Hets, Karro, Hets!


Dom här veckorna som kommer blir lite hetsiga. Mycket på schemat och en inneboende som ska flytta och en ny som ska installeras. Det känns toppen att ha fått en till så här fort! Fifan, annars hade det gått åt pipsvängen!


Bella, AKA Betcho var och hälsade på i helgen som var! Vi har inte umgåtts sen gymnasiet, så det var trevligt att få uppdatera sig lite. Vi drog till Kellys och var olydiga:


Kratcho


Betcho



Nu är jag tillbaka på jobbet igen! Innan jobbet träffade jag Lovisa & Jossan. Jag lagade mat till dom och så kollade vi på film, varannan vecka. Den kan jag se om och om igen. Rackarns kul den där!






Annars har det inte hänt sådär apmycket. Har knappt sett min Älskling då han har börjat träna hetsigt och jag jobbar som en iller. Imorrn drar han till Jönköping så då ses vi nada på hela dan och kvällen.
Vi får väl längta och sakna varandra från var sitt håll! Längtar till helgen för då är vi lediga bäggetvå! Gillart.



Grannarna went coconut idag! Började såga och ha sig i trapphuset för dom tydligen renoverar. Gör dom det imorrn när jag sover kommer defenitivt en rugguggla med öronproppar slita upp dörren och be dom såga av sig sina armar istället! Jag kan bli tokig när jag är trött och bli väkt för tidigt. Jag blir sällan, nästan aldrig arg. Men något sånt skulle kunna få mig att go coconut.

Be för mig så jag slipper göra bort mig och skrika på Mårtens grannar...



Hejje



Vi säger Karro bara för hon är så lik dig...

Har fått höra av många att jag är lik hon i Men in trees, men nu var jag visst lik en till: Idol Erika, håller inte riktigt med. Men vad vet man?




Själv tycker jag att min Mårten är lik Peter Jihde och Faramir i Sagan om ringen...Men vad vet man?




Dunderklumpen...



Idag har det inte riktigt varit min dag. Det började med att jag och Mårten traskade runt på stan för att hitta en mössa till mig. En simpel, enkel, vanlig Sveamössa. Fanns ingenstans. Skulle testa några andra mössor. Slutar med att jag tappar och har ner, inte bara en, utan 4 olika mössor i 3 olika affärer.


Jag har tappat saker med andra ord.
Inte nog med att jag har tappat runt hela dagen så skulle jag göra pannkakor till min stackars man som jag släpade med mig i alla dessa affärer. Hade (som tur var) bara några pannkakor kvar när jag skulle skaka om stekpannan lite sådär snittsigt som bara coola kockar gör. Och helt plötsligt är inte stekpannan med. Jag står som ett fån och glor på handtaget i min hand och stekpannan stod kvar på plattan.
Way to go Karro!

Så nu har jag såklart sabbat stekpannan också! Men det är ju bara att skruva tänker jag och tar upp skruven som hade hamnat på golvet. Jaha, då blev man brännskadad av en skruv också...



Kort och gott. Inte min dag.



I Lördags var vi på ståhej hemma hos Herr och Fru Eklund. Det var väldigt sansat och väldigt trevligt! Mårten som är lika bra som mig på Guitar Hero uppgraderade från Easy till Medium, mer än vad jag lyckats gjort på 2 år...

Festen resulterade också i att jag får en ny inneboende, då min nuvarande ska flytta utomlands. Det var ju rackarns vilket flyt!





Har pysslat med rätt mycket sen senast, men det orkar man ju inte skriva här. Då blir det Bibeln, Koranen och Moseböckerna 2.





♥ Du är brödet man lägger korven i ♥







Hej och Hoj!
Soadastreamad Oboý!
(Jag är trött, kolla klockslaget)



RSS 2.0