Kill Bill.




Oh yes! Jag och mina vänner ska ju dra på 30-års fest med temat Film på valborg! Ska bli så asabasakul! Jag kan nu avslöja att jag ska vara tjejen i Kill Bill - Hon som vill döda sitt ex.
(Jag bestämde mig att jag skulle vara henne innan det tog slut)
Så det ska bli najsnajs med blod och grejer!

Snart ska jag dra mig till arbetet. Plikten kallar! Natten som var, var jättelugn och mysig! Bubblade på hela natten.

Skulle ha träffat Johnny idag, men när jag vaknade så insåg jag att jag var död och att solen inte sken. Tur att vi alltid prellbokar allt :)

I helgen drar jag till Kattne för att kolla på Citizens Arrest och kanske mingla in till stan lite för att kolla läget. Räcker ju att välja en krog så stöter man på alla gamla veteraner :)







Pepp.


Mina vänner, min familj, mina arbetskamrater och Lars värmer mig just nu...





Vi är lördagens änglar som virvlar i stan.


Vi är dom som du hatar en söndag på dan.

Vi är dom som kan skratta åt allt som e svart.





Vi är dom som har hjärtan av ädel titan.













Vi är änglar me blickarna högt i det blå.

Vi är dom som förlorar men jublar ändå.



Vi är dom som kan skratta åt allt med varann.

Vi är dom som kan gråta när ingen ser på.


Vi är gårdagens kärlek å stora i orden.





Vi kan om vi vill men vi kräver support.


Vi är dom som förbannar det gråa i grått...

















 Se hela bilden



Ruta ett!



Bakrutedekal Tribal 04




Snygg - Intelligent - Naiv - Glad - Envis - Livlig



Bakrutedekal Tribal 04

Pizza


Idag mår jag som jag förtjänar och därför förtjänar jag även en pizza! Tror det var i vintras som det var senast jag åt, så nu ska jag njuta gärnet!

Var ute med min gamla klasskompis Linda igår. Vi hade inte setts på åtta (!) år. Det var jättetrevligt och det lär göras om!

Fick också agera syster då en misshandlad karl hamnade framför fötterna på mig när vi var påväg hem. Man ska inte säga att man gillar Hammarby högt...
Frågan är om man får betald arbetstid för sånthär?

Näe nu är jag så hungrig så jag lägger mig ner och grinar snart. Dags att beställa!




I am a Pizza, ready to eat!



Jaha...




Då har man setat och grinat till Extreme Home Makeover och dödat bananflugor. Blommorna växer som aldrig förr och jag tänkte ta en dusch för att döda lite tid. Mr Sol besöker nämligen min balkong vid 14 snåret...

Imorrn är det utbildning, och jag och Caroline är förvirrade och vet inte vart det är någonstans...får se om vi hittar rätt.

Har by the way ätit hallonkräm.




Har ni fest eller?




Jo, ungefär! Vi hade köpt med oss godis, chips, cider, ost ch kex till jobbet för att lyxa till det lite. Jag blev så mätt och gravid! Men guuuh så goddie!



Sista natten nu! Skönt med lite ledighet. Då kan jag få se på Robinson!

Idag klockan 14.15 ska jag köra igen. Undra om jag kommer att vara trött? Jag är inte lycklig när jag är trött iaf...Där är min kära och jag väldigt lika. Pissigt morgonhumör x 2.






Måste köpa mig vindskydd till balkongen! Det blåser satan uppe hos oss och i helgen pajjade en kruka som hade blåst ner. Så är det när man bor för högt upp! Ge mig ett radhus med en liten gräsplätt!












Hua!




Igår låg jag och kollade klart på en film som jag somnat till hemma hos Tony och Jennii i Lördags. Usch! Hemska film! Den var jättebra, men jag klarar inte av att se vissa filmer.

Det var den nya med Angelina Jolie, när hennes son blir kidnappad. Changeling heter den. True story såklart.


Jag blir
illamående och får dödsångest av vissa scener.

Och det blev ju inte bättre av att min gubbe, som redan hade sett den låg bredvid mig och sov och vaknade inte när jag ville att han skulle hålla om mig när det var obehagligt. Ett mutter, snark och ett grymt fick jag som respons.
 
Som när jag såg Green Mile. Vi såg den på Engelskan och jag klarade inte av att se avrättning efter avrättning. (Ja, jag är emot dödstraff) Jag känner ångest, fast att jag vet att det är en film, så vet jag att sånt händer idag, i verkligheten, just nu. Jag gick helt enkelt ut ur klassrummet.

Jag kan heller inte se Titanic. Jag vet att det har hänt. Att alla dessa människor har dött. Jag pallar bara inte det. Så jag spolar väl när båten börjar sjunka.







Annars har
jag vattnat mina små platisar idag! Dom växer så att den brakar! Gröna fingrar hade jag minsann!
Vattnade även Cids blomma Åke.

Prommenerat och spatserat har jag gjort idag! Hurtbulle! Solat har jag gjort! Men får som vanligt bara fräknar! Fifan!





Domen mot Pirate Bay.





Vad ska jag säga? 3o miljoner i böter och 1 års fängelse. Låter det som att tingsrätten skulle ge en sådan dom om inte landet Störts, bäst och vackrast (USA) hade tryckt på?

Det här visar ju bara att det är mer okej att begå andra brott. Som våldtäckt, rån och mord...
Så länge du INTE fildelar! Då kan du få både fängelse och hela 3o miljoner i skadestånd.

Dom kan ju lika gärna sätta dit hela svenska folket då. Kör igång!

Jag går inte mer eller mindre på bio för att jag har "kunnat" laddat ner film. Jag kommer dock ALDRIG mer köpa varken en dvd eller en cd-skiva. Jag kommer att se mina gamla filmer, och bojkotta hela den här smörjan!



Folk kommer kunna komma runt det här ändå, så är det bara. Oavsätt denna värdelösa lag. Man kan ju redan nu köpa ett hemligt IP-nummer för 50 spänn i månaden eller vad det var. Men vad händer då istället? Jo, pedofiler gör detsamma och då blir det svårare att komma åt dom. Men det är tydligen viktigast att fildelarna åker fast.



Jag tror inte att Hollywoodkändisarna blir fattigare av att folk laddar ner filmer dom är med i. Snarare får dom mer publicitet. Och samma är det med lite mer okända band.

Jag kommer i allafall att traska över till min granne med min hårddisk och byta filmer! 
 
Jag säger som System of a down: Steal this Album!
 



Nog om detta innan jag blir ännu mer frustrerad...


Idag blev jag väckt med köttbullar och sönderkokta makaroner! Min lilla gubbe hade lagat till mig! Namnam var det! Det händer inte ofta, så när det händer ska det höras!




Jag hade ingen lust att sätta mig på balkongen, fast solen sken som aldrig förr. Men jag kom på en plan: Jag lägger mig i soffan och öppnar fönstret! Så latsälen låg och svällde i soffan/solen och fick nåra fräknar! Det tackar jag för! Bra plan Karro, bra plan!




Lång vakenhet.



Sista natten nu! Nu på morgonen drar jag med tufftuff-tåget till mor och far. Det dåliga är att det är helg. Och det dåliga är ju att tågen går muppigt. Ja men byt gärna tåg i Eskilstuna! Eller ta ett x 2ooo för 2oo spänn extra! Eller så åker du klockan 1o.3o! Ja det gör jag.

Så det blir ynkligt lite sömn och en massa häng på centralstationen! Jeeeeeeeeej!
Huvudsaken är faktiskt att jag kommer fram...



Idag ska min födelsedag firas! (3 månader för sent) Men bättre sent än aldrig! Min far ska även firas, och min sis. Blir nog kalastrevligt! Min man kunde ju synd nog inte komma. Han är en sjukling och jobbar imorrn, så då blir det bara en natt = onödiga pengar.


Ska försöka flörta med mami och papi så att vi kan grilla idag, eller imorgon!
Jag gav ett förslag till C, eftersom att vi bor högt upp och jag ville grilla, fast är för lat:

"Kan man inte ställa engångsgrillen på spisen?"
"Vad händer då Karro?"
"Ja, filtret kanske brinner upp...just ja..."

Det bidde ingen grillning.


Ja, jag gjorde väl en Karro i förrgår...
Var toktrött, missade min buss. Åkte hem. Skulle ta av mig kläderna för att krypa ner i sängen...JAHA, har på mig arbetströjan...så kan det gå när man är trött!

Andra saker jag gjort på tröttan:

• Låst grannens skåp och undrat vart i helvettur mitt lås tagit vägen...(upptäcktes kvällen efter)
• Kopplat i sondmaten ställt in satt på, men inte kopplat = ombäddning av säng + ny mat.
• Försökt komma ut ur omklädningsrummet med hjälp av lampknappen istället för nyckelknappen. Jag kom ut efter ett tag när det hade kopplat

tokigt det kan bli!



Påsk at work




Jag jobbar ju hela påsken. Det gör mig ingenting. Jag firar ändå inte mer än att äta godis! Det ger lite mer kosing i plånisen att jobba storhelg och då kan jag spara undan till körkort och utlandssemester!


Jag blev väckt idag av att det tokplingade på min dörr. Det var min farbror kärlek och våran granne. Då var klockan 17.3o. Dom ville att vi skulle åka på bio, så det gjorde vi! Aliens Vs Monsters. Klockren film! See it!
Sen var det bara att slänga i sig en börjare efter bion för att sen bli skjutsad till workie.

Den sötaste i hela filmen!


Jag var sååå irriterad på mig själv i morse. Klockan o7.15 tänkte jag traska mot bussen, men då krockade mina två hjärnceller och kom på att, "hallå! Det är helg! Det går bara 2 bussar i timmen?"
Och såklart gick den första precis när jag kom på det, så jag fick sitta som ett återupplivat lik på jobbet i 3o minuter till! Det är mycket för en nattworker...



Dessutom var busschaffören skitdryg och stod längre bort och vägrade släppa på folk på bussen! Jag stod och blängde allt jag hade och låtsades kolla på min klocka jag inte hade, för sen var han också. Bara för att jävlas med mig...Han hånlog dessutom när jag gick på bussen. och jag surade tillbaka. Gubbstrutt!
Ramlade ner i sängen så fort jag kom hem med andra ord...



Nästa månad ska jag tradera hem en Burberry väska! Vill ha!




Woho!




Kollade just in min statestik och den hade höjt sig en massa! Skoj att folk får för sig att läsa. Sen om dom tycker det är intressant är ju en annan sak, but still, but yet!


Idag har jag ätit godis till frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, och kvällsmat. Hej, hej cancer!
Måste dock säga att jag åt pannbiffar med potuttisar, lingon och sås till kvällsmat. Duktig tjej!






Jag var så rädd igår.
Jag har varit ledig nästan en vecka, och igår var jag orolig att jag skulle jobba...så jag frågade C vad klockan var minst 23 gånger. Tillslut undrade han varför jag var så ivrig att veta vad klockan var.

"Jag kanske jobbar!? Jag kan inte somna förens jag vet att dom inte har ringt efter klockan 21."
"Du har missat att du ska jobba EN gång. Skärp dig, du är ledig"
Jag kunde ändå inte ge mig, men efter 21.2o kunde jag slappna av...
Är inte van vid att vara ledig så länge!

Och nu kommer mitt straff för att jag har varit långledig: Ett rackarns trångt schema. 4 nätter nu, ledig två, jobba 3. And so on...





Imorrn ska jag sova gärnet! Om det kommer Påskkärringar och plingar på ska jag be C skrämma iväg dom! I need my sliiiip!


Respekt åt nattjobbarna!


Glad Skärtorsdag!


Är det idag man ska äta godis?! Jag har iaf ätit det till frukost idag...
Köpte godis för 18o spänn igår! Man ska aldrig handla när man är hungrig/sugen.

Jag tänkte att det måste väl komma ett gäng påskärringar och plinga på!? Men här i Stockholm verkar det inte finnas några påskkärringar. Får se om det kommer nåra små idag. Det vore gulligt! (som den tant jag är)

Gav min man en fetingpåse med godis och spelet FamiljeGeni! Kul spel!


Så här mycket godis rymdes i hans påse...



Och tänk att jag också fick något! Fick gula, fina tulpaner och en vit skjorta som jag har letat efter! Tack min raring.




Mina fina blommor, och min fina skjorta...



Usch, efter Påsken måste vi börja motionera! Har varit duktig på det dom här dagarna när solen har lyst, men nu vettifan. Inte vill jag traska ut med risk att gud pinkar på mig!?




Tråkit!


Jaha, vart tog Mr Sol vägen? Någon som kan berätta det för mig?





Hejdå solen? Tråkiiiit!





Finns ju inget annat på Tv heller...Tråkiiiit!





Jag har fixat i min lilla bytta! Blev det bra eller skit?




Nu ska jag göra mig i någon slags ordning för att traska ner och köra bil. Hoppas det går bättre idag!
Sen ska jag bege mig in till staden Stockholm för att se om jag kan hitta nått skoj till Pösken!

Hejpa!





Börjar lite lätt igen...



Tänkte bjussa på lite bilder från gårdagen:





Kör med plastblommor så länge...



Jag bor högt upp!




Jag sår blåklint!




Har äntligen fått upp mina vackra glas!



Har bytt gardiner i vardagsrummet...



Käkade nyttig mat för första gången i år!







Näe...





Känner att jag inte har någon lust att blogga på ett tag.  Det är så få som läser, och dom som läser träffar jag ju och pratar med så ofta, så jag lägger ner ett tag!

Hejpa!



Vår!



Glömde bort att berätta om min och Jenniis vårprommis idag! Vi gick ner mot edsviken och solen bara sköt in energi och kärlek i våra bukar! Varje gång jag ser ett vårtecken får jag glada tvångstanka, pekar och hojtar "vårtecken!" (pek,pek)
Jag har tur att Jennii jobbar på Thelins! Denna gång hade hon tagit med sig en kolatårtabit från jobbet. Så den fikade vi upp hemma hos henne samtidigt som vi såg på Twilight! En riktigt bra film faktiskt! Rekomenderas! Nu vill jag se 2an. Men den kommer inte förens 2o1o såklart...





Jag har världens lyxschema denna vecka! Jobbar inatt och imorrn natt efter att ha varit ledig sen i Fredags! Sen är jag ledig EN helg till! Blir min tredje-lediga helg! Hoppas Mr Sol vill skjuta in lite mer stålning i mig hela helgen! Nu måste jag ju raka benen!





Hoppas att det är fint väder idag! Då ska jag inte sova så länge. Jag ska vårstäda lite tänkte jag...jag tänker alltid, gör aldrig. Men nu får jag väl ta tag i det där? Vill inte komma hem till smuts och skit på söndag.




Jag lagade världens godaste mat igår! Till och med min husmanskostenvisa pojkvän tyckte att det var sketagott! Tänkte dela med mig!

• Koka pasta, helst platt spagetti (kan inte stava till tagliatelle?)
• Skiva körsbärstomater
• Hacka basilika och blanda med tomaterna i en stor skål.
Häll den kokta spagettin över basilikan och tomaterna och rör gärnet!
Sen tar du 2 burkar creme fraice med smak av tomat och basilika och häller över allt. Sen blandar du och mumsar!

Kan ätas kall, som varm. Jag hade i fläskfilé också, men man kan ju köra köttfri om man vill!
Enkelt, nyttigt och gott som fanders!






Något som jag tänkt mycket på denna vecka har varit otrohet.

Nej, min karl är inte otrogen, men jag vet hur jäkla vanligt det är och det måste vara en av det mest förnedrande av saker man kan göra mot sin partner. Ren psykisk misshandel.

Hur kan man ligga med en annan kille/tjej, och sen gå hem och låtsas som att ingenting har hänt för att sen ligga med sin tjej/kille? Älskar man sin kille/tjej då? Jag vet inte. Jag har aldrig ens haft tanken. Vet inte heller om jag har blivit utsatt för otrohet i något av mina förhållanden, men vill helst inte veta...

Och jag kan tycka att om älskaren/älskarinnan vet om att den andra har ett förhållande och kanske till och med barn, ska ge fan i att ge med sig. Man ska ge honom/henne nobben på en gång! Men jag vet att det är lätt att säga så. Folk handlar först och tänker sen.

Det finns tre olika sorters otrohet tror jag.

Engångsotroheten - Händer troligtvis på fyllan med någon man knappt känner.
Beroendeotroheten - Man känner väl antagligen spänning och vill testa fler utmaningar. En gång otrogen, alltid otrogen.
Långvarighetsotroheten - Man träffar en och samma person hela tiden och lever dubbelliv.

Rätta mig om jag har fel, kan ju säkert finnas fler till och med...



Jag fick veta att en av mina vänners partner var otrogen. Jag tvekade först att höra av mig. Varför? Jo, för jag vet att man inte lyssnar om man hör något illa och man vill inte tro det om den man älskar. Och absolut inte ett sådant stort svek. Tillslut var jag tvungen att berätta för jag stod inte ut med att hålla på det, oavsett hur personen skulle reagera.

Mycket riktigt så trodde inte min vän på mig. Och mer kunde jag inte göra mer än att säga vem som var den andra och ge min vän nummret till personen...

Min vän ringde upp och personen blånekade såklart. Så alla misstankar från min väns håll lades ner. Men jag visste att det var sant.

Det var inte förens den "andra" ringde tillbaka och bekräftade det som hänt och bad om ursäkt.
Det tog slut mellan dom strax därefter.



Det är inte lätt att stå bredvid och se på. Men det är bättre att man säger till personen hur det ligger till än att hålla trut. Det är ju bara att tänka sig in i situationen: Tänk om folk visste allt och snackade bakom min rygg, utan att jag vet ett skvatt?
Det är ju bättre att då berätta och antingen ignorans eller inte. Då har man gjort vad man har kunnat...








Allt för mig!











Long time, no see...



Var ett bra tag sen jag skrev. Har liksom haft lite fullt upp med dittan och dattan och har väl inte haft någon riktig lust att skriva heller, och då blire la inge bra?


Var med Jennii (ja hon stavar så) i måndags. Vi drog in till stan för att köpa maskeradkläder! Jag vet inte om jag vill avslöja nått än, men det är ju filmtema på Anne och Johnnys 60-årsfest och jag ska vara en grym tjej. Ni kan ju alltid gissa vem jag ska vara?




I Fredags var jag på afterwork med jobbet efter en dag av föreläsningar. Det var rackarns trevligt! Men vid 21-tiden var jag så mätt på öl och trött i ögat, så jag vimsade hem och somnade på soffan och missade förstors programmet jag började kolla på. Vaknar till lite av att C bär in mig i sängen, men sen var det svart tills dagen efter. Jag var hur trött som helst med andra ord.


Har annars kört en massa bil! Det går bara bättre och bättre. Så jag är inte så hopplös som jag trodde att jag skulle vara!


I helgen åker vi till Kattne. Det ska bli så skönt att komma hem! Var länge sen nu. Iaf en månad sen!



Idag har jag storhandlat! Jag förstår inte hur man kan sätta in en kombi kyl/frys i en tvåa!? En skitliten kyl och en skitliten frys? Hur tänker man då? I en etta med kokvrå skulle jag förstå, men i en två, nästan trea? Jag var ju tvungen att trycka in all mat i frysen och till och med slänga en del. Ska det va så? vavava? Jag ska slänga ut skiten så fort det blir bostadsrätt och köpa EN kyl och EN frys! Nu är jag dessutom fattig, eftersom att jag handlade mat för 14oo. Så kan det gå.



Ska det vara så?





RSS 2.0