En färd med Sl, eller en fylla?



Jag slutar aldrig att förundras dessa bussdrivers...om dom inte grindar på trottoarerna eller kör så fort dom kan innan nästa hållplats för att sen tvärnita så använder dom gaspedalen som om dom skulle vara trummisar och trampar på en puka.

Det gjorde min busschafför idag när jag var på väg till jobbet. Gaaaaasa, släpp gasen, gaaaasa, släpp gasen. Jag var alderles illamående när jag klev ur och det kände som att jag hade varit på krogen och dragit i mig ett helrör...





Helgen var myspys! Min mor och jag hade kvalitetstid hela helgen. På fredan lagade vi god mat hemma hos mig, drack upp mitt födelsedagsvin, åt godis och kollade på lets dance. Sen introducerade jag henne i singstar! Hon var en hejare och vann över mig nåra gånger! Superstarmammi. 


På Lördagen drog vi iväg till Kista för en lite shopping. Som vanligt var det bara jag som hittade en massa. Köpte solglasögon och lite tröjor och t-shirts. Jag tänkte att "Heeey, nu är det ju vår"




Ja, hejdu...när jag vaknade imorse och kollade ut blev jag bländad. SNÖ!? Där försvann min vårkänsla och mitt glada hummör. Nu har jag ju ingen som helst användning av mina nyinköpta coolglasögon...





Det är bra att ha en grannfruga som gillar att baka! Jennii hade bestämt sig för att baka till mig på sin lediga dag. Det blev blåbärsmuffins och jordgubbscheesecake! Det satt fint i både munnen och kaggen!






Imorrn får jag nog min garderob såld. Den här gången sa jag att "Det är bra om du tar med dig bärhjälp, för jag är inte så stark" Heheeeeh.

Sen var det en kvinna som missförstod mig lite. Hon frågade om vad jag ville ge som minst för vitrinskåpet som satt ute för 6ookr. "Jag går max ner till 500" vilket hon tog som att "Jag går ner 500" Så hon ville ju förstors ha det för 1oo spänn på en gång! Då skrev jag tillbaka att det är faktiskt så att båda parter ska tjäna på affären, inte bara en...får se om hon vill köpa det då...





Det bidde väl inget IKEA i Söndags. Pappa hade haft en spelning, så han orkade inte åka upp. Så jag och Jennii ska dra dit på Onsdag istället! Gud så skönt att få det avklarat! Måste få ordning och redan nu när jag äntligen har beställt kort.
Ramar, here i come!



 

Kommentarer
Postat av: Anna

I helgen slängde jag ner mina solglasögon i väskan men fick jag användning för de? Nej, tji fick jag! Jävla väder :(

2009-03-24 @ 09:05:08
URL: http://annensnas.blogg.se/
Postat av: Mamsie

Ville bara tacka igen för den mysiga helgen med dig! Men tänk att jag aldrig blir klok på dessa stressande St.holmare, på centralen får man ta betäckning bakom stolpar för att kunna ringa ett litet samtal till sin dotter som skulle möta sin bortkomna mor, hjälp....

O du, har upptäckt att vi släkte lamporna en helg för tidigt, men det gör ju bara gott för miljön!!!

Ha det gott älkade dotter. kram kram

2009-03-28 @ 11:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0