tur i oturen dag...

 



Börjar med att jag blir väckt av Älskling som ber mig komma ut i det otroligt fina och vindstilla vädret. Jag åker till honom i Sickla där han jobbade idag...när vi ska gå är det väl molningt och blåsigt. Som tur var så kom vi hem innan det började regna.

Jag åt en djungelvrålsklubba som ALLTID har en massa salt i mitten: Biter mig in i mitten: INGET SALT.

Tappar mitt passerkort till jobbet när jag skyndar mig till bussen. Men en snäll man jagade efter mig så att jag slapp panik.

Mer panik får jag när jag inser att jag glömt SNUS! Kutar in på 7-eleven, hinner precis handla och kuta ut innan bussen kom.

Sätter mig på bussen och lyssnar på musik. Jädrar vad lågt ljudet är trotts att jag har på högsta volym...jaha, ena hörluren är pajj. Vilken tur att Älskling just har köpt en exakt lika dan för typ 2 veckor sen och har kvittot kvar...

En tur i oturen dag har jag haft med andra ord!


(Mitt turnummer by the way)

Helgen var rätt gasig. I fredags var jag ute med tjejerna på Kellys, och sen hamnade vi på casino.
På Lördagen var det 30-årsfest och då blev det liv i luckan igen. Skittrevligt!
På söndagen var vi som döda valrossar. Men vi tog tag i våra liv igen på kvällen och lagade en fin, romantisk söndagsmiddag - gamlingpoäng!




Igår kom Karin & Mattias förbi! Det blev thé, lite skitsnack och film. Dom hade med sig en jättefin grönsak till mig och Ä. Trevligt att ni kikade förbi! ♥

Sen bar det av in till stan efter att Älskling hade haft sin eftermiddagslur. Vi hade tvingat in P som hatar att gå på bio, men älskar Beck. Så Beck blev det, och den var bra fan!

Se hela bilden

I helgen ska jag åka och inspektera Skövde! Ska hälsa på svärmor och Älskling ska lära mig allt han kan om Skövde...eller nått i den stilen. Det ska bli supertrevligt! Har ju aldrig varit i Skövde...har du?




Vi ska åka utomlands! Det har vi bestämt! Hoppas verkligen att jag får ledigt i två nätter från Astrid Lindgren och att Älskling kan charma till sig lite ledighet från H&M. Då drar vi till Cypern! The year around island! Kan verkligen, verkligen behöva lite sol innan man blir alldeles höstdeprimerad!




♥ Tänker på dig Farmor ♥
Varje dag...



Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har varit i skövde! Vi var ute några på nåt som hette bogrens (böggrens) och drack glada drinkar, eller öl? hm nåt sånt. Mysig stad iaf!

2009-09-10 @ 08:30:22
Postat av: Karoline

Så bra Annabanana! =)Då har jag lite referenser =)

Ska kika efter Borgens...pizza ska vi tydligen äta. Mårten säger att Skövde har den bästa pizzan =)

2009-09-10 @ 15:33:10
Postat av: Anna

höhö, låter trevligt! Henke o jag vill komma nån helg till hufvudstaden och hälsa påååå!

2009-09-10 @ 16:54:14
Postat av: Karoline

Ja det får ni absolut göra! Vore asnice! =)

Får hitta någon helg som funkar =)

2009-09-10 @ 18:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0