på nått, för jag vill ju inte bara vara hemma hela semestern. jag skulle till och med kunna tänka mig att hoppa in en extra natt för att jobba bara för att jag inte gör så mycket ändå. Och fattig blir man av att ha semester! Jävlar i mig! Men det är ändå skööööönt med semester! Jag ska icke klaga, fast jag känner mig lat också! Arbetshästen känner sig slö...



Har tagit lilla tåget ner till mams och paps! Kom i Onsdags och har varit ifrån min extra allt utan lök i två dagar! Nu har jag vant mig vid dig, så nu blir du aldrig av med mig!
Jag har ändå haft mys dom här dagarna och haft mammitime, sistime, brotime, Mette-Marittime, Papitime, Karintime, och idag Fiatime!
Karin var en efterlängtad kvinna! (Är alltid)
När vi ses och pratar är allt som det alltid har varit. Allt kommer alltid vara hets, allting kommer alltid med Svanhanden och gnälldielekten förstärks med 300%.
Vi åkte som vanligt ner till Macdunalds. Fast denna gång är det bil istället för cykel. ( Vi är gamla nu? )
Giriga som vi är drar vi till med en plusmeny för att å glaset på köpet. tack då, hejdå!
Sen vet jag inte vart tiden tog vägen, men den sprang iväg fort och nu får vi slå varandra om vi inte ses snart igen!
Mucho kärlek to min Own Karenina





Vad har jag annat gjort än att blivit överöst med kärlek från alla håll och kanter? Jag har ätit upp alla mammas och pappas glassar och tagit bort en ortoligt äcklig krälande fästing från den levande krambjörnen som har varit mitt substitut för Cid när jag sover. ja Cid sover faktiskt i fotändan ibland! By the way så blev jag förbannad på Cid i går morse för att han inte sa hejdå till mig innan han gick till jobbet...brukar ju aldrig gå utan en puss och kram. Sen kom jag på att det var min mamma som gick till jobbet för jag sov i pappas säng. (Ja jag är mammig okej!?) Men det var faktiskt mamma som hade lite störstadotterabsinens och sa att nu minsann sover du hos mig inatt när pappa jobbar, annars blir jag rädd! (jaja skyll på det, jag vet att du har lite abstinens du med) ♥


jag har minsann varit på Katrineholmsveckan som startade i söndags! Eller iaf öltältet! Där såg jag en gammal lärare dansa runt, och fulla medelålders som dansade runt som galna broilers. Jag hörde också ett intressant samtal när jag stod i kön till toan om vad tanten fick i födelsedagsprisent: "En dildo och nån såndääääärnh kliroriskittlare"
Nejtack. jag blir rädd. Läskit.

Har beställt ett ardagsrumsbord idag! (Jävla unge) jag kunde inte låta bli, det kliade i fingrarna, det var rea och jag behöver ett booooord! Kolla så snyggve det är då!




Ikväll ska vi tjocka säger mamma. Faaaaaaneh! "Men vi har ju inte sunkat någon gång när ni har varit här!?"
Keeeeeeeeeeeeeeeejeh då! Ge mig en pizza då!

Jag är hungrig nuuuueh! Jag vet inte vad jag är sugen på heller! Min mage har ingen fantasi.
Och regnpissgåväder är det också! Uuuuuuusch! Tur att vi ska till IKEA imorgon med Mammi!
 Då ska jag tala om ett och annat om varför dom inte kan ha några enfärgade mörkgrå duschdraperier!? Näe? Spygrönt eller missfärgathårorange ska det vara! Meeeeeeneh jag vill inteeeeeh!
annars får det väl bli ett kuddöverdrag eller tre.



Nej nu är jag så hungrig så att jag dör av svält här snart!
RÄDDA BARNEN!




Återkommer!





RSS 2.0