Jag har snott polisens helikopter! Nanananana,NA!



Ja om det hade varit jag hade jag varit glad. Då hade jag säkrat min framtid för gott! Det verkar vara poppis med rån. Och dom verkar dessutom kunna komma undan himla lätt. Kanske ska man byta yrkeskarriär till rånare? Men fyyy KarroBarroFikonNörd, så kan du inte säga! Du skulle ju bli polis där ett tag...Men rånare tjänar mer. Kul att köra helikopter också.


Nu är det min sista natt. Det bästa jag vet med bäbisar är när man kan vara hur trött, grinig och hungrig som helst, och så får man ett leende från en tandlös liten rackare som har smilbanden upp till öronen. Då blir man helt plötsligt lycklig som en heliumballong och allt är bortglömt. Bäbisar är underbara! Jag älskar mitt jobb!



Jag fick en tant över mig på tunnelbanan igår.
Hon ursäktade sig.
Det är ingen fara säger jag.
När hon frågar om det gick bra en gång till svarar jag: "Alltid" och kör en tumme upp och lägger till ett snittsigt litet leende.
Vadå alltid? Vad är det för jävla svar?! Som att folk alltid ramlar på mig och att det alltid är helt okej?
"Vill du ramla lite på mig?"
Näääe, så kan man inte säga.
Säg Aldrig alltid!

Jag är dum i hela kolan.



Jag och M är väldigt, väldigt lika. Det är så himla, jäkla, asaskönt! Det ända som vi har olikt är att jag är så frussen om mina fötter och han har alltid varma fötter. Han är mitt element och jag är hans isblock ♥
Imorgon natt ska jag värma mina fötter extra mycket. För då får jag sova med honom igen.

Jag har alltid vela ha en man i byggbyxor, så det var en jäkla tur att vi krockade på varandra...kanske han är lite nöjd med att ha en nurse också ;)



Jag vill pussa på honom now, nu, bums!


Nu ska jag skörda i Farmville! Jävla skitspel det där, jag är beroende! Till och med Mårten är insatt. Då blir det inte lättare att blir kvitt beroendet...

"Du MÅSTE köpa en skördetröska Älskling, vet du hur snabbt du kommer att skörda då eller?!"

Som sagt. Jävla skitspel.



Dagens bästa.



Jag och Lovisa tog en välbehövlig prommenad efter McFeast c/o. Vi vandrade runt på Söder där jag känner mig halft kunnig i krokarna.

Plötligt vänder sig Lovisa om till mig och viskar:
"Karro, såg du!? Dom pratade teckenspråk..."
Jag viskar tillbaka:
"Åfaaan...men Lovisa? Varför viskar vi om dom är döva?"


Om några timmar ska jag få åka hem till Mårtensson som inte är hemma. Jag tänker växa fast på honom när han kommer hem från jobbet idag, för jag saknar honom as hell. ♥



På fredag verkar det som att det blir fridays med svägerska och hennes vän, trevligt säger jag om  det! (och rätt så passande) Gubben jobbar så vi ska mysa på resten av Fredan.



Hejpa!


Gasspis.



När jag bor hos min gosse så toksover jag. När jag menar toksova så menar jag 12 timmar i streck. Kan det vara gasspisen eller att jag bara är utmattad och kanske till och med höstdepremerad? Jag vet inte.

Igår somnade vi väl strax innan o1. Och när vaknar jag om inte 13.3o? Känns ju lite sjukt.



Vi ägnar kvällarna åt att spela Ps3. LEGO - Indiana Jones. Fifan vad det är kuligt! Men jag tror att mitt och M´s första gräl kommer att ske just när vi spelar detta spel. Man ska nämligen samarbeta...♥




Nu är jag på jobbet igen. Fick väl två lediga nätter. Föräldrarna till barnen undrar om jag verkligen bor här. Jo, det skulle man ju kunna säga. Just nu iallafall.

Vi tänkte tokboka en kryssning på Fredag, men jag vet inte om jag har lust att betala 5oookr för en lyxsvit till Åland. Så det skiter sig nog. Varför måste man planera allting månader innan? Kan man inte bara dra iväg när man har lust? Näääh, man kunde visst inte det...



Får se vad som vi pysslar med på Fredag istället. Det ordnar sig alltid. Vi brukar inte ha så dålig fantasi.

Nu är klockan o3.oo och min mage undrar varför i helvete den inte har fått någon skorpa än! Måste lyda den...

Ha de!











Samboende.


Heipa

Idag när jag vaknade kände jag mig överkörd gånger 2 (ja jag hittar inte gångertecknet på datorn) av en asfaltsmosare. Men var tvungen att gå upp för att förbereda i min nya samboendes rum. Luffade dit, öppnade dörren till rummet, ser en total katastrof. Strykbräda, en säng som saknar ben, massa kartonger med skit som jag jämt glömmer att ge bort till Litauen, gamla räkningar från 1700-talet och en jäkla massa krukor.



Det var bara att börja skyffla bort skiten (ut till hallen), skruva på ben på en benlös säng, rota ut, och dammsuga. Men jäklar, det blev riktigt mysigt! Nästan så att jag skulle kunna flytta in där! 

Lovisa kom över med Hanna och packning och sen kom Jossan förbi, så vi käkade middag alla fyra. Det var trevligt och gott. Jag var hungrig som en grottmänniska eftersom att jag hade glömt bort att äta frulle. 

Sen blev klockan helt plötsligt mycket och plikten kallade. Så nu hoppas jag att Hanna ska trivas, för hon är så välkommen!




 




Saknar dig Farmor.



Jag vill ha mitt gosedjur nu!




♥ Älskade Djur





Det är nyttigt att vara ifrån varandra...


Vem fan kom på det?! Jag hinner inte mer än stänga dörren förens jag saknar mitt hjärta. Det hinner gå en kvart så får jag ett sms att det är tomt utan mig...vart fan är det nyttigt någonstans? Jag fortsätter att intala mig själv att "det är nog jättenyttigt" Men så känns det inte. "Det är nyttigt att sakna varandra" Ja visst är det det, men jag saknar ju honom när han är på jobbet, räcker inte det?

Jaja, jag får väl sakna på. För det är ju nyttigt.





Idag träffade jag Lovisa. Och helt plötsligt så hade jag införskaffat mig en inneboende! En bekant till Lovisa. Det blir nog kalasbra det här!

Annars har jag ätit frukost på pizzahut.
"Ring mig när du ser det här, jag vill äta lunch med dig älskling"
God frulle vill jag lova!


Nu jobbar jag första natten av fyra. Önska mig lycka till!





♥ Mr Daimond ♥







En slö tjej idag...



Idag vaknade jag väldigt sent, runt 13. Måste vara all utmattning efter helgen som har varit. Jag har inte gjort mycket idag. Myst med Älskling en stund innan han skulle iväg och träna sig.

Men nu har jag tagit mig i kragen! Ska åka hem till Ronko snart och sen kanske vidare till Lovisa. Jag och Ronko ska kolla idol. Då måste man väl ha något att äta på? Vad ska jag köpa? Chips eller?


Imorrn är det jobb igen. 4 nätter. Alltid lika tufft. speciellt när man knappt är ledig något nästa vecka. två dar. Men det brukar alltid gå bra! 

Nu har jag varit duktig och diskat undan i Mårten kök på en kvadratmeter. Hur gulligt som helst är det, men inte när man ska vara där samtidigt. Om jag säger såhär: Man kan inte vara där samtidigt :)



Min bästa, finaste Farmor.

 



Jag kunde inte sova i Fredags. Jag visste att jag låg och väntade på något. Efter två timmars väntande, klockan ett på natten får jag ett sms att min Älskade, kämpande Farmor har somnat in.

Jag känner mig så tom. Det blir Aldrig, ALDRIG detsamma utan Dig.

Jag vet att hon har det bra där hon är nu. Men jag vill ha henne tillbaka!

Älskar Dig Farmor!



Det kallas himlen och jag
har aldrig varit där 
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Du var så poetisk
och nu bor du i en annan värld
Och jag kan bara säga 

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar 
Kom tillbaks 
Hela världen var så underbar 
Och det kunde lika gärna varit jag 
Lilla Fågel Blå


Kom tillbaks...







Nu nu NU!



Nu, nu NU vill jag åka utomlands! Annars tänker jag sola gärnet i solarie och få en massa Malignt!
Dricka parasolldrinkar, få en massa saltvatten i halsen och sand i hårbotten!



En sandig tass!





En stor och en liten Älskling...



Jag fick världens bästa, finaste och behövligaste prisent av min Älskling idag. En minidator! Och jag fyller inte ens år, har inte namnsdag och det är heller inte julafton! Motiveringen var för att han älskar mig och för att han tycker synd om mig för att jag måste släpa runt på min 20kilo tunga stenåldersdator varje gång jag ska till jobbet.

♥ Mårten är den finaste och underbaraste jag någonsin träffat, med eller utan prisenter! ♥


Idag sov jag bort en hel, halv solig dag! Jävla skitkorv! Det var verkligen sommar in the air när jag klev upp och jag får dåligt samvete som vanligt...

Fick hem en t-shirt som jag hade budat hem till gubben idag...inte en lika bra prisent som min Netbook, men jädrar vad snygg han blev i den! Ed Hardy är skiten!
Jag har också beställt ett linne till mig själv...så vi blir värsta matchande paret!

Klicka för att visa Megabild! LÅGT UTROP !! 1 kr - Ed Hardy T - Shirt i vit bomull , st L


HELT NYTT ED HARDY LINNE! (By Christian Audigier) STL M

Sista nighten nu, sen drar jag och klappar kossor i Skövde!
Vi har det askalas här på jobbet så den här natten kommer att gå undan!


Hej och hå!


tur i oturen dag...

 



Börjar med att jag blir väckt av Älskling som ber mig komma ut i det otroligt fina och vindstilla vädret. Jag åker till honom i Sickla där han jobbade idag...när vi ska gå är det väl molningt och blåsigt. Som tur var så kom vi hem innan det började regna.

Jag åt en djungelvrålsklubba som ALLTID har en massa salt i mitten: Biter mig in i mitten: INGET SALT.

Tappar mitt passerkort till jobbet när jag skyndar mig till bussen. Men en snäll man jagade efter mig så att jag slapp panik.

Mer panik får jag när jag inser att jag glömt SNUS! Kutar in på 7-eleven, hinner precis handla och kuta ut innan bussen kom.

Sätter mig på bussen och lyssnar på musik. Jädrar vad lågt ljudet är trotts att jag har på högsta volym...jaha, ena hörluren är pajj. Vilken tur att Älskling just har köpt en exakt lika dan för typ 2 veckor sen och har kvittot kvar...

En tur i oturen dag har jag haft med andra ord!


(Mitt turnummer by the way)

Helgen var rätt gasig. I fredags var jag ute med tjejerna på Kellys, och sen hamnade vi på casino.
På Lördagen var det 30-årsfest och då blev det liv i luckan igen. Skittrevligt!
På söndagen var vi som döda valrossar. Men vi tog tag i våra liv igen på kvällen och lagade en fin, romantisk söndagsmiddag - gamlingpoäng!




Igår kom Karin & Mattias förbi! Det blev thé, lite skitsnack och film. Dom hade med sig en jättefin grönsak till mig och Ä. Trevligt att ni kikade förbi! ♥

Sen bar det av in till stan efter att Älskling hade haft sin eftermiddagslur. Vi hade tvingat in P som hatar att gå på bio, men älskar Beck. Så Beck blev det, och den var bra fan!

Se hela bilden

I helgen ska jag åka och inspektera Skövde! Ska hälsa på svärmor och Älskling ska lära mig allt han kan om Skövde...eller nått i den stilen. Det ska bli supertrevligt! Har ju aldrig varit i Skövde...har du?




Vi ska åka utomlands! Det har vi bestämt! Hoppas verkligen att jag får ledigt i två nätter från Astrid Lindgren och att Älskling kan charma till sig lite ledighet från H&M. Då drar vi till Cypern! The year around island! Kan verkligen, verkligen behöva lite sol innan man blir alldeles höstdeprimerad!




♥ Tänker på dig Farmor ♥
Varje dag...



Vilse i pannkakan...



Jag är väldigt förvirrad på mornarna, men jag tyckte att jag hörde en väckarklockarsignal...

- Älskling, har du stängt av klockan, eller bara satt den på snooz?
- Har jag stängt av den?
-Jag vet inte, men jag tror det...
- Mmmm, det hade jag...

Det är mitt fel att M inte kommer till jobbet. Vem vill inte somna om och ligga kvar när den andra gör det? Jag ligger under det varma duntäcket vars dun säkert blivit plockat av levande fåglar och bara myser. Näe, nu ska jag sluta ha dåligt samvete! Han vill ju inte att jag har det, men jag har ju till och med dåligt samvete när jag är ute och prommenerar på min lediga dag, när folk springer som flyende gnuer till jobbet...


Jag bestämde mig för att ta en prommenad idag. Ja eller först skulle jag springa, men sen insåg jag att jag var tvungen att ha både fångvaktarnyckelknippan och min tegelstensmobil med mig. Då fick jag helt plötsligt en jättefet mage av alla pryls som låg i magfickan på munkisen, så det fick bli, ja vad kallar man det? En powerwalk?

Jag traskade på fort som fan och tänkte att jag skulle vara extra hurtig och duktig ochgå från tantolunden och sen ta vägen mot slussen...men sen kom jag på att slussen inte är så trevlig att traska till så jag pinnade på upp för en backe som jag trodde jag hade gått innan, men inte hade...så var jag vilse! jag försökte förbrilt att leta efter vägskyltar som ledde mot Medborgarplatsen eller slussen, Men helt plötsligt fanns det inte en ända skylt! Jag var törstig att jag höll på att slicka i mig en vattenpöl, och tillslut ville jag bara börja grina. Men just då, hittade jag en skylt! MEDBORGARPLATSEN! 

En sunkig Karro sprang nästan hela vägen hem och höll på att springa in i Kristin Meltzer. Sorry!

Nu ska jag ta igen mig, och sen ska jag ta tag i disken! Jag diskar, jag diskar, jag diskar så fint! Jag är så bra på att diiiiiska! 



 


Snart...


Snart, snart är jag hos theloveofmylife! Känns som att det var en månad sen jag såg honom, fast egentligen var det i förrgår...



Löööv



Hmmm, blev väl ingen städning för min del. Råkade sova till 17.3o idag, så det var inte så mycket annat som fick hinnas med än ätning, duschning och packning.
Råkade också somna på bussen imorse och vaknade med ett ryck av att jag hade åkt förbi 2 stationer. Bara att knalla. Jag gick och gick men kändes fan aldrig som att jag kom fram!

Ikväll är det bio på schemat! Hollywoodmeny är given! (Stor popcorn och två stora cola)




Idag ska jag försöka gå till banken och ta tag i min pension! Inte ska jag väl behöva betala 4oo spänn i månaden för pension!? Jag är ju "bara" 22år. Jag blir ju millionär om jag ska hålla på såhär! Näe, 1oo pengar får räcka!



Jisses vad snabbt man fick tag på en inneboende by the way! Det är på G och känns kanoners! Spanks Anna!

Gud och Jesus vad jag är sugen på något gott! Har bara ätit ett ägg och några rån på jobbet inatt. Och nu är jag fast här utan någon kiosk som är öppen...rackarns!


Nu börjar det ta emot här! Det här var en seg natt...


Bajj Bajj!





Räkningar



Idag tog jag tag i högen...fifan va drygt. Varför har man så mycket räkningar? Varför måste man betala för ALLT!?
Den där jävla Radiotjänsten kan ju bara gå och hänga sig! Vad är det för skit!? Jag betalar 500spänn i kvartalet för att inte titta på 1an och 2an? Nu skiter jag i det och säger upp det! Sätt en snigel på ögat på mig, det är mycket mysigare en den där bisarra summan...





Men jag hade trevligt sällskap medans jag satt och svor iallafall: LovisaLove! Vi åt barnkalasmat, (korv mä brö) snackade gojja och drack coola.


När jag kom hem imorse luktade sopa i hela lägenheten! Jäääävlar, har jag inte varit hemma på så länge? Jag bor i en liten kappsäck, men det är det värt!

Slog på en tvätt också, duktig som jag är! Imorrn är det städtime...Tänkte försöka hinna röja undan i lilla rummet och se om det kan bli nå mysigt! Om någon får för sig att flytta till Stockholm så är det bara att höra av sig. Skulle nämligen behöva en inneboende.



Saknar min Älskling...kanske därför jag är lite bitter idag. Vi ses på Torsdag igen, så då blir det myspysmyspys heladan! Och kanske en bio! Det är dags för Torsdagsmys!

Nu är det dags för fyra av fyra toasters!




RSS 2.0