Äntligen mat!







Shit vad vi har ätit korv med brö! Typ 3 dar i rad. Jag ville gå ut och äta med min man som en kvalitetsmysig grej men det blev ju aldrig av! Vi har varit för mätta på korvar.

Men idag, när vi gick hem från stan så var han hungrig! Vi tassade iväg till Texas Longhorn och fick sitta bredvid 3 feta Amerikaner, men jävlar sen lunkade vi hem. Jag blev mätt och nöjd.

Sen fick jag rejäl jobbångest när jag låg och frös bredvid Mårten och han låg och gäspade. Jaha, bara att traska ut i kylan och åka tunnelbana med folk man inte vill träffa. Men nu är jag på plats och det gick ju bra!




Träffade Lovisa väldigt spontant i söndags och tog en förvirrad prommenad. Stortån upp!

Vi har lite gett upp det här med lägenhetsletande. Fan vi var på en visning på en riktigt skabbig lägenhet som vi tänkte renovera upp och eventuellt ge skambud på. Trodde ingen annan tänkte samma sak som oss. Men skiten stack upp till 2,9 millar. Vafaaan. Vi köper en husvagn och ställer den på medborgarplatsen itsället!

Vi får sälja M´s lägenhet först och främst, sen får vi börja spana. Surt när man hittar fina hela tiden. Förbjud mig från HEMNET!








Linus...










Jag hästgarvar ihjäl mig åt Linus på Linjen! Jag ska köpa boxen till mina barn!

http://www.youtube.com/watch?v=iX786-p-0Kk&feature=related













Ibland vill man att Mamma bara ska ställa fram en tallrik mat och säga ÄT!



Vi bestämde att vi skulle ut och äta igår. Men eftersom att vi båda är "det spelar ingen roll människor" så tog det lite längre tid att bestämma vart och vad vi ville äta...

K: Men säg vad du är sugen på Älskling...
M: Näe men jag vet inte, det spelar ingen roll, jag äter vad som helst. Vad är du sugen på?
K: Nej det vet jag inte heller. Men jag tycker att du ska bestämma.
M: Om vi gör såhär Älskling, Du får en timme på dig att bestämma medans jag går och tränar och så går vi och efter jag har kommit tillbaka så bestämmer jag imorgon? Blir det bra?
K: Jaaa det blir bra! Men jag vet ju inte...
M: Eller så äter vi något lätt.
K: Ah det är bra! Ska vi äta korv mä brö?


Vi äter ute imorgon istället.











Alltså...
















Ursäkta tjatet. Jag ÄLSKAR min Mårten.

Han kom hem idag och hade en underbar bukett rosor med sig. Motivering: Han Älskar mig.

Jag är så lycklig med honom. Jag får så mycket uppskattning och kärlek av den mannen som jag aldrig har fått av någon annan. Det är äkta, det är 100%, Det är Kärlek.

Älskar Dig Mitt Hjärta. Jag vill bli gammal och grå med dig.


               





















Det var det värsta jag har sett!



Var min Mors kommentar när hon fick se lägenheten vi ska kolla på nu på Söndag. "Där kan ni inte bo!" Nej Mor i stugan. Tanken är att vi ska renovera rucklet så att det blir som vi vill ha det. Om vi nu känner för den. Tur att man har en händig man som först bara ville ha toprenoverad lägenhet men vände på tanken när han såg den här. (Och nej jag har inte ovänt honom. Jag är ingen tvingande kärring)



Jag har varit ute och knarkat sol nu i helgen/veckan. Tagit en öl med Lovisa nere vid vattnet och traskat i parker och gått vilse. Mer vilsenhet i solen säger jag bara!




Nu jobbar jag 3 nattpass med söta små lamm. Dom sköter sig exemplariskt! Lite mat här och var. Gud vad välling luktar äckligt by the way.

Jag är fortfarande sjuk. Eller sjuk och sjuk. Täpt i näsan och halva hjärnan åker ut när jag snyter mig. Gult är färgen för ni som är intresserade. Är trött tired och less på det här nu. Min man sträcker fram papper till mig när han tycker att jag måste snyta mig. Jag har snorat så länge att jag inte ens känner att jag har näsan full med döda hjärnceller.

Nog om mitt slem.



Det sägs att det ska snöa i helgen. Det är Islands fel. Det kommer att snöa aska.


Jag och Josefin sitter och kollar på en sida med felsms. Jag har ont i mina stackars magmuskler så nu behöver jag aldrig mer göra situps.


Till: Chefen
Sms: Hade du fisit på dig igår? Jag har precis tvättat dina vita kalsonger och får ta dom en gång till med klorin för att få dom rena, hihi love you!
Svar: Haha, skulle du skicka till din man? Säg att han ska duscha

HAHA HA!


Hej!





VÅR = KÄRLEK





Shit vad skönt att MR Sol har hittat tillbaka till Sveriget. Vi var hemma hos mamma och pappa i Påsk, och då åkte grillen fram för första gången i år. Jag skulle kunna leva på grillat, färskpotatis och tacos!


I helgen var vi också med våra kära vänner. Vi var också tvugna att grilla! Korv-VM blev det.
Sen drog vi oss hem till Bondegatan och spelade TP. Gubbarna vann, men det var lika bra annars hade det blivit ett jävla liv om fusk och så vidare.


Nu är jag inne på min näst sista natt. Ska bli skönt att få vara lite långledig. Hela 6 dagar har framför mig. Tacktack Landstinget!

Igår var mäklare nummer 3 hemma hos oss. Vi har sagt att vi ska ta in 4st bara för att se vad dom tar och så vidare. Shit vad dom snackar! Jag blir helt grötig i huvet! Hoppas att det går vägen, för jag vill flytta till ett stort hem med plats för bådas möbler.

Jag har hittat en lägenhet som jag är kär i. Tror att Mårten också är det. Eller så vill jag bara tro det.


På Torsdag ska jag hem till Catalina. Hon ska äntligen rita min tatuering som jag alltid har velat ha. Ska bli skitaspännande att äntligen få sin tanke på papper och tillslut, förhoppningsvis på ryggen.

Ska också träffa Lovisa på Torsdag. Det är dags för det! Vi jobbar som gnuer bägge två, men nu slår vi klackarna i taket och tar tag i saken!


Bjussar på vårbilds!

     

  


Jag är kär också. Snart har vi varit tillsammans i ett år. Det är verkligen handen i handsken. Vi tänker likadant, ringer varandra samtidigt. Det ska bara vara vi. Vi är partners in crime.

Det här året/åren har varit det bästa. Med min bästa.







RSS 2.0